icon

Potřebuji se vypsat. Tři neúspěšné pokusy o těhotenství.

19. lis 2021

Ahoj,
asi se potřebuji jen vypsat..
Mám dvě děti, zaplaťpánbůh zdravé, skvělé děti. Děti současného manžela nejsou. Ale už pár let je se mnou vychovává.
Po třech letech vztahu s nynějším manželem, jsem otěhotněla.. V 9tt se plod nevyvijel(kyretaz). Po pár letech jsme si s manželem řekli, že se pokusíme znovu. Vysadila jsem antikoncepci. MS chodila celkem pravidelně. Ovulace také. Jen jsem prošpinila spolu s MS půlku cyklu. A každý cyklus. U doktorky vše v pořádku. Všechny testy. I HP, ŠŽ, HPV viry, cytologie.
Po 7 měsících se zadařilo, cyklus stejný jako předtím i se špiněním . V 5tt SP, biochemické. Ořvala jsem to podruhé a přestala jsem s měřením BT, i Gynexem, drmkem, bylinkama, cvičením, i se 182828 vitaminama).
A nyní po dalších 4 měsících si právě procházím tím samým. Opět přišlo,ale o pár dní dříve lehké špinění sotva na intimku tak jak přichází v každém cyklu, a přešlo to do červeného špinění a nyní zas hnedocervene, jen pri utreni, na intimce není skoro nic.. Kdyby se neobjevila červená,tak ani na test nepomyslim. Jen jsem si vzpomněla jak to bylo naposled. Test jsem si udělala teď odpoledne a je tam duch v limitu. Můžu být tak 9-10DPO odhaduji jen podle bolesti, ktere byly minulý tyden. MS mám mít za 3-4 dny. Vím, že to zas nevyjde. Je to stejný průběh jako před pár měsíci. A já si říkám, proč si tak ubližuji. Asi mi není souzeno mít další dítě. Proč nejsem ráda, že mám již dvě. Vím, že je tu spousty holek co nemají žádné a snaží se také. A já se cítím jak sobec. Omlouvám se za román a hlavně za anonym. Stydím se za své pocity a nemám to komu říct. Manžel to bere tak, že dvě děti už máme. A když se nedaří, má to tak asi být. A já to zatím takhle srovnané nemám.

Strana
z3
ivule95
29. pro 2021

Určitě je to lepší,než testy 🙂 Pak napiš,jak to vypadá. Věřím,že to bude dobré 😉

autor
29. pro 2021

@ivule95 tak HCG 1700 z pondelka. Dnes jsem si nechala nabrat znova tak vecer uvidim.
Spineni uz neni tukam. Ale podbrisek boli i obcas na stranach jak kdybych to mela dostat.

autor
29. pro 2021

Vubec jsem tohle s detma nemela. Proste pozitivni test a nic vic jen kontroly. Ted jsem asi starší a stresuju se z kazde bolesti. Ono kdyby nebylo to spineni tak je clovek klidnejsi. Dva dny se uz neobjevilo. Tak uvidime

ivule95
29. pro 2021

U prvního těhotenství jsem si myslela,že mám slabou MS, protože jsem špinila a bolelo mě břicho 🙂 U druhého už jsem byla chytřejší 😃 Ono se to všechno i na začátku napíná,mimi se pořádně hnízdí ❤️😉

autor
29. pro 2021

@ivule95 jj vsak vis, ja po těch svých bioch a ZT už nevím kam. Ale vím, že co se má stát to se stane. Špinění jsem dopo zakřikla. Už je tu na toaleťáku opět. No vidíš,ja už bych toto měla brát úplně s přehledem. Děti mám, těhotná jsem taky byla. A stejně to ve mě je😔Ale děkuji za příspěvky.

ivule95
29. pro 2021

Chápu to, vždycky ten strach je a bude...U obou holek se mi okolo 20tt stalo,že jsem měla na papíře čistou krev. Byla jsem vyděšená v obou případech. Prý jen asi prasklá žilka. Každé těhotenství je jiné 🙂 Od toho tady jsme, abychom se podržely ❤️🍀

autor
29. pro 2021

@ivule95 jaké máš zkušenosti z HCG? Ja volala na vysledky a asi blbý 😞 v pondeli 1700,dnes streda jen pres 2000 😔 , pry se to ma nejak zdvojnásobit a ja nic.

autor
29. pro 2021

@klokanka31 nemas zkusenost s HCG? Nezdvojnasobilo se mi. Tak to vidim opet blbe.

ivule95
29. pro 2021

Jen co tu píší jiné maminky. Nikdy jsem takto na krvi nebyla. Kdy jdeš k doktorovi?

autor
29. pro 2021

@ivule95 mam jit az za 14 dni.

klokanka31
29. pro 2021

Nemám zkušenost s hCG ☹

ivule95
29. pro 2021

A to ti řekli v tom telefonu,že asi blbý?

autor
29. pro 2021

@ivule95 nene, jen vsude ctu, ze se ma zdvojnasobit. Za dva az tri dny. Me to vylezlo jen o 300. Asi prestanu vse číst, už jsem z toho blázen

ivule95
29. pro 2021

Zkus to vydržet do kontroly. Vím,že to musí mít těžké... uvidíš další výsledky

ivule95
29. pro 2021

Dá se najít taková tabulka,ale to rozpětí je opravdu obrovské. Každé z nás ten hormon narůstá jinak...podle mě je důležité,že roste ❤️

kocila
30. pro 2021

Ano,bohuzel pri spravnen vyvoji se ma HCG co 2 dny zdvojnasobit,coz se u tebe nedeje,ale dokud neprojde Ms,vzdy je nadeje a nekdy se stanou veci, cemu ani medicina nerozumi.
Ted delat nic nemuzes,jen cekat a drzim palce,at vse dopadne dobre🍀

radkovy
30. pro 2021

Moc zdravím a chápu tvou bolest. Pokud chceš jít přirozenou cestou, tak já můžu srdečně doporučit Cenap v Brně. Jde s nimi komunikovat i na dálku. Já jsem měla taky potíže se spinenim. Na doporučení paní doktorky jsem užívala Utrogestan od ovulace (měřila jsem teplotu), pak Sarapis plus. A manžel užíval Fertilan.
A zadarilo se 3x.
Taky jsem prosla jedním ZT.ĺ

autor
30. pro 2021

@kocila jj ja to vím, volala jsem dr. Říkala, ze od hodnot 1200 a výš se to ma zdvojnasobit za 72-96 hodin.
No stejně je to na prd. Ale rikala ze uvidime, ze muze pak vyskocit jeste.

autor
30. pro 2021

@kocila a dekuju🌼

levandule_k
30. pro 2021

Třeba nejsi tabulková, lidské tělo umí občas překvapit.

Strana
z3