Pozitivní, negativní, špatný test a nebo blouzním. Co to je?
Ahoj už pár dní je mi dost zle tak jsem si udělala test. Mno... Sama nevím co to je ? Posuďte samy prosím a dejte mi vědět protože já tomu sama nerozumím 😅

@mimamiunek je tam duch..
Jak daleko do MS?
@mzacikova cca 19 dní
Holky kdyby byla jedna tak hodná a napsala mi treba na fb byla bych ráda
@mimamiunek Nic nevidím.
taky nic
zitra znovu, taky nic nevidim. Ja kdyz mela duchy, tak se zvyraznily i po par hodinach
Tak 19 dni do ms snad nemůže nic ukázat 🤔
19 dní do MS ještě nemohla ani proběhnout ovulace, ze které by těhotenství vzniklo.
@mimamiunek 9 dni do MS nebo 19?
@katule1990 Já sem ms tudíž ani ovu neměla a mám syna.
@stastnamatka07 Bez ovulace nemůže vzniknout těhotenství. Ovulace ale může proběhnout i bez menses, např. před první menstruaci po porodu taky proběhne nejdříve ovulace (do té doby je žena bez MS a o ovulaci nemusí vědět) a až pak teprve přijde menses, pokud nedojde k oplodnění vajíčka.
@katule1990 Kde jste byla na tom, že bez ovulace nemůže žena otěhotnět ? Jen by mě zajímalo jestli máte vystudovanou školu nebo ne 🙃 protože já vím od svého a ne jednoho lékaře potvrzené, že sem byla bez ovu.
@loylii 19
Tak tohle je zase jedna povedená diskuze test si dělat 19 dní před ms 😆
@mimamiunek To ještě nemohla být ani ovulace ne?
@stastnamatka07 bez ovulace spontánně otehotnet?? To snad zvladla jen panenka marie.... Jeste jsem neslysela o těhotenství bez ovulace...
@stastnamatka07 takže ti některý doktor řekl, že jsi těhotná, ale ovulace neproběhla? Nebo jsi byla na vyšetření, kde zjistili, že ovulace neprobíhá, a pak jsi najednou otěhotněla? To je totiž dost rozdíl. Těhotenství znamená, že se spojilo vajíčko a spermie. Vajíčko se uvolní při ovulaci, nemůže se jen tak zničehonic objevit. Pokud nepočítám umělé oplodnění tak ne, opravdu nelze otěhotnět bez ovulace.
@stastnamatka07 to si po sobě přečtěte a to několikrát.. bez ovulace opravdu nevznikne těhotenství.
@mimamiunek pokud 19 dni do MS, tak to je teprv 4 dny po konci MS. Kouknout se do knihy biologie, protože jsi teprve před ovulaci. Při průměrném cyklu 28 dni - probíhá ovulace přibližně kolem 14.dne cyklu. Tak na to doma s tatkou teď obden hupsnete