icon

Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?

petanevesta
31. kvě 2012

Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉

bezinka11
23. led 2018

@anita003 dalsi testy? a co budou zjistovat, nevis? Tak uvidis, co zjisti... Ja nam vsem tak drzim palce!!! Doufam, ze se to podari. Uplne me drti, kdyz pak ve zpravach vidim ty kravy, ktery nekde to svoje dite odlozi a my, co bysme ho tolik chtely, ho nemame... #Já mám u sebe trochu podezreni na nepruchodnost vejcovodu (jsem po dvou zanetech delohy a vajecniku), ale nechtela jsem odeslat na laparoskopii, kam me byvala doktorka posilala, protoze mi vyhrozovala tim, ze pokud budou nepruchodne, tak mi je odstrani, ze pry se to dnes uz neprostouchava kvuli velkemu riziku nasledneho mimodelozniho tehotenstvi. Se soucasnym doktorem jsme domluveni na postupnem navysovani zateze pro organismus - ted clostil, pak IUI, pak IVF... Jeste uvidime, co pak kdyztak reknou v tom caru.

@nase_ema Pokud vim, muzes 3x, pak nejakou dobu vynechat a pak zase 3x. Je otazka, jak to ma u koho smysl... Asi kazdy individualne podle problemu... ale myslim, ze vice nez 6x uz to nikomu nedavaji.

kristyn.g
23. led 2018

@bezinka11 přeci laparka není jediné vyšetření na průchodnost? mě dělali teď společně s histeroskopií průchodnost že vstříknou do dělohy tekutinu a ultrazvukem zkoumají zda se dostane do břišní dutiny - projde přes vejcovody. dr mi to nabízela že se to dá udělat i na žádost, přímo v ordinaci mam dojem.

kristyn.g
23. led 2018

@anita003 také nám nic není, tedy asi mívám cykli bez ovulace ale určitě jsem měla i s ovulací - jednou s clostilem dokonce a nic...

@lela12 ahoj, tak zase se tím moc netrap, třeba nekonec ten car nebude tak hrozný a možná že to nebude tak hrozný stres jako tady ty tahanice předtím 😉

já furt po tom odstranění polypu špiním, mám dodržovat "šestinedělí" ... jinak mi je celkem lépe, občas mě tedy v podbřišku píchá, doufám že to bude ok a že se mi tam nic nedostane za infekci..
Já byla dnes na pohovoru, jestli nastoupím tak to pár měsíců nebudu řešit zase, stejně teď dva měsíce nemůžu nic (měsíc budu čekat na ms po zákroku, pak uběhne další měsíc a pak uvidím jestli začnu zase s clostilem...).

kristyn.g
23. led 2018

jinak s DR jsem domluvina že 3 pokusy clostil (tedy zbyly už jen 2), pak 3 pokusy s clostilem + IUI a pak IVF :-/ takže do ivf zbývá asi 5 pokusů, trošku se bojím, chci se radši připravit, zhubnout aspoň deset kilo, aby se ta šance zlepšila..

anita003
23. led 2018

@bezinka11 no, mám přijít 1. den MS, kdy mi udělají další hormonální profil. A pokud nic neukáže, tak prý budeme problém zkoumat podrobněji (akorát nevím, co si pod tím představit). Mě ještě napadlo, že by to mohl být i imunitní problém, že by moje tělo zabijelo spermie jakožto cizí tělesa... No, čert ví...

@kristyn.g ty se aspoň můžeš utěšovat, že u tebe mohl způsobit překážku ten polyp, takže po odstranění už by to mohlo jít 🙂

kristyn.g
24. led 2018

@anita003 to si snažím namluvit, ptala jsem se dr ale ta mi řekla že tam ten polyp předtím nebyl :-/ už se nám nedaří skoro dva roky, asi by si mohla všimnout ale kdo ví no.. uvidíme ...
Přeji moc aby se vám to nějak pohlo!

bezinka11
24. led 2018

@kristyn.g jj, to máš pravdu. Četla jsem o tom a s tou minulou doktorkou jsem o tom mluvila a tam mi řekla, že laparoskopie je standardní postup a jinak, že to dělat nebude. Tak jsem pak přišla domů, bulela jak želva a doma jsme se domluvili, že změním doktora. Zkusím se ho na to ještě zeptat. Už mě začíná bolet podbřišek, takže myslím, že to dostanu. Jinak přeji, ať to vyjde s prací. Já už jsem vloni taky měnila práci, jestli to není stresem, ale bohužel to nepomohlo. Ani třítýdenní dovolená nepomohla
.

bezinka11
24. led 2018

@anita003 tak to jsem na nás zvědavá 🙂

bezinka11
24. led 2018

Holky, tak já jsem to dostala. Zítra si jdu pro doporučení do CARu ☹

lela12
24. led 2018

@bezinka11 neee to mě strašně mrzí 😢 ale zas víš na čem jsi a hurá do dalšího snažení a když začneš řešit CAR tak příjdeš na jiný myšlenky a třeba to dopadne dřív než tam půjdeš, to už jsem slyšela hodnekrat 😉 a nevim jestli jsem se ptala nebo ne.. nějaký vitamíny bereš? to je fakt že aspoň víme co za to může že se nám nedaří. Jen mam strach aby byly schopný mě pořádně nastimulovat, když už i clostil mě takhle trápí že mam cysty.. včera jsem zkusila poslední ovu test co jsem měla doma a téměř pozitivní to jsem nikdy neměla takhle vidět tu druhou čárku.. a dnes mě celý den hrozně bolí břicho.. tak snad ovu bude po ty injekci.. a kéž by se to povedlo.. 🙏 jinak chlap má spermiogram výborný takže je to fakt na mě... no mě se nechce dojíždět 180km do Prahy tak zkusím Sanus v Hradci Králové to mam nejblíž.. a doporučil mi ho i můj gynekolog.

bezinka11
24. led 2018

@lela12 Beru kyselinu listovou, nejaky multivitaminy, partner bral i neco na zlepseni spermii, ale on uz to nebere (posledni spermiogram byl ok) a ja piju nejaky bylinny caje jeste. # Tak to je super, ze se zadaril ovu test. Drzim palce, aby se to povedlo 😉. Jeste, ze alespon ten sex je pekna cinnost pri tom martyriu se snazenim 🙂.

lela12
24. led 2018

@bezinka11 a třeba drmek nebo gynex jsi zkoušela? Já mam gynex 4měsíc a drmek 2měsíc, prej to dost pomáhá ale já zatím nevim no 😞 sex je krásná činnost 😊 ale teď jak mi dr řekl že teď tři dny MUSÍME tak je to takové "divné" ale zítra už dám chlapoj pokoj asi 😊😂

lela12
24. led 2018

@kristyn.g jojo snažím se to brát pozitivně a nemyslet na to, ale jak vím že mam posledni šanci před CARem tak ať se snažím sebevíc zaměstnat tak na to myslim pořád a dokonce se mi o tom zdá.. 😏 tak to je dobře že se cítíš lépe! Bez toho blbyho polypu to už půjde určitě samo 🙂 věřím tomu 😉

kristyn.g
24. led 2018

@bezinka11 to mě moc mrzí ☹ ale snad aspoň už budete mít brzo výsledky nějaké toho snažení

@lela12 já zase věřím tomu že budeš za chvíli tu ukazovat pozitivní test 🙂 to by bylo aby nebylo 🙂 je to těžký ale všechny se tu nakonec dočkáme! 🙂

bezinka11
24. led 2018

@lela12 Nad tím Drmkem jsem přemýšlela. A máš tinktutru nebo sypanou bylinu?

dasenka25
25. led 2018

@bezinka11 Mam tinkturu - Jukl. Zatim MS nedorazila, taj nemuzu rict, ze to funguje. Ale porad me boli bricho ☹

lela12
25. led 2018

@bezinka11 ja mam tablety je to jednodušší 😊

lela12
25. led 2018

@kristyn.g tak doufám že máme obě pravdu 😊

bezinka11
25. led 2018

@lela12 díky za tip!

lela12
25. led 2018

Ahoj holky, prosím jen dotaz. Po tom Preglynu by ovu měla proběhnout do 48hodin? Jde mi o to že mi ho pichli v pondělí v 15hod, pondělí úterý mě pichalo na střídačku v podbřišku. Ve středu nic a dnes mě podbřišek bolí jako před ms ale docela dost.. 😞 tak to snad už není ovu ne?

bezinka11
25. led 2018

@lela12 mě bylo řečeno, že by měla nastat do 36hod od injekce (ale já měla ovitrelle). Pichali mi to taky v pondělí odpoledne a pozitivní ovulační test jsem mela už v úterý. Myslím si, že ovu už měla probehnout. Spíš bych to připisovala reakci na tu injekci, jednou se mi to stalo taky.

lela12
25. led 2018

@bezinka11 děkuju, chlap už právě nechce.. že už jsem ho zničila dost 😊☺ tak snad ty tři dny stačili 🙂

bezinka11
26. led 2018

@lela12 určitě to stačit bude 😉. Držím palce, aby to vyšlo a úspěšně zvládni to čekání teď.

lela12
26. led 2018

@bezinka11 snad bude no. Ale podle čípku už bylo včera po ovu.. tak kéž by to dopadlo.. ted nastává nejhorších 14dni v měsíci.. 😏

kristyn.g
26. led 2018

@lela12 to bude dobrý!!! strašně moc držím palce! věřím tomu že to dopadne dobře 🙂

lela12
27. led 2018

@kristyn.g moc děkuju 😊 tohle jsou hrozný dny... Nevím jak se mam zabavit abych na to tak nemyslela... a jak ts se cítíš?

kristyn.g
27. led 2018

@lela12 to jo to je nejhorší to čekání. U mě to ujde, punková mě sem tam břicho ale doufám že to bude ok.

bezinka11
31. led 2018

Ahoj holky, tak doporučení do CARu už mám v ruce. V pondělí jsem volala do Gennetu a první volný termín, který mi nabídli je 26.4. Takže teď budeme tři měsíce čekat, než se vůbec dostaneme na první konzultaci ☹. Chjo, kdybych to věděla, tak jsem tam mohla zavolat už při druhým neúspěšným pokusu s Clostilem...

beruska1889
31. led 2018

@bezinka11 ty jo, takové dlouhé čekací doby do CAR jsem ještě neviděla... To je síla teda... A nechceš zkusit jiný CAR??? Takové čekání je peklo...

kristyn.g
31. led 2018

@bezinka11 to bych zkusila jiný car

Strana