icon

Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?

petanevesta
31. kvě 2012

Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉

krisatko
2. únor 2018

Holky berete některá clostil aniž byste chodily na ultrazvukové kontroly v polovině cyklu?

lucahv
2. únor 2018

@lela12 určitě přijde! Mě manžel říká jak okolí mimco odflakli a mi ho budem mít vymazleny 😀 zkusím profil z nej dostat. S tema doktorama je to mazec

natysnovec
2. únor 2018

@lela12 me odeslo asi po 11 dnech to je u kazde individualni,A druhx dn sem mela poziv digitalni test a druhy den citlvost10 a druhy den na to jsem si delala s citlivosti 25 a pak sem to nevydrzela a sla na krev.Ano mela sem hodne citlive bradavky a to jsem nemela ani pred ms.

kristynaa_23
2. únor 2018

@krisatko já, já minulý měsíc nebyla. A cyklus na minutu

beruska1889
2. únor 2018

@lucahv děkuju moc 😉 ovulaci mám přirozeně, s tím problém nemám, manžel je taky zdravý, ale jsem po mimoděložním těhotenství (přirozeně, jen s injekcí Pregnylu) bez vejcovodu, takže ten Clostik beru abych měla Ovulaci z té zdravé strany s vejcovodem aby byla vůbec nějaká šance na otěhotnění... švagrová ovulaci měla taky, ale prostě zkoušeli, po prvním cyklu měla dokonce 5 folíků, takže měli zakázaný sex aby nebylo vícečetné těhotenství a až jich pár prasklo, tak mohli a zrovna se povedlo a jedno se chytlo 😉 holt měla štěstí 😉

niki1107
2. únor 2018

@lucahv Dr mi rekl, ze po tech 11 letech brani HA mam anovulacni cykly, takze taky vubec. A mam jen clostil na 3 mesice s tim, ze ho mam brát od 3 do 7 dne cyklu 1 tbl rano a 1 tbl vecer. Tak jsem zvedava, ale prijde mi, ze je celkem velka uspesnost, tak doufam ✊✊✊

niki1107
2. únor 2018

Prijde mi i zvlastni, ze nekdo ma clostil samostatne a nekdo jeste s duphastonem - ten je na sliznici, ne? Kdyz jej nemam, mam ji asi logicky akorat, je tak? Beru uz přes dva mesice drmek forte, tak jestli je to tim..

lucahv
2. únor 2018

@beruska1889 tak to je hezky 😊hlavní je ze ovulku mas! 😊 já ovulaci nemám vůbec tak se bojím ze clostik nezabere. Uvidíme

lucahv
2. únor 2018

@niki1107 tak snad se povede! Já antikoncepci brala celkove jen 2 roky a to ještě 4 roky ji už neberu. Tak jsem myslela jak bude vše OK. A ty nebudeš chodit na folikulometrii?

niki1107
2. únor 2018

@lucahv Je to ruzny. Kamoska ji brala dyl nez ja a do pul roku otehotnela raz dva. Ne, nebudu.

lucahv
2. únor 2018

@niki1107 zkusila bych doktora přesvědčit aspoň v jednom cyklu na ultz. Aby ti zjistil jak budeš reagovat na clostik. Kdyby si nereagovala tak by měl zvyšovat dávku. Nebo naopak kdyby moc a vytvořila se cysta aby mohl přerušit léčbu

eillie
Autor odpověď smazal
eillie
2. únor 2018

@niki1107
@lucahv doktor by vždy při Clostiku měl zvát na ultrazvuk minimálně jednou za cyklus. Pokud to neudělá, změn ho. Ty cysty jsou vážně hodně častý vedlejsak

lucahv
2. únor 2018

@eillie Dekuju za Info. Taky jsem četla plno špatný zkušenosti když holky nechodili na ultz.. vyšetření si stopro vydupu i když gynekologa bych rada změnila jen o žádném dobrém nevím tak mu dávám furt šanci. Ten ho budu tlačit do hormonalniho profilu

majdlena
2. únor 2018

Ahoj, můžete mi,.prosím, poradit...moc se v tom.nevyznám...berete někdo jen samotný ten clostyl a nebo se vždy musí k tomu ovitrell?

lela12
2. únor 2018

@majdlena měla jsem jen clostil a nic... snad ani ovu nebyla.. s injekcí je určitě větši šance 🙂

beruska1889
2. únor 2018

@lucahv jo, to je pravda, ale taky je na nic, že jsme oba zdraví, dle lékařů bez problémů a pořád se nedaří... už se snažíme 4.rok .... ☹ nechápu proč, co teda děláme špatně ☹ Věřím že Ti zabere, má supr výsledky a kdyby náhodou ne, tak v CARu je spousta možností a některá vyjde určitě 😉 musíme prostě věřit... 😉

lucahv
2. únor 2018

@beruska1889 pokud jste oba zdraví tak se stopro povede neboj! Co zkusit dovcu, masáže nebo hormonální jógu? Nebo rozbor krve kamarádka měla problém dlouho všechny testy hotové nic nenalezeno a pak ji zjistili málo D a železa. Drží palečky a věřím ze miminko si cestu najde!!!

eillie
2. únor 2018

@lucahv tlačit? To je hrozný..to by měl to chtít sám od sebe udělat hormonální profil. Přeci ti nemůže jen tak napsat Clostik, když nevi jaké máš hormony. já dřív měla taky špatného Gyneko. Vyměnila jsem ho. Ten sám od sebe hned první měsíc mi udělat hormonální profil, ten vyšel špatně, tak jsem první dostala doplňky stravy a druhý měsíc udělá znovu hormonální profil aby porovnal zda to nebylo jen jeden cyklus výkyv. Bohužel nebyl, tak jsme dostala Clostik pac vůbec neovuluji. A má ultrazvuk si mě zval 2x sám po třetí jsme přišla já s bolesti, druhý cyklus zase Clostik, a navýšil mi dávky pac na ty první nízké jsem nezareagovala(ultrazvuku byly zase 2 po týdnu) pak pridal utrogestant a teď čekáme zda se zadařilo 🙂 ✊🍀

eillie
2. únor 2018

@majdlena já brala jen samotný, první cyklus bez reakce druhý cyklus foliculy (byly dva) praskly sami, takže nemusí, záleží jak velké foliculy ti Dr najde já měla 24mm+ .

beruska1889
2. únor 2018

@lucahv jo, taky věřím že se dočkáme, když jsem už jednou přirozeně otěhotněla, tak aspoň víme že to jde i když to bohužel nedopadlo ☹ ale pořád si říkám, že když to vyšlo jednou, vyjde to zas, jen je otázka kdy... ale už to trvá dlouho a to čekání se zdá nekonečné... ☹ dovolených už jsme za ty víc něž 3 roky měli spousty a ani to nepomohlo ☹ krevní testy mám teď v lednu čerstvě hotové v práci a vše OK 😉 navíc beru Fertipronu kde všechny tyto vitamíny jsou, tak by to mělo být ok 😉 teď spoléhám a upínám se na to naše první IUI 😉 věřím že je to správná cesta a vyjde tohle... 😉

lucahv
2. únor 2018

@eillie vím ze je to strašný úplně mě to štve protože úplně nerozumím co všechno bych měla chtít za vyšetření a jaké výsledky jsou dobre nebo špatně a kam tedy pak směřovat. Ale v okolí máme hodně špatný gynekology. Už jsem jednou menila a to byla zase paní která si myslela ze ultrazvuk není třeba vůbec. Tak moc nevím kam jinam. Ale říkala jsem si ze si vydupu hormonální profil a rozbor krve. K mimisku gratulujuuu 😊

lucahv
2. únor 2018

@beruska1889 teda pokud se už jednou povedlo, tak se podruhé taky povede. To čekání je strašný to mi povidej. Vždycky na začátku cyklu jsem nadšena a odhodlána na konci cyklu nedockava a první den MS naštvaná 😀😀 asi by to chtělo na nic nemyslet. Držím palce!

eillie
2. únor 2018

@lucahv ještě není k čemu gratulovat, zatím čekáme jak to dopadlo... A odkud jsi? Jestli by se ti nevyplatilo třeba někam dojíždět? Ono to je podle mě ztráta času u takového gynekologa, který se ti nesnaží pomoct, ale co nejrychleji tě vyprovodit z ordinace aby měl klid. Ono to je pak i hrozně na palici, člověk se nervuje a stresuje, a psychika je v tomto hrozně důležitá. Změn doktora a ono se zadari 🙂

beruska1889
2. únor 2018

@lucahv 😀 vidím, že to máme všechny úplně stejně 😀 někdy na to nemyslím, jindy zas hodně, je to jak na houpačce... děkuju moc, tobě taky hodně štěstí 😉

mirii3
2. únor 2018

Ahoj 🙂
I já se k Vám připojím s mou snahou. V prosinci snaha jen s Clostilem,bez úspěchu. V lednu Clostil+Ovitrelle +beru a to dlouhodobě Gynprodyl,tak jsem zvědavá.....Testovat mam 9.,ale už teď bych nejradši testovala. No počkám si.... 🙂

lela12
2. únor 2018

@mirii3 ahoj držím palečky! 🍀 Já clostil, pregnyl, duphaston.. a vitamíny ani nepocitam... mam taky testovat 9.2. Je to nekonečný 😊

mirii3
2. únor 2018

Lela12,já tobě také.Vlastne všem a moc.Tak to budem testovat stejne,ale možná to nevydržím,ještě uvidím 🙂Zatím se nám nechce do IUI,když víme že jsme zdraví.

lucahv
2. únor 2018

@eillie je to se omlouvám myslela jsem ze už o mas potvrzené. Držím palce! jsem z Pelhřimova. Klidně bych dojizdela ale v okolí žádného dobrého neznám. Uvidím co tenhle teď co půjdu.

majdlena
2. únor 2018

@lela12
@eillie děkuji za odpovědi...já dnes byla u dr., jsem 9DC a folikuly tam videl...ze pry maji zatim 9mm, ze to je takto dobre,.rikal. A právě v pondělí by mi kdyztak dal tu injekci. Vlastně nevím, co ty léky dělají (vím, že jsem se mela zeptat doktora, ne tady...jsem trdlo)...a bojim se, jestli neni pak zvysene riziko vicecetneho tehotenstvi? Ja myslim, ze i bez clostylu ovu mam...a tak se nejak najednou bojim, abych umele neprivolala neco,.co by uz bylo nad me sily,.ja uz 2 deti mam..

Strana