Poradíte prosím opravdu spolehlivý těhotenský test?

1. únor 2024

Ahoj holky, poraďte mi prosím opravdu spolehlivý tehotensky test, jsem z nich uz zoufala. Snazime se o miminko. Prvni mesic snazeni mi 3 testy z 5 Dr.max udelali falesne duchy. Tehotna sem ale vubec nebyla.
No a tento mesic sem teda dala mama testy na zaklade dobrych recenzi jak jsou to nejlepsi testy na trhu. Tak vcera 1 den pred MS sem si udelala jeden. Docela pekny duch. Ja stastna, jak dnes rano bude treba silnejsi, a ono nic, ciste bilo delala sem pro jistotu dva a nic. MS sem jeste neodstala, ale tak nejak tusim, ze tehotna nejsem a vcera to byl opet falesny duch. Nikdy se mi to nestalo, u prvniho ditete sem nezazila ani jednoho ducha falesneho a ze sem testovala dost... Ted se nestacim divit ze je to kazdy druhy test pomalu. Mate prosim nejake opravdu overene ze toto nedelaji? To zklamani je pak silene..

lencaa11
1. únor 2024

Benu ,Action ,sluníčko ,DM ,atd...třeba jste těhotná HCG je ještě málo uvidíte za par dní

cuuza
1. únor 2024

Ono by bylo lepší nehledat duchy ale čárky...

autor
1. únor 2024

@lencaa11 Kez by, ale pochybuju. To by se ukazal alespon duch jako vcera. Ale pak sem nasla i diskuze kdy i mama test ukazuje falesne duchy. Achjo.

autor
1. únor 2024

@cuuza Nemusela sem ho hledat, byl hezky videt 🙂

nat
1. únor 2024

Ja mela vzdy z DR.maxe nebo mamatest a ukazovaly vzdy spravne,VZdy kdyz jsem byla tehotna byly // carky...

autor
1. únor 2024

@nat Tak nevim, asi sem narazila na spatne kusy.

aktakd
1. únor 2024

Dělala bych test aspoň týden po zmeškané menstruaci, mama test mi to vždy spolehlivě ukázal.

lichozroutsudy
1. únor 2024

Falesne duchy neexistuji! Tehotna jsi byla, ale rehotenstvi bylo pouze biochemicke a odeslo s menstruaci driv nez vubec poradne zacalo.

autor
1. únor 2024

@lichozroutsudy Ja ale tento mesic menstruaci jeste nedostala. Vcera byl ten pozitivni a dnes negativni.

nat
1. únor 2024

me prijde divne,ze treba by bylo 5 kusu vadnych....to by byla hodne velka nahoda...

lichozroutsudy
1. únor 2024

Ano, to je stale normalni situace. Hladina hCG v moci vystoupa tesne nad detekovatelnou hranici a pak klesne pod ni, protpze tehotenstvi neprosperuje.

lilian2111
1. únor 2024

Ano, mamatest opravdu dělá falešné čárky. Vůbec nekupovat. 🙂
Livsane z Benu jsou spolehlivé 👍🏻

pilzzee
2. únor 2024

Mamatest je bezvadnej, ma hodne barviva a ukazuje krasny carky, ale chapu, ze pro lovkyne duchu to nebude. Udelej si test tyden po meskani a ukaze ti to opravdu kazdej spolehlive.

autor
2. únor 2024

@pilzzee Dekuju, je pravda ze teda pak kazdej dalsi mama test uz byl ok. Tak bud tam opravdu predtim test neco zachytil a nebo byl vadný. Ted je kazdy negativni. Ms mela prijit vcera a neprisla, tak uvidim. Ale stejne si myslim, ze pokud bych byla tehotna uz by na tetsu neco bylo vzhledem k tomu, ze mam uz den po vynechane menstruaci. Tak budu mit jen lehky zpozdeni.