Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?
Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉
@eillie Dal mi ho, protože jsem říkala, že se snažíme a nic..a on mě chtěl poslat na vyšetření průchodnosti vejcovodů nebo tak něco a manžela na spermio...ale manžel tomu nebyl nakloněný, tak jsem se ptala, jestli by to nešlo bez těch vyšetření, jen to zkusit...a prostě mi ho dal...kolik to nevim, ale určitě víc jich bylo.
@majdlena ahoj mě taky ovu zjistili ale slabou, po Clostilu jsem měla dva velké foliky. Hele já bych do toho asi bez spermia nesla, vždyť je to jednoduchý vyšetření ještě ten den mas výsledek, jestli se bojí ze je to špatný s nim tak to nepomůže sebevětší dávka Clostilu. Ono to přeci jen není jen tak smí se to brát jen šestkrát za život tak mi to přijde od chlapa sobecký na vyšetření nejít.
Jinak já bych měla brát Clostil zase od další MS ale budu zřejmě nastupovat do nové práce tak nechci otěhotnět hned první měsíc
@kristyn.g U prvniho jsem to tak mela...nastoupila do nove prace a neubehly ani 3 mesice a zjistila jsem ze jsem v tom😁😁😁a je s toho 3 leta cacorka❤️
@eillie
@lucahv
@kristyn.g Děkuji za palce 😊
Ovu mi nezjistoval, vim to jen podle ovu testu a taky uz jsem 3x tehotna byla bez problemu...ale jestli mam ovu silnou nebo slabou nevim.
K tomu spermiu-ja ti rozumim, ale chapu i jeho...my uz dve deti mame (on jeste jedno navic) a bere to tak nejak, ze co se ma stat se stane a že bude rád ať jo nebo ne.
@natysnovec takže si to oznamovala po zkušebce? jak se na to tvářili? mám ztoho trochu stach
Ne musela sem pred...a byla sem normalne na nemocenske a pak sem dostala vypoved.
@natysnovec aha, to je blbý... já mám trošku strach z toho.. proto teď chceme počkat aspoň až se zaučím po clostilu jsem byla trošku "mimoza" a aby jsem to mohla oznámit aspoň po zkušebce nejdříve, ale ono stejně neni jisté že to vyjde brzo když se snažíme už druhým rokem
. Moje mamka prý se mnou taky otěhotněla první měsíc co nastoupila do práce a to je prý ujišťovala že je jí 18 a těhotná neni a nebude 😃
@kristyn.g Pekny😀😀😀to se stava...😀ja taky rikala ze tehotna nebudu ze nam to nejde apod .. a nakonec ji jsou 3 roky a straaasne zlobi a v brisku mame dalsi😀😀
@lucahv určitě! taky držím palce 🙂
@natysnovec to je hezký 🙂 já doufám že se nám podaří letos už... už mi je fakt jedno jak brzo hlavně když to bude a konečně se dočkám 🙂
@kristyn.g povede...nam to neslo pul roku a pak jsme jely na kliniku a n prvni dobrou se to povedlo s hormony a injekci...a ted je mi tak ze u postele mam kybl a na nocnim stolu dzus s vodou a mala cacora jeste nespi a skace mi po postely...takze pecka☹️
Ahoj holky, tak mě skolila chripajzna, imunita je rázem pryč tak s mimcem teď určitě počítat nemůžu. Alespoň jsme si přečetla celou konverzaci této skupinky a strašně mi zvedla náladu jak se plno holkam povedlo po clostiku a kterým ne jak to zvadaji a pokračují k zdárnému zadarani! Jsem rada ze je možnost vidět jak ostatní postupovali ve stejný situaci a ze v tom není člověk sám. Zdrzim vám ženy palce ať se brzy potkáme ve skupince tehu 😊
Ahoj holky 😘 potřebuji se trochu vypovídat a poradit, chlap už si ze mě dělá srandu 😂 dnes se mi zdál sen snad celou noc, že jsem volala dr. že mam na testu dvě čárky tak jsem šla na kontrolu a čekala dvojčata, měla jsem hrozně moc hcg 😂 a tak strašně jsem si to užívala a nakonec nějaký komplikace a v 16týdnu konec.. 😞 probudila jsem se uplně zpocená a už jsem neusla... no šílený... jsem blázen co? 😊 a ráno jsme se s přítelem milovali a když jsme měnili polohu tak ho vytáhl úplně bílého.. mam to už týden ten výtok, hustý bílý bez zápachu, ale tohle bylo fakt moc.. ale nesvědí, nepalí nic.. nevíte co by to mohlo být? Mě už hrabe v pátek mam testovat a asi mi dřív přeskočí. Omlouvám se za trochu nechutný dotaz ale nevím komu jinému to říct.. mam poslední pokus s clostilem... a jak jste na tom vy? Držím vám palečky ❤🍀
@lela12 taky mám podobný sny je vidět ze na to myslíme ve dne v noci 😊 a s takovymhle hlenem nemám zkušenosti. Ale někde jsem četla ze při začátku těhotenství se tvoří více hustého hlenu aby se k miminku nedostali nečistoty. Ale nevím, mám to jen z googlu který pročítám každou chvilku jsem už magor 😀 držím palečky aby to bylo tehu 😘🍀🍀
@kristyn.g @natysnovec , také jsem to tak měla. Dva roky snažení, pak v Caru ve Zlíně nám řekli, že přirozené to nepůjde, že se máme rozmyslet co dál. Vzdala jsem to, řekla jsem si, že dcera bude jedináček, dala výpověď v práci, našla nové místo a po podpisu smlouvy jsem zjistila že jsem 6.tyden. Čekám co bude, jestli mě vyhodí ve zkušebce nebo ne. Čekáme do 1.screeningu v pondělí, pak jim to řeknu..😉
@gabahon Ono to tak proste je😀😀prijde to kdyz to nejmin cekas❤️❤️a o to je to potom nadhernejsi prekvapeni.
@lucahv když mam pozvrzenou ovu tak si myslim že 14dni po už by tam něco bylo.. ty co to maj dyl tak podle me proto že přesně nevěděli termín ovu a posunula se jim. Nevěřím tomu už... Já vím že v Car pomůžou a jsem ráda že tady ta možnost v dnešní době je.. jen se teď musím smířit s tim "selháním" jako žena.. hlavně nevím jak to říct chlapoj.. ten tomu fakt věřil a bude hrozně zklamaný 😞 ale moc děkuju za podporu ❤

@majdlena pokud ovulaci normálně máš, tak proč ti předepsal Clostik?? A stím více četném je to tak 50/50 jak jsem četla, ale nevím jak probíhá stimulace u někoho kdo normálně ovulaci má? Jestli se to ještě víc násobí nebo ne.... 🤷 Já ovu neměla vůbec a máme zaděláno na dvojčata, tak čekáme jak to dopadne. I v příbalové letáky píší, že je to jeden z vedlejsaku. Kolik foliculu Dr. Viděl? Můžou do týdne dorůst jen jeden mono klidně 2-3 jako u mě.