icon

Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?

petanevesta
31. kvě 2012

Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉

leymea
6. bře 2019

@madamas to verim, ze to je na palici ☹

leymea
6. bře 2019

@veru8519 uz je to vic jak dva roky, dneska uz mam rok a pul stareho chlapecka 🙂
Ja po clostiku mela normalni Ms.

andy6230
7. bře 2019

Tak holky mela jsem pred sebou mit druhe kolo uzivani Clos. a nedostala jsem to. Test negativni. Takze budu cekat jeste tyden jestli to prijde a opet hura na vyvolavacku. Je to sileny... Jednou to dostanu malinko, pak silne a pak vubec.. 🤦‍♀️😔

veru8519
8. bře 2019

Já jsem zase v půlce braní druhé dávky a jsem z toho celá rozhozená. Menstruace nepřišla, jen špinění, sice v termínu. Už minulý pátek, celý víkend jsem špinila, až do středy, pak už se mi rozjela menstruace ( i když taky roztodivná)😖 Teď by mi to normálně končilo, můj chlap je z toho na palici🙂 Evidentně to je reakce na ty hormony, ale to asi není moc dobrý ne? Můj doktor je v ordinaci jen jednou týdně v úterý, takže nemám s kým konzultovat. Děkuji za názory

veru8519
20. bře 2019

Ahoj, tak jen pro info. Já a clostil jsme si vůbec neporozuměli. Totálně mi to rozhodilo cyklus, menstruaci jsem měla o týden déle než normálně. Tak jsem zvědavá jaký bude další postup. Měla jste to taky tak některá?

andy6230
20. bře 2019

Ahoj veru..v tom ti neporadim..u me nakonec prisla MS o tyden a pul dyl,ale prisla a v normalni sile. Ted beru prasky a pristi tyden bysme se meli zacit snazit. Tak uvidime..
Ale mam dotaz..jak jste na tom holky s vahou? Myslim,ze za tyto problemy muze i moje nadvaha. Zacala jsem drzet bezcukrovou dietu. Ta je na to pry dobra a uz mam par kg dole. Rikala jsem si,ze co by mela byt vetsi motivace,nez moznost mimimka 🙂

veru8519
20. bře 2019

@andy6230 Držím palce tedy. Určitě je to dobrá motivace, ale nejlepší motivací není to, že to děláš pro miminko, ale pro sebe. Páč se pak budeš cítit lépe, sebevědomí poroste a to je ten pravý základ pro čistou mysl a přípravu miminka. Já nemám problémy s váhou a nikdy jsem neměla problémy se zdravím, ale mám dost stresové zaměstnání a tím jsem si uhnala alergii na laktózu :-/ musela jsem držet dietu, aby se to srovnalo, vysadila jsem mléčné výrobky, jinak jedla všechno a musím říci, že mi to prospělo nejen kvůli té nemoci. Hodně síly přeji

andy6230
2. kvě 2019

Ahoj holky, tak co? Nejaka novinka u vas? U me nic..Posledni MS jsem mela tyden a pul a dost silnou. Skoncila dnes a ode dneska se dle Clostiku mame snazit..Tak vubec netusim, zda muze dojit takhle brzo po MS k ovu.

kkacca
2. kvě 2019

@andy6230 ahoj, ty beres clostil a nepozval te na utz na folikulometrii?tam by ti řekl, kdy bude ovulace a mohl ti píchnout ovitrille na uvolnění vajicek

ewajz1
2. kvě 2019

@andy6230 ahoj, je možný, ze te clostik trochu rozbil. U mne po dobrani 2 várky nedosla MS, místo ji jen spineni a nechtělo přestat. Nakonec jsem zasla na gyndu, zjistil mi cystu. Ta naštěstí odešla s další MS. Dobrala jsem další varku clostiku a 14 DC byla na kontrole a k ovulaci ještě nedošlo a přitom by už mělo. Ale folik tam už konečně byl. Přijde mi, ze je to všechno po těch hormonech rozházené a nevím, co kdy očekávat. Dnes jdu opět na kontrolu, jestli už zahrmelo. Takže je klidně možné, ze jsi taky rozhazena a třeba přijde ovu později, ale každopádně bych se snažila. Člověk nikd neví a partner bude mít určitě radost i pokud by to teď bylo jen cvicne. 🙂

veru8519
2. kvě 2019

@ewajz1 Ahoj holky, u mě nic ani po třetí dávce. Doktor mi chce zvýšit dávku, teď jsem brala 2x denně. Tak nevim.... holky možná blbý dotaz, moc se v tom nevyznam, ale co zahrnuje inseminace? To není klasické umělé ne? A je tona vlastní žádost?

