Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?
V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda
Holky, mám doma už tu autosedačku, takže paráda a ještě mi k tomu paní poslala osušku a overálek od Nextu na holčičku 🙂 a i ten potah modrej navrh a ten je od Emitexu.
@turcice 😉
Vy děvčatka moje jak si myslíte že to mám zařídit sexuálně teďka v těhu - téda ně že bych na to nějak výrazně měla chuť - ale nezeptala jsem se mudra pudra stále máme stop stav a já ho nějak nehodlám měnit rozhodně čekáme aspoň do další kontroly - ale i tak po tom všem nebude dobré vydržet třeba první trimoš ? co myslíte 🙂
Vím že za normálního fiziologického těhu je sex dokonce přínosnou relaxací - ale já snad budu mít věčně strach 😕
Holky tu Pn si uzivejte, to vám závidím... Já mám zimnici pořád v zádech... Nedá mi chvíli klidu 🙂
Ale koncem.září jde na pár.dní k rodičům tak bude doma klid - asi s manžel někam vyrazíme jako za mladá 😉
ahojky holky, řešíte tu nádhérné věcičky 🙂 těhulky, přeji hodně zdravíčka 🙂
já jsem byla dnes na 3 hodiny trhat hrozny na vinohradu a zbytek dne jsem celá hotová 😝
jsem zvědavá, kdy budu testit já 😒 zatím měřím teplotu 4 dny 😵
@lenickan děkujem - téda já si jí naramně užiju začnu asi tím že postupně vrátím byt do stavu - kdy se tu bude všechno blejksat 😀 teď na to nebyl vůbec čas a taky ta hromada žehleního jééé jééé - jinak držím ti palečky na kontrolách ať všechno dobře dopadne 😉 😉 😉
@turcice jééé a co dávaj já mam rada ,,rosáámund pilčr" a tu její romantetiku 😉 😉 😀
@ladydi já mu pokoj dávám ba dokonce si myslím že až moc 😅 - jen mě ti tak napadla takováhle otázka přeci jen je to pořád chlap a občas potřebuje upustit nebo by se s ním nedalo vydržet 😅 😅
@aagnes ahoj číčo tak sis přišla zabrebentit príma 😵 😵 😵 testit budeš určitě co nevidět dej tomu čas 😵 😵
ahojky holky tak hlásím že jsem se opět přepapala 😝 😝 😝 ta rajská na italský způsob byla výbornáááááá s kys.smetanou a s opečenými krutony...no a pak jsem dělala z vepř.kýty něco jako znojemskou omáčku s párkem a okurkou s hořčicí a smetanou..to bylo táák dobrý..no kila co byly pryč už jsou zase nahoře 😒 😒 Akorát tedy manža mě namíchnul že polívku nechtěl ani ochutnat tak jsem byla docela dotčená že to mé veledílo zdravé polévky ani neokusil

@terulin Téda takovové romance máš v plánu no tak at se s kolegou smetákem moc nezapotíš 😀 😀
@turcice JO! ať mi třeba skočí na hrb dědek jeden arogantní 🙄 nejsem žádnej pucflek na buzerplace aby si mohl dovolovat to co už si stačil dovolit za posledních pár týdnů - na to se mám moc ráda... 😵
@froka No tak to máme hezky duplicitní ty naše stavy a neschopnosti 😀 to je dobře aspoň na to nebudeme sami.. Já už si všechno nastrkala do krabice a přijede pro mě muž ať tonetahám a nazdar bazar - a až mi jednou bude končit rodičovská hledám si jinou práci - sem už nejdu - však ono se něco najde 😕 a to jsem do té práce chodila ráda nadšená odpočatá a spokojená a posledních pár dní je mi zle už jen z představy že mám ráno vstávat do téhle šílenosti..