icon

Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?

petanevesta
31. kvě 2012

Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉

bezinka11
31. led 2018

@beruska1889
@kristyn.g
já jsem to vybírala hrozně dlouho a naznala jsem, že tady k nim budu mít důvěru. ještě uvidím, co na to řekne partner a kdyžtak zkusíme to centrum druhé v pořadí. Na druhou stranu si říkám, snažíme se skoro 3 roky, tak by mi 3 měsíční odpočinek od toho neustálého neúspěchu možná neuškodil, přestala bych to chvíli řešit. možná už jsem fakt magor, ale ta myšlenka, že to chvíli nebudu řešit mi vlastně přišla docela fajn. Zase ale ztratíme další 3 měsíce.... Tak ja nevim ☹

kristyn.g
31. led 2018

@bezinka11 no a myslíš že pak budou mít čas? Když budeš v procesu aby tě vzali čas na odběr atd..? já tomu tedy moc nerozumím no. Já mám zkušenost akorát s Pronatalem kde jsem byla na zákroku, jinak nevím.

anita003
31. led 2018

@bezinka11 3 měsíce je sice poměrně dlouho, na druhou stranu znám osobně pár, který měl taky předběžně domluvený termín na klinice s tím, že to vzdávají a nechají to prostě na nich... No a v tom období, kdy už jim vlastně o nic nešlo a jen čekali na CAR, tak přirozeně počali 😊 takže osobně bych si z toho těžkou hlavu nedělala a počkala bych... Můžeš si tohle období fakt užít s čistou myslí 😊

lucahv
1. únor 2018

Ahoj holky, za 14 dni se k vám přidám, jdu k doktorovi pro svůj úplně první clostik. Dle testu a měření teploty vůbec neovuluju. MS vcelku pravidelná +- 5 dni. Tak mi to dává trochu naději ze snad by mohl pomoci.

niki1107
1. únor 2018

@lucahv Ahoj, ja s nim zacinam pristi tyden, az dorazi ms ☺

kristynaa_23
1. únor 2018

Já už brala minulý měsíc a dnes jsem začala brát druhý cyklus.

beruska1889
1. únor 2018

@bezinka11 jasně, i to je řešení, však 3 měsíce utečou jako voda 😉

bezinka11
1. únor 2018

@beruska1889
@anita003
Jj, myslím, že to tak udělám. Počkám si a to věčné čekání a stres alespoň na chvíli vypustim. Nakonec by to mohlo být i fajn a dopreju si i nějaký prohřešky sladký a mohla bych se i napit nějakýho alkoholu 🙂.
Díky za podporu!

lucahv
1. únor 2018

@niki1107
@kristynaa_23 tak se holky ozvěte jak se zadarilo. Já v nej vkládám naděje četla jsem hodně úspěchu tak to by bylo. Držím palce ať se uzlicek brzy povede! 😊

kristynaa_23
2. únor 2018

@lucahv doufejme, říkám si to samé.

lucahv
2. únor 2018

A jak jste na tom nemáte ovulaci vůbec nebo jen opozdenou? Já ji nejspíš nemám vůbec. Tak jsem bavit zvědavá

natysnovec
2. únor 2018

Ahoj holky...me pomohla komibinace clostik+ovitrelle+dupkaston1-0-1..a hned prvni mesic a jsme tehu.sicee zacatek ale vyslo to...

natysnovec
2. únor 2018

Duphaston...omlouvam se za preklepy.

lela12
2. únor 2018

@lucahv já ji podle všeho neměla rok vůbec a minule ani po clostilu... takže mi teď puchnul ještě Preglyn aby folikul opravdu prasknul.. a čekám jak to dopadne.. za týden mám mít ms...

lela12
2. únor 2018

@natysnovec ahoj tak to moc gratuluji a držím palečky ať je vše v poradk. A ty jsi neovulovala vubec předtím? ja to měla stejně clostil pak preglyn a duphaston taky beru 2x denně. A čekám na výsledek . Dnes jsem dělala tt (10dpo) jestli tam ještě je preglyn a neni tak uvidíme příští týden 🙂

blackpitbull
2. únor 2018

Já pul roku clostik nic a hned první ovulace po drillingu ovarii těhotná , teď 30tt a čekám syna.

natysnovec
2. únor 2018

@lela12 Ne ja mam Pco.Take ani ňň....potom sem zacala jezdit s manzelem do artu v Čb a tam mi udelaly hormonalni profil,geneticke testy a vse bylo v poradku.Od 5 dne ms jsem brala clostik potom pichly ovitrelle a pak duphaston.A zadarilo se na poprve ted sem 6 tyden a vcera ulz a vse je v poradku i fazolka odpovida rustu tydnu...takze parada a dalsi kontrola za 2 tydny.

lucahv
2. únor 2018

@lela12 držím moc palečky! Už bysme si všechny zasloužili aby se to povedlo! 😊 co čtu články tak každý píše ze bral clostik na posunutí ovulky ale nikdo nepsal ze ji neměl vůbec a clostik pomohl. Snad i tak to půjde

lucahv
2. únor 2018

@natysnovec gratuluju to je krásný 😊

lela12
2. únor 2018

@natysnovec ja mam právě taky PCO 😞 tak to jsi mě dala trochu naděje že by se nám mohl povést zázrak 😍 a duphaston bereš ještě pořád? To je moc dobře že je vše v pořádku 😉

lela12
2. únor 2018

@lucahv děkuju. Kéž by to dopadlo.. jo už by to fakt chtělo 🙂 doufám že budeš psát jak to s tebou vypada 😉

lucahv
2. únor 2018

@lela12 Jasne! Jsem rada ze muzu někomu napsat manžel to až tak moc neproziva 😀za 14 dni jdu k doktorovi, pak mi napíše prášky a jen co začnu tak dam vědět. Snad vedlejší účinky moc nebudou. A ty beres jen clostik nebo i jiné prášky? Já týden před MS spinim tak nevím jestli by mi neměl taky něco ještě napsat.

beruska1889
2. únor 2018

Ahoj holky, tak já mám už 5.cyklus Clostik, příští pátek mám zase kontrolu v CAR a snad naplánujeme naše první IUI, které už doufám že konečně vyjde 😉 🙏🙏🙏 jinak švagrové Clostil zabral hned první cyklus a dnes má doma 14denního krásného chlapečka... tak věřím že se tu dočkáme všechny 🙂

natysnovec
2. únor 2018

@lucahv dekuju...🙂

natysnovec
2. únor 2018

@lela12 ne neberu....dobrala sem ho...cekala az odejde hcg s tela po te injekci....ale ja dem blazrn ja testovala uz asi od 5 dne abych vedela zda slabne...ted beru jen kyselinu listovou co jsem si koupila v lekarne.

lucahv
2. únor 2018

@beruska1889 držím palce ať se povede! za 5 měsíců se nenastartova ovulka nebo jste neměli štěstí se zadarenim? A svagrova nemela vůbec ovulaci?

lela12
2. únor 2018

@lucahv tak to buď rada, ten můj to prožívá víc než já... takže zas podpora žádná spíš uklidňuji já jeho 😂 já clostik a duphaston, měla jsem nepravidelnou ms treba i 45-70dni...a ten duphaston je zároveň na podporu zahnízdění a případné udržení..a po clostilu mi nic nebylo, první měsíc bolest břicha a návaly ale nic hrozného 😉

lela12
2. únor 2018

@natysnovec a kdy ti odešlo hcg po té injekci? A kolikátý den jsi měla první pozitivní test? Ja dnes 10dpo a úplně bílo... a nějaký příznaky jsi měla? Já mam posledních pár dní něco trochu jinak tak by mě zajímalo jestli je to náhoda nebo můžu aspoň doufat..

lucahv
2. únor 2018

@lela12 to je zase hezky 😊😊 u nás to manžel bere tak ze se dítě povede a s ničím jiným nepočítá. Tak uvidím co mi všechno předepíše. Ještě přemýšlím jestli z nej nedostat ještě hormonální profil. Zatím žádný testy mi nedělal až na folikulometrii.

lela12
2. únor 2018

@lucahv no nevím ze začátku byl taky přesvědčený že budu okamžitě těhotná. Jeho brácha s paní to tak měli... no ale jak pořád mrcha červená chodila tak měsíc od měsíce je víc a víc zklamaný... 😢 ten hormonální profil by ti měl udělat před nasazením clostilu. Ale mě ho teda taky nedělal...

Strana