Moc děkuji za info

ewajz1
2. kvě 2019

@veru8519 Tak ja taky po dnešní kontrole nic. Folik je, ale neuvolni se. Taky mi zvýšil dávku na 3 denně. Jinak inseminace je, ze od partnera se vezme sperma a to se pak vstříkne přímo k deloznimu čípku. U umělého se dává do dělohy už oplodněné vajíčko.

andy6230
3. kvě 2019

@kkacca nn..nikam me dr nepozval. Myslim,ze mam dobreho dr,ale tohle teda trochu vychladil no. Rekl mi,ze mi dava prasky na 4 pokusy. Ted jedeme treti,ale 4 budu brat uz clost. 2x denne. Pokud ani to nezabere,jdem rovnou do centra. Tam me pak pry budou sledovat. Jinak ja mam pry spoustu malych cysticek,tak me asi ted nejaka praskla.
Jsme s manzelem zatim v klidu,protoze mame spoustu dalsich aktivit,ale uz je to fakt zdlouhavy 😕😕😕

fantasmagoria
3. kvě 2019

Ahoj, jestli nevadi, pripojim se.. ja po clostilu taky nebyla pozvana na zadnou kontrolu folikulu, proste jsem dostala jen predepsano s tim, ze mam prijit, az ho doberu. Mela jsem (nebo vlastne mozna jeste mam) polycysticke vajecniky. Kvuli tomu jsem spolecne s clostilem dostala utrogestan, aby mi vubec prisla MS. Nastesti vsechno nejak "zapadlo" hned po prvni varce a nasla jsem dve carky na testu. Ted mam na chuvicce toho rocniho lumpa 🙂 Bez tehle hormonu jsme se s manzelem snazili rok (ale ze mi ty hormony daly zabrat), myslela jsem, ze uz me picne, o nicem jinem jsem nepremyslela.. chtela bych vam proto trosku zvednout naladu tim, ze nadeje je vzdycky... nekdy to s tim clostylem fakt moc hezky vyjde 🙂 drzim vam palce!! ❤️

jankabr
Autor odpověď smazal
veru8519
9. kvě 2019

Ahoj holky zase ja... tri dny pred ocekavanou menstraci jsem zacala slabe spinit, to trvalo tri dny. Opravdu slabe hnede spineni. A od te doby nic. Nedostala jsem to, test negativni. Doktor je tu az v utery, takze vymyslim samozrejme ty nejhorsi scenare, jako je cysta a tak... mela jsem najet na ctvrtou davku clostilu....

andy6230
11. kvě 2019

Ahoj holky, ja byla ted u dr...dostala jsem davku jeste na dalsi 3 cykly a budu brat 1x rano 1x vecer. Rikala jsem mu,jak to mam rozhazeny,ze jsem to dostavam az po cca 38 dnech a je to silne a dlouhe. Na to mi odpovedel,ze pokud to tak je,tak to nezabira tak jak ma,ze Clost. ma MS upravit na tech cca 28dni a zkratit a ze pokud to mam takhle rozloheny,tak moc sanci na otěhotneni neni. Davku teda mam jeste na 3x s tim,ze pokud se mi MS upravi,vyberu je všechny a pak kdyz tak do centra. Pokud neupravi,mam zkusit jen 2x a pak do centra.

andy6230
11. kvě 2019

@fantasmagoria diky za pribeh 😊 je fajn slyset,ze to jde 😊👍🏻

veru8519
11. kvě 2019

Tak já mám šestý den zpoždění a druhý test negativní🤔 chjooo to čekání me zabije

beth92
11. kvě 2019

Ahoj holky 🙂 rada bych se pripojila.. jsem 9dpo, poprve cyklus s clostikem 3-7dc a krasne mi zkratil cyklus, ovu jsem z 26dc mela 16 dc a pekelne bolestivou 😂 dnesni test negativni, ale stale doufam, ze uz by se mohlo zadarit 🙂 je tu jeste nejaka, ktere se po clostiku podarilo? Zajimalo by me, kdy jste mely dusika na testu..? Jinak vsem moc drzim pesti!

andy6230
13. kvě 2019

@beth92 Ahoj, tak to se ti to pekne upravilo 🙂 super 🙂 a partner byl na spermio? Co jsem cetla na jinych ruznych forech, tak se holkam po Clost. dari 🙂

beth92
13. kvě 2019

@andy6230 nee nebyl, jednu dceru uz spolu mame a problem byl u me tim, ze jsem 9 mesicu neovulovala, mela sem vysoky prolaktin a byla jsem i na magneticke rezonanci. Jsem na to zvedava, jsem 12dpo, vcera malinkej duch na testu, ale ja uz mela tolik falesnaku, ze si myslim, ze z toho stejne nic moc nebude :(

hedamaja
10. čer 2019

@adelheid81 ahoj já brala v květnu 17-tého clostibelgyt do21.5. Ovulace proběhla 30.5. Můžu být těhotná když teď od 8.5 do 9 sem měla BT 36.8 a dneska 36.9. ?

andy6230
10. čer 2019

@hedamaja tak to ti bohužel nepomuzu. BT si nemerim.
Holky a co vy ostatni? Napr Veru a Ewajz? Jak vam se dari? U nas nic, MS sice naposledy prisla jak ma,ale jinak lita. Cekaji me jeste dve davky Clostiku 2x denne a kdyz to nezabere,jdem do CARU.

veru8519
11. čer 2019

@andy6230 Ahooj, no u mě další odběr krve nedopadl dobře, klesla mi prý hladina estrogenu. Po vyvolávačce mi to další týden nedorazilo, na ult cysta nebyla, doktor mi chtěl dát po čtvrté closil, ale pak jsme se rozhodli, že to nebudeme protahovat a ve čtvrtek máme první konzultaci v Pronatalu.

andy6230
28. čer 2019

@veru8519 Ahojda, jak to v Pronatalu dopadlo a jak to probiha? Myslim, ze tam skoncime taky..Tak at vim co nas ceka... 🙂

veru8519
28. čer 2019

@andy6230 Dobré ránko, byli jsme na konzultaci, vyplnili formulář, pak se čekalo na to, až dostanu menstruaci. Mezi 2-4 dnem menstruace jsem byla na odběrech krve a partner na spermiogram a taky krev. Teď v úterý si jdeme pro výsledky a uvidíme, co dál. Mám děsný strach...že se dozvím, co nechci...

veru8519
2. črc 2019

@veru8519 Tak dneska výsledky, nemám ovulaci😢 Dostala jsem hormony a uvidí se, dá se říci, že jsem v předčasném přechodu, 33 let

andy6230
2. črc 2019

@veru8519 A MS si dostavala pravidelne nebo te zlobila? Neves hlavu. Bavila jsem se vcera s jednou znamou,ktera mela velmi malo hormonu a neovulovala. V CARU do ni napichali hormony a mela 4 vajicka k odebrani a dnes maji holcicku. 🙂 A partner je ok?
Ja uz premylim i nad tim,kdyby to byl fakt prusvih, zda by nam pripadne i vajicko dali od darkyne,ale nevim v jakym pripade se da pouzit. Ale to snad neprijde.

veru8519
3. črc 2019

@andy6230 Menstruace byla jako hodinky... ale je pravda, že mám velmi stresové zaměstnání, tak jestli to na to má vliv. Mamka říkala, že nechápe kde se to u mě vzalo, že u nás v rodině byl přesný opak😀 Dostala jsem femaru a první na řadě je inseminace... Jinak partner má prý sperma ukázkové😀 mám ve svém okolí slečnu, která bude mít vajíčko od dárkyně, protože ta vůbec neovulovala a už neměla ani vajíčka. Prý se s tím musela ale nejdřív psychicky smířit, že nebude její...

Strana