icon

Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?

leheckova
3. dub 2010

V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda

fykyska
22. srp 2012

@ladydi mé nové povolání LOVEC DUCHŮŮŮ 😀 😀 😀 😀 😀

leeena_4
22. srp 2012

@eva518 Jojo, placatý huby, nebo placatky, tak se jim říká mezi příznivcema. Říká se, že kdo si pořídí jednoho, už v tom jede doživotně 😀. my máme 3+1 s lodžií (oni milujou hlavně společnost lidí), ale je fakt, že potřebují dlouhé vycházky, aby se vylítaly a vybyly energii. Jsou to úžasní mazlové a do rodiny ideální, můžu jen doporučit. Jestli budete mít baráček příští rok, můžu mít pro tebe štěňátko 😀.
@ladydi ahá, takže žádné poslíčky mít nemusím? To jsem nevěděla. Jen si to hezky užívej, pohyby a přípravy 🙂.
@martinakl já se nedivím, že se pozoruješ, to já budu dělat taky. A průjem v těhle vedrech není nic divnýho. já jdu na monitor za 14 dní, tak jsem zvědavá. Kdy jdeš ty příště? Ty ms bolesti můžou bejt příznakem ne?

ladydi
22. srp 2012

@fykyska jo to je tu asi skoro každá snažilka 😀 😀 taky jsem lovila, ačkoliv v životě se duchů fakt jako že bojím, kdybych někdy nějakýho viděla, asi umřu

leeena_4
22. srp 2012

@martinakl Hele já mám kamarádky, které vyzkoušely všechno, vanu, víno, sex, mytí oken a stejně nic nepomohlo. Mimčo má prostě svůj čas 😉

fykyska
22. srp 2012

@ladydi JÁ se bojím tmy - a nějaké nadpřirozeno určitě taky je - ale tohodle ducha vytlačím třeba vočima 😀 😀 😀 😀 v utery by měla přijít ms - takže do té doby ulovím - 😠 😠 😠 😠

ladydi
22. srp 2012

@leeena_4 nemusíš, já u malé neměla vůbec žádný, jen posledních 14dnů před porodem jsem se cítila mizerně a nechtěla jsem vytáhnout paty z domu, ale teď už mi parkrát ztvrdlo břicho, teď už mě asi poslíci neobejdou

ladydi
22. srp 2012

@fykyska no já prostě se bojím ve tmě koukat abych někde neviděla ducha, asi jsem fakt šáhlá, ale někdy prostě mi přijde že někde někdo je a vidět prostě něco, tak mě asi švihne, hrozně moc se toho bojím, nechci nic vidět.

martinakl
22. srp 2012

@ladydi ty jo ve vane se prevalit na bricho? To jsem ještě nezkousela, ale bude to urcite sranda 😀 Ja jsem rada, ze se do ni ještě jakz takz vejdu 🙂 To vino je taky fajn, to jsem nevedela.. Taky vyzkousim 🙂
@leeena_4 Muzou,´ale ty uz mam taky nejmíň tyden 🙂 Mne taky spousta holek rikaly, ze nic nepomohlo a stejne prenasely 🙂 Takze je mi jasny, ze se to spis nepodari, mam takovy tuseni, ze budu prenaset.. Ale proc to nezkusit, hlavne ty prijemne metody, ze 🙂

froka
22. srp 2012

Holky, člověk tady 2 hodiny není a aby si bral týden dovolenou na dočtení 😀 No vidím, že dnes perlí všichni 😀 A vypadá to, že nastala éra souložení v plné polní 😀
@turcice Tak Evi, ty jsi rekordmanka a vidím, že plníš své plány od ms do ms 😀

ladydi
22. srp 2012

@martinakl ale ne celou flašku, jen sklenku 😉 😀 ale hezky si ho užij, občas bych si taky dala, ale nechci malou dráždit. No a v tý vaně je to fakt super, tam to fakt jde ležet i s pupkem na břiše, já si to vždy moc moc užívala.

leeena_4
22. srp 2012

@martinakl tak ty příjemné metody bych zkusila určitě 😉. Já už se na horkou vanu vyloženě těším 😉

eva518
22. srp 2012

@martinakl 🙂 chichi, tys mě rozesmála. To se těším, až budu mít zadek menší než břicho 😀

maximka33
22. srp 2012

@martinakl mně ještě radili umývat podlahu na čtyřech .-) jinak já neměla žádné poslíčky. jen mi v posledním měsíci kleslo břicho. jednou ráno mě bolelo břicho jak na ms, odpoledne průjem a pak už co 5 minut kontrakce. ze dne na den, cs jsem myslím měla jen 2. jo a bylo to přesně na konci 39. týdne.
@ladydi červené víno si dáme dneska. uvidíme jaký bude mít účinek.
holky, je to divné, ovulační testy neukazují dálnice, ale hlen jsem měla, tak fakt nevím.

eva518
22. srp 2012

@leeena_4 Jejda, to byla nádhera 🙂 🙂 akorát nevím, jestli to roka a do dne stihneme 😕

eva518
22. srp 2012

@maximka33 Já si myslím, že přesnější je tvoje tělo než testy. Všechno bude, tak jak má 🙂

ladydi
22. srp 2012

@maximka33 to jsou určitě nějaký šmejdy ty testy, jen to hezky pojistěte 😀 😀 a dej si sklenku za mě 😉

ta malá mi v tom pupku už tři dny něco asi slaví, jen nevím co. Dnes po snídani mě začla kopat do žaludku a když potřebuju čůrat, tak mě boxuje do močáku, že i když se vyčůrám, tak se cítím jak nutně furt potřebuju 😅 a přitom neteče nic. Ale užívám si to a beru to s humorem.

martinakl
22. srp 2012

@ladydi Ja si dam občas 2dc pivka. To mam mooc rada a docela mi chybi 🙂 A vinko ja taky rada, takze si koupim a budu ucucavat 🙂
@maximka33 CS nevim, kolik mam, doktor mi to nerekl a ty jeho kliky haky nepřečtu. On hrozne spechal 😒 Ale bricho mi prijde, ze teda neklesa.. Jen roste porad dopředu.

leeena_4
22. srp 2012

@maximka33 já ten hlen měla i 3 dny před ovu, tak ještě vydrž 😉

ladydi
22. srp 2012

@martinakl tak někomu klesne břicho až u porodu a někomu 14dní předem, co hlenovka?? pozorovala jsi, že by odešla zátka??

fykyska
22. srp 2012

mytí oken prý pomáhá a také věšení záclon 😀 😀 😀 😀 Naše mamka prý zavodila s ,,tetou" od sousedů a malej jindra vylezl 26 a já 31 😀 😀 ale souhlasím s Léňou dokud je mu tam dobře a jste oba v pořádku tak si to užijte 🙂 Šák ono to robátko má svůj čas 😉 Sem dodělala sekanou téda to je špica - jen kdyby se mi u toho tak nehoupal žaludek je hrozně dobrá ale ten bachořec protestuje 😠 😠 😠 😠 a já mám pocit že hodím v tomhle režimu jedu celej den - a začíná mě zase bolet podbřišek takové píchaní na levé straně 😖 vo co tady jako de 😕

martinakl
22. srp 2012

@ladydi Ta asi ještě neodesla.. Mivam ted takovy ridky vytok, ale hlenovka pry vypada jinak, ze pry bych to urcite poznala. Ale ta taky pry kolikrat odejde az na sale 🙂

ladydi
22. srp 2012

@martinakl jj, no mě odešla v pondělí na 2x a ve středu to začlo a ve čtvrtek se malá narodila

maximka33
22. srp 2012

@martinakl mně taky neodešla. jo a já si přála přenášet, aby se narodil býk. no škoda, nevyšlo to, máme jiné rohaté dítě.

martinakl
22. srp 2012

@maximka33 Tak my budem mit pannu, to uz je jisty 🙂 Ale ja na tyhle věci moc nedam, takze je mi to vcelku jedno..
@ladydi Na papire z porodky pisou, ze když odejde, tak s velkou pravdepodobnosti nastanou kontrakce do 24h 🙂
@fykyska Však ja si to taky uzivam 😀

ladydi
22. srp 2012

@maximka33 já měla termín 21.9. a moc si přála, aby se narodila 4.9. na výročí svatby. No teď mám termín 21.12. a chci dřív rozhodně abych na Váoce už byla doma 😀

fykyska
22. srp 2012

@martinakl 😉 😉 😉 😉 😉

maximka33
22. srp 2012

@martinakl no můžete mít i váhu, když budeš 14 dní přenášet. ale co se týče zátky, kontrakce můžou začít, ale porod nemusí. může to klidně trvat několik dní.

martinakl
22. srp 2012

@maximka33 U nas v porodce se nechava prenaset 10 dni. Takze snad nejpozději 17.9. bude malej u nas 😵

ladydi
22. srp 2012

@martinakl každá výjimka potvrzuje pravidlo, ne 😉 😀 tak ´já krom kontrakcí byla připravená, gyndr mi ve středu na kontrole řekl, no příští týden se už rozhodně neuvidíme, udělal mi Hamiltona a už jsem sotva lezla 😀 no a přímo pravé kontrakce začly kolem 16h, ale to byl slabej odvárek 😀 malá se narodila v 5:38

maximka33
22. srp 2012

@martinakl jo počkej, ještě to může být Lvíče!!