Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?
V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda
Děvčata, tak MS nakonec v sobotu dorazila 🙂 tak jsem fakt ráda, protože už jsem se začínala bát 😒 a jak tady píšete, začínám docela přemýšlet o nějakém vyšetření v CAR, abych předešla nějakému dalšímu zklamání a pokud by něco zjistili, tak pořád lepší, když to zjistí dřív než později a pokud nic nezjistí, o to to bude radostnější 😉 mimochodem
@dany69 je mi moc líto, co se děje a doufám, že bude vše ok a mimi bude v pořádku 😉 myslím na tebe 🙂
holky, děkuju všem za podporu.. miminko se dneska ukázalo v plné parádě a dokonce blikalo srdíčko 🙂 je to bojovník, pod ním mám dva malé hematomy a vedle zaniká druhý gestační váček.. takže to je důvod krvácení..
@dany69 no super,to jsem moc ráda,že je to v pořádku 🙂 moc moc moc ti to přeji 🙂
@juliemichal děkuju 🙂
@verca1508 já vím, že si mi to říkala.. ale víš jak, dva doktoři nic neviděli, takovýhle konec bych ani nevymyslela.. dokonce i doktor se tvářil překvapeně 😀
@dany69 moc gratuluju a hodně zdraví oběma ☺
@dany69 to jsem moc ráda, že ti to tak bezva dopadlo ....

@wendissek tak aspoň že nějaké řešení je..
@moni92 díky, snažím se, ale jak píšeš, moc mi to nejde..