icon

Pomohl vám Duphaston a Clostilbegyt k otěhotnění?

myska26
14. čer 2015

Ahoj holky. Před týdnem mi gynekoložka napsala prášky Duphaston na srovnání cyklu,a Clostilbegyt na vyvolání ovulace. Prý bych mohla i do dvou měsíců otěhotnět,pokud teda nebude problém u manžela. A tak se chci zeptat,pomohly vám tyhle prášky k otěhotnění?

pavkova28
23. čer 2017

Holky tenhle měsíc jsem Clostilbegyt neměla, ale Duphaston jsem brala poctivě 🙂

issabellluky
23. čer 2017

@pavkova28 Jeeeee, veliká gratulace 🙂)). Na kolikátý měsíc se zadarilo? 🙂

pavkova28
23. čer 2017

@issabellluky po roce snažení 😊 tenhle měsíc už jsem rezignovala na vše. Zakázala jsem si měření, hlídání ovu a všeho. Hlavně jsme měli s přítelem dovolenou 😊 takže jsme byli spolu více času.

simona94
23. čer 2017

Za mě určitě ano. Snažili jsme se od listopadu 2016 a až v květnu jsem začla brát Duphaston od 17DC a hned se zadařilo.

issabellluky
23. čer 2017

@pavkova28 Takhle dlouhá doba?? A to si brala celý rok clostik a duphaston? Moc gratuluji a přeji hodně moc zdravíčka, ať je vše v pořádku. 🙂

pavkova28
23. čer 2017

@issabellluky Clostilbegyt jsem měla jen v březnu.

michaela_hermanice
23. čer 2017

Nam Clostilbegyt taky pomohl. Snazili jsme se rok a az pak druhy cyklus s Clostilem se zadarilo.

issabellluky
23. čer 2017

@michaela_hermanice To ráda slyším 🙂. Já mám clostik i duphaston, teprve první měsíc. Tak uvidíme, snad to vyjde i když už tomu moc nevěřím.

michaela_hermanice
23. čer 2017

@issabellluky hodne stesticka 🍀

issabellluky
3. črc 2017

Ahoj holky, tak mi doktor zvýšil dávku clostilbegytu na 1-1-1, stále 5-10dc a duphaston zůstává 14-24 DC. Teď už jsem druhý den po clostilbegytu a dělám ovu testy... Jen mi přijde divný,že beru duphaston tak brzo, když jsem na to upozornila doktora, tak co mi řekl, že mu mám věřit. Co si o tom myslíte?

brambora28
11. črc 2017

@issabellluky ahoj, už píšu asi pozdě, ale kdyby náhodou.. zkus mrknout na jiné diskuze jak to holky se stejným cyklem jako ty berou a kdyby později tak to prostě o jeden den posun, pokud z toho budeš mít lepší pocit. Případně kdyby to doktor zjistil (což se podle mě nedá), tak řekneš, že jsi zapomněla a vzala sis o den později 😉

kotito
12. črc 2017

@issabellluky bylas na folikulometrii?ja bych duphaston posunula

issabellluky
14. črc 2017

@kotito ahoj, právě že nebyla. Na kontroly nechodím a beru 3 prášky denně clostiku a 2 duphastonu. Poslední 3 dny mě bolí levý vaječník, ale ovu to není, jelikož jsem na duphastonu a dělala jsem ovu testy.

issabellluky
14. črc 2017

@brambora28 ahoj, už jsem psala 🙂. Jinak jsem duphastonu posunula o tři dny a stejně ovulace nebyla (dělám ovu testy). :( Takže teď sama nevím co dělat, když mi doktor řekl ať mu věřím, že ví co dělá :(.

brambora28
14. črc 2017

@issabellluky Poradím ti jedné ať změnila doktora. On ti řekl ať děláš Ivu testy? Protože mě v CARu řekli že jsou k ničemu. Kdyz ti dává léky na ovulaci, měl by to taky zjišťovat, jestli ji díky nim máš. Třeba je problém jinde a ty jen zbytečné bereš hormony.. ☹

issabellluky
14. črc 2017

@brambora28 je řekl, že mám hlídat ovu, ale ona nepřišla vůbec :(. Teď beru duphaston a už třetí den mě bolí levý vaječník když jsem v klidu :(. Bojím se aby to nebyla cysta, ani nevím jak se pozná.

brambora28
14. črc 2017

@issabellluky Já vím, ale hlídat by ti ji měl on (folikulometrie jak bylo zmíněno). ty ovu testy nejsou tak přesný.. a hlavně pokud ji nemáš tak léčba neni úspěšná.. tak se k němu objednej, řekni, že dle ovu testu který ti rekl ať děláš, ovulaci nemáš.. protože jiný řešení asi není.. a bolest vaječníku může být cysta ale taky vůbec ne.. pokud to bude přetrvávat, zašla bych k dr. 😉

gabrielka_h
29. črc 2017

Ahoj holky, prosím o radu.
Brala jsem teď první cyklus Clostibelgyt od 5DC do 9DC a dnes tj od 15DC mám začít brát Duphaston na 10 dní.
Měřím do toho druhý cyklus BT a minulý měsíc mi vyšla ovulace na 16DC ale nevím, zda proběhla jelikož jsem už od 15DC měla Duphaston, který sám o sobě může BT zvednout jak jsem se dočetla.
13DC jsem byla na folikumetrii a měla jsem 14mm folikul. Dle BT ovulace zatím neproběhla.
Chtěla bych se Vás zeptat na názor zda je v pořádku začít brát 15DC Duphaston když ještě neproběhla ovulace (četla že Duphaston zabraňuje ovulaci).
Gynekoložce jsem min.graf s ovu ukazovala a říkala že to tak může být tak teď nevím
Nechci to promarnit ale zase nechci zpochybňovat svou gynekoložku.
Děkuji 😘

zuzandak
2. srp 2017

Ahoj holky,
prosím o radu. Beru duphaston první cyklus a 7 den jsem zaznamenala velmi slabé špinění, 8 den nic a 9 den lehounlince narůžovělý toal. papír. Vím, že je možné, hlavně ze začátku užívání duphastonu mírně špinit, ale je možné být i tak těhotná? Má s tím některá z vás zkušenost? Moc děkuji 🙂

gabrielka_h
9. srp 2017

Holky prosím zkazila se Vám někomu pleť po hormonech? Já se snad začínám vracet do puberty ☹ Nemáte tip co s tím?

kristynaa_23
9. srp 2017

Ahoj,
brala jsem duphaston asi 3 měsíce a měla jsem to nastavené tak, že jsem brala 17 DC na 5 dní. Vůbec mi nepomohl a navíc jsem přibrala 20kg. Ted to horkotěžko shazuji.
Změnila jsem gynekologa a ten mi řekl, že jsem to měla nastavené špatně. Ted jediné co, tak beru vitaminy. Ale já mám ještě navíc PCOS.
Minulý měsíc jsem zjistila ovulaci a tento měsíc jsem jí měla zase posunutou dřív, tak nevím, jestli mi tak zůstane, nebo mi tak bude skákat každý měsíc :D :D

lorakv
7. zář 2017

Ahoj holky. ja brala Duphaston 3mesice a nic. Ted.mi Dr.napsal Clostilbegyt a Utrogestan, tak uvidime. Clostil mam napsany od 5.do9.dne 2x1 tbl. Kontrolu nemam. Dnes zacinam, takze drzte palce, at je to k necemu! Nebylo vam po Clostiku zle, treba i psych.?

brambora28
7. zář 2017

@lorakv Ahoj, držím palce, ať to k něčemu je 😉 Zle ti určitě může být, jsou to hormony, takže se připrav na případné výkyvy nálad atd.

lorakv
7. zář 2017

@brambora28 No to se mame doma na co těšit. No zkusit se ma vsechno, ze...

jitulina92
14. lis 2017

Dobrý den, prosím o radu. Lékařka mi předepsala Duphaston 2x denně po 12 hodinách 18-28 den. Mám špatný hrmonalni poměr. Jednoduše řečeno menses jsme měla naposledy před dvěma měsíci po Aglotuninu. Mimo jiné mi zjistila PCO. Lék už mám doma,ale absolutně nevím jestli ho mám tedy začit brát tedka hnedka, když svůj rozhazenej cyklus neznám :D Jsme z toho už všeho slušně zmatená :D

brambora28
15. lis 2017

@jitulina92 no jelikoz máš brát 18DC tak prostě 18 dní poté co jsi to dostala a brát to 10 dní v dní v kuse. Hlavně bacha na Clostilbegyt kdyby ti chtěl někdo dát, nemá se brát když máš PCO a mě ho bývalý doktor i přesto dal..

iris808
6. čer 2022

Zdravím, obnovím tuto diskuzi jelikož mám dlouhodobou zkušenost s těmito léky. Jen se ptám povedlo se to vůbec někdy někomu?? :( Pomalu už ztrácím víru, snažíme se přes 2 roky. Snažím se na to i nemyslet, ale sami mi určitě dáte za pravdu, že prostě přijde den kdy to na vás “padne”. Mimo to jsem zkusila snad už všechno, ale přece jen se chci zeptat jestli jste holky brali ještě něco na podporu kromě kyseliny listové a pití bylinným čajů nebo cvičení. To už mám za sebou, hlavně mi tu prosím vás nikdo nepište nemysli na to 🤦🏻‍♀️🙏🙏… na tuhle větu jsem už doopravdy alergická, pochybuji o tom, že na to někdo nemyslel když to doopravdy chtěl. 😅 Děkuji předem za všechny rady a názory. 🙂

ufounek
6. čer 2022

@iris808 Nam pomohlo k těhotenství 3x, ale mame z toho jednu zdravou holcicku.. Hlidala jsem si abych nasadila duphaston az po ovulaci, nemela jsem ji tabulkove, coz muj Dr. asi nechapal.. mela jsem jeste zvyseny prolaktin, takze jsem brala dostinex a kupovala jsem si k tomu fertipronu, ale jestli a co pomohlo nevim, spis pomohlo co nechces, u nas vypnout a odjet na dovcu, pac jsme pred tim asi 5 let nebyli nikde 😉 hodne stesti..

iris808
7. čer 2022

@ufounek dekuju za odpověď 🙂

sissilvie
25. čer 2022

@iris808 Ahoj, Já beru clostilbegyt a duphaston nyní první měsíc, tak jsem sama zvědavá. Máme s manželem za sebou různá vyšetření, manžel je v pořádku ale u mě nedochází ani k ovulaci ani k menstruaci. Zkoušela jsem nejdřív přírodní cestu, chodila na akupunkturu, brala různé byliny atd., ale nic nepomohlo, dostala jsem například po Aku jednu menstruaci a pak zase nic. A ovulaci jsem neměla vůbec. Už jsem z toho šílela. Proto jsem si nechala napsat tyto léky a jsem sama zvědavá, zda mi pomůžou. Dej pak vědět, zda se zadařilo, držím všechny palce co mám 🙂

Strana