Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?
Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉
@anetka9 a nekde se zase doctes, ze klidne staci 5mm a holky i s 5mm otehotnely. Dulezite je, jak je sliznice zalozena, zda ma spravnou strukturu, ale 6,7mm je uz pekna vyska. Zase moc vysoka take neni vc poradku. Treba u IUI 5mm nekdy staci, zalezi. Take IVF co vim nedelaji presne v den ovulace a smerem k terminu MS ta sliznice porad stoupa, ne?
Holky já při prvním cyklu s Clostilem měla sliznici skoro 7 mm, druhý cyklus 8 mm a potřetí 9 mm. Pokaždé mi doktorka řekla, že sliznice je dostatečná (při první návštěvě jsem měla pouze 1 mm!!!). A jak jsem měla těch 9 mm, tak se ale velmi divila, protože u Clostilu to není tak časté, protože Clostil snižuje sliznici. No a podívejte se na mě. Zadařilo se. Takže opravdu šance je!!! 👍😎👶
Aha ☹ já někde na netu četla, že norma je 7-9 mm. Ale myslím, že kontryhel pomáhá i s maliníkem. Pila jsem je jak jsem skončila s MS do ovulace. Žádné vitamíny jsem nebrala. Jen muži jsem naordinovala Slezink od Dr. Maxe.
@kristyn.g kolikaty cyklus jedes s clostilem? Ja puvodne trochu cekala, ze vyjde ten prvni a nic, ale aspon jsem mela normalne dlouhej cyklus a byla i ovulace, coz jsem nemivala.. No a druhej cyklus jsem s tim uz moc nepocitala, kor kdyz v den vynechani byl test negativni a ono to vyslo a ted me tu vysira pulrocni syn 😄
😂 to je hezký 🙂 ja man za sebou první neúspěšný, teď ještě půjdu na kontrolu s polypem který může třeba vadit, snad se taky brzo zadaří 🙂
Tak jsem dnes 10 dpo a celkove 28 dc a mam uz dva dny dost pocity jako na MS. Tu ale dostavam zhruba tak 33. den, tak nevim, jestli mam byt uz zklamana nebo jeste doufat. Normalne me jeste tak tyden pred MS boli dost prsa a to ted nic takoveho necitim.
tak na dotaz jestli mám používat clostil když mám ten polyp tak prý jak chci.. že můžu.. tak nevím stále jestli tedy není zbytečné cpát se hormonem když ten polyp stejně může zabraňovat otěhotnění..
@kristyn.g Ahoj, tak jen chci informovat.. 😞 dnes jsem byla na gyndě a zas musím clostil přestat brát.. (dnes třetí den brání). sám pořádně nevěděl co tam vidí... na obou vaječníkách byl jak to nazval nejspíš "folikul" 16mm ale jelikož jsem teprve 5dc tak to vypadá spíš že nepraskli minule a kdybych pokračovala s clostilem tak by se mohli hodně zvětšit v cysty... no nevím nechápu to, ale zas mě to dost sejmulo... takže jsme se dohodli že za měsíc už mi dá doporučení do CARU, protože u mě je clostil asi úplně k ničemu 😞 už jsme se přítelem rozhodli že půjdem co nejdříve to půjde na ivf protože já na to fakt nemám nervy, akorát se trápim, jsem pořád ve stresu a to by se nám přirozeně nepovedlo nikdy... takže tak.. musela jsem se vykecat 🙂
A jak ses rozhodla budeš brát ten clostil? Já bych ho asi zkusila, je možnost otěhotnět i přes ten polyp přeci 😉
@lela12 já furt váhám, vzít nevzít... manžel je spíš pro nevzít a vyřešit ten polyp, až tak strašně na to stejně nespěcháme, měsíc dva.. tak si ho teď nevezmu, uvidím jestli tam polyp bude, aspoň mi nebude zase zle a mít hysteráky na návštěvách vánočních... protože ten neúspěch poslední stále se ve mě drží, ještě jsem to nevybrečela a vadí mi už i koledy kde se zpívá o tom jak se narodilo děťátko 😢 , to by tedy dopadlo taková návštěva na hormonech 😂
nakonec asi taky skončím na ivf se bojím. Což o to já bych šla klidně hned ale nejsou peníze ☹ také jsem si to už zjišťovala, zaujala mne možnost toho ivf s tou minimální stimulací. Ale museli bychom došetřit.
IVF asi budete mít nejlepší, to je mi líto jak se ti to vyvíjí, strašně komplikovaně, ale třeba si oddechneš a i to pujde rychleji! 🙂 že se konečně bude něco dít a ne hokus pokus 😉 ... jestli budeš chtít tak o sobě určitě dej vědět a klidně se vykecej! mě taky nikdo jiný než tady nechápe... manžel je úplně v klidu... moje máma je posedlá vnoučatama a já už natahuju i při koledách ☹
Nečetla jsem vaše příspěvky úplně od začátku. Ale já byla beznadějný případ na otěhotnění - myomy, polycystické vaječníky, endometrióza. Jen zázrakem mi nemuseli odstranit vaječníky, byla jsem na zákrocích a prakticky mi řekli, že jsem neplodná, že vše mám v katastrofálním stavu. Clostibegyt se doporučuje max. 6x brát. Při šestém užívání jsem otěhotněla a bohužel i potratila. Ale za dva měsíce jsem ho brala naposledy, měla jsem poslední šanci otěhotnět a výsledkem je moje malá cácorka. Folikul jsem měla jeden jediný, mám pocit, že 22mm, okolo 13. DC. Hned mi píchla i pregnyl. Otěhotnět jsem nemohla mnoho let. Ze srdce vám přeji šťastný výsledek. A holky, přesně vím, jak se cítíte. Já ty roky nesnášela Vánoce. Když jsem všude viděla ty rozzářené děti a jejich rodiče, tak jsem regulérně brečela v hypáči a málem se tam složila. Kdo si tímto neprojde, nikdy nepochopí. Letošní Vánoce, kdy máme poprvé naši holčičku, jsou prostě nepopsatelné. Moc vám přeji, ať to vyjde. Jinak já jsem byla ve stresu permanentně, při posledním sexu při posledním pokusu otěhotnět to byl stres jako blázen, a přesto to vyšlo.
Holky, dnes beru posledni utrogestan a cekam na MS, bude tak 23.12.-24.12. ... Ale ani naznak boleni podbrisku ci prsou, tak snad neni zas nekde chyba 🙉🙉🙉

@anetka9 Jako třeba to tím být nemusí, to ti teď už nikdo neřekne, ale teoreticky to asi možné je.. To bohužel většinou nezjistíš.. Příště zkus ten kontryhel a uvidíš 🙂 Nevím teda, v jaké fázi teď jste.. Diskusi jsem přestala sledovat