Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?
V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda
@dany69 moc gratuluji a přeji ať vše dopadne na jedničku!
Ahoj holky, tak potvora včera dorazila (po vyvolávačce z minulé středy) a tentokrát je to silnější, tak se raduju, že by sliznice trochu narostla 😀 no už mi z toho trochu hrabe. Ale jelikož jsem žena činu, jsme objednaní na vyšetření.. nějak jsme s tím přišli oba naráz, že než tohle vyčkávání, jestli ms přijde nebo nepřijde, tak radši na testy hned, ať už se něco děje. Tak jsem zvědavá a těším se. A když bude to jaro, mohlo by se zadařit, ať už s pomocí nebo bez 😅 Držím všem palce.
@ilonar Jj, to je potreba mit neco, co cloveka hodi do klidu. Jj, vsechno v poradku, dobre mi je az na bezne priznaky jako unava, malatnost, casta navsteva toalety, tezka prsa, jsem za to rada, alespon to signalizuje, ze je vse v poradku. Myslim, ze brisko teprve zacne rust, ale tesim se na to 🙂
Hlasime se po kontrole, vse je v poradku, mame uz tehu prukazku a za dva tydny velky ultrazvuk. Jinak jsem zjistila, ze jsem zhubla skoro 5 kilo. Zase to ze me na nejakou dobu spadlo.
@verca1508 to jsou skvělé zprávy! Neboj, teď už to dotáhnete do konce!!! 🙂
Ahoj holky, Zdravím vás všechny 🙂
Dnes jsme byli v CAR pro výsledky a všechno je v naprostém pořádku. Já i manžel jsme zdraví, hematologie, genetika, imunologie, spermiogram, MAR test všechno na jedničku a prostě to byly náhody ta dva potraty. Doporučil mi pokračovat v užívání Nosifolu a v březnu začneme s inseminacemi. Taky jsem začala od včera chodit na akupunkturu, tak snad už jsme udělali opravdu vše a mimi se brzy dočkáme 🙂
@matylda123 jede tak to je skvělá zpráva aspon ze to tak máme u nas to tak bohutel neni a v dubnu začínám stimulaci a ivf
@wendissek no pokud se nezadari přirozeně do léta, tak v srpnu nás IVF čeká taky...
@matylda123 u nas jedine manželovi zjistili 80% geneticky špatných spermii me leidenskou mutaci a mutaci mzhfr ale ty zt nam dělají ty spermie tak nic jinýho nezbývá
@matylda123 Ahoj, byla ta vyšetření hodně drahá?
@ilonar my jsme platili 500,- spermiogram klasický, MAR test 3.800,- a imunologie 500,- jinak hormonální profil, hematologie a genetika zadarmo. Všechno něco stojí bohužel... Ale teď aspoň víme, že je vše v pořádku a snad se nám podaří přirozeně otěhotnět...
@wendissek a jéje, to je blbé ☹ ale neboj při IVF vyberou tu nejlepší a bude vše v pořádku a budete mít krásné zdravé miminko 🙂
@matylda123 ja vim ale aspon víme kde je ten problém nejhorsubje ze manžel je sportovec nekuřák, ji zdrave a toto ve 25 necekal ale uz nechce nic riskovat tak sem mu rekla bude nase a ze mini budem milovat jen nam musí pomoct doktori
My už máme. Všechny testy za sebou ted jen počkat na 1.4 a budeme stimulovat ja mam za sebou 2 zt
Ahojky, tak jsme se zase projeli do nemocnice, asi nejaka pradkla zilka, nastesti je vse v poradku, ze my musime mit porad nejake vzruso.

@dany69 to uplně chápu, určitě to zvládnete a bude vše už jenom v pořádku , hlavně odpočívej at i ty hematomy zmizí 😉