Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?
V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda
@petriska Ahoj, tak to se divím, že to dělali přes spodek. A proč vybrali tento způsob a ne ten přes břicho, ten se ještě nedělal? To bych byla tedy naštvaná, že tak riskovali, ale možná k tomu měli důvod. A můžu se zeptat, jak je to dlouho, co se vám to stalo? Po IVF nejsme, otěhotněla jsem přirozeně.
@froka Víš, důvod k tomu neměli, prostě to tak udělali a hotovo. Věděli i o tom, že jsem pak ležela měsíc v nemocnici. Dokonce mi i telefonovali, že to není infekcí, ale tím, že moje děloha neudržela dva plody. Bylo mi z toho ... ☹ To, že jsi otěhotněla přirozeně je skvělé, to je obrovská výhoda. Já bohužel nemám vejcovody, takže u mě to jinak než uměle nešlo. Příští týden to bude přesně 5 měsíců, co jsem o děti přišla. Proto na tebe budu zítra celý den myslet, ať to dopadne ve prospěch zdravého děťátka. Vím, že to spolu zvládnete. A hlavně měj na paměti přísný!!! klidový režim.
@kolino tady jsem, hlásím se! bohužel z práce mám zablokovaný přístup. jo a já druhý den testuji ovulaci a nic|! jsem 14. den...
dneska jsem byla na školení komunikačních dovedností, sešli se tam prima lidi, že jsme se i zasmáli. a jelikož jsme všichni i u oběda seděli u jednoho stolu, tak jsme se rozpovídali. už se těším na zítra! a pak jsem se sešla na hodinku s kámoškou z Ostravy, co byla taky na školení v PRAZE. dnešní den se fakt povedl 🙂
@maximka33 tak to je dobře ,že jste se sešli super parta! tak 14dc máš třeba čas, třeba příjde 16dc...já už jsem 28dc a furt ovu nikde! 😖
Jsem moc ráda že si nad snažilkováním nezanevřela!! musíme bojovat!!! ten boj vyhrajeme a pak se budeme radovat s rostoucího pupíku a špíčku co nam po něm zbyl 😀 a pokakaných plenek ...no už aby to bylo!!! 😀
@fykyska Určitě by nebyl problém dofrčet, sehnat třeba jednodenní nocleh a pořádně ty naše bolístky a radůstky probrat osobně 😀
@kolino Tak o nocleh vubec nejde 😎 Já mám muže tolerantního (ježiš to zní blbě) 😀 😀 😀 😀 😀 místo v posteli ti teda asi nepučím 😀 😀 ale pro všechny případy máme náhradní obrovskou matraci na kterou by jsme se vešli i kdyby jsme byly širší než vyšší 😀 😀 To kdyby se srázovalo v Praze a estli ne - určitě nekde najdem nějaký pension kde dostaneme družstevní slevu 😀 😀 a vyrazíme kolektívně třeba na celý víkend někam do horní dolní 😵 😵 😵
@fykyska ježiši já už jsem doma za exota... se tu řehtám!!! a to chodím do takové smutné diskuze a tady je někdy tak veselo! tolerantního muže mám i já ,ale cizí žena v mojí posteli...no radši ten penzióón no to by byl večírek vy u džusíku a my u lahvinky dobrého vína! no nezní to špatně takový osobní srazík!
Tak krásný večer zííítra holky 😵
dobré ráno děvčata dva dny sem tu nebyla tady se to jen příšpěvkama hemží 😉 no já mám tenhle týden v plném pracovním nasazení ,takže aspon nemyslím na to na co nemám, takže přeju těhotným i snažilkám, krásné ráno a pozitivní náladu 😉
@vercanika mrzí mě co se ti stalo a je úplně jedno jestli ti je dvacet nebo třicet , vždycky to je téžký ,taky jsem před prá měsící docházela od doktora jestli vůbec má smyl podstupovat hormonální léčbu a různá vyšetření a opravdu jsem si jeden den řekla,že dítě vlastně nechci , byla jsem zoufalá a v ten moment jsem vzdala úplně všechno a myslím si že nejsem jediná ,ale pak jsem si řekla,že je to blbost a že udělám vše a jestli mi mají léky a vyšetření pomoct už jen k tomu vědět víc tak to podstoupím a už si nenalhávám,že bych dítě nechtěla, přeju hodně sil a trpělivosti
jo a děvčata nevím zda s tím máte zkušenosti nebo tomu věříte,ale chystám se ke kartářce , ta poslední mi řekla ,že pokud budu v péči doktorů ,tak se mi otěhotnět podaří , tak uvidíme v úterý jdu k jiné, a jsem zvědavá co mi poví, netvrdím že tomu věřím na sto procent ,ale sama jsem karty vykládala a myslím si,že je to alepson k zamyšlení
@maximka33 Víš co, mě ta bezmoc a bolest posílila neskutečným způsobem. Samozřejmě ale s odstupem času. Zachránila mě práce, jinak bych se asi zbláznila, nemohla jsem být ani minutu v klidu, pořád jsem něco dělala. V okamžiku, kdy jsem pociťovala únavu, jsem pochopila, že mám vyhráno. Příští týden to bude 5 měsíců a já už se těším na další cestu za miminkem.
@helcenka ahojky holka 🙂 tak co už je lépe? Se mnou je to furt jak na houpačce, ale už asi vím čím to je a tak to budu řešit s gynekoložkou. A ostatní věci ☹ ty asi řešit nebudu 😠 páč když je začnu řešit zjistím, že to stejně nejde 😢 manžel mi řekne že to hrotím, ... ale hold myslím dopředu a za dva roky touto dobou, budu někam dojíždět do práce (když jí seženu) v zimě je to tu napalici. A pokud pojedu směny tak se on bude starat o holky (což si také moc nedovedu představit) .... stavba měla začít příští rok, ale zas jsou věci které to nedovolí. Furt to něco kazííí 😠
Holčenky všem vám přeji moc moc štěstí 🙂 🙂 🙂 to je hodně potřeba 🙂 🙂 🙂 a také zdravíčko 🙂 🙂 🙂 pro ty co těhotní ať se bobíšek zavrtá a 9měs.drží 🙂 🙂 🙂 pro ty co již těhulky jsou, ať se jim dobře daří 🙂 🙂 🙂
děvčata mám na vás dotaz je tu některá co trpí anovulací?
Ahoj holky ... tak jsem pěkně v pr.... zjistíla jsem že "muj" přítel si píše s jednou ""paní"...miláčku atd...totálně mě to sejmulo..pořád mi cpe že je to 50ti letá kamarádka atd bla bla bla...myslela jsem že mám konečně skvělýho přítele a od Března zkoušíme mimčo a ted když se to na podruhý povede tak tohle ... je mu 36 děti zkoušel už dle toho co říkal s více přítelkyněma a nikdy jim to nešlo nebo o to příšly... tak snad v tuhle chvili bych taky raděj uvítala pořádnou MS a byl by klid..než takovýho podrazáka..chjo...období na h... vesele pokračuje...

@fykyska Neboj, bleju na čas, vždycky přesně mezi 8-9 večerní. Fakt se na tebe zítra těším. Posterl závidím dřepím v práci ale výkon nic moc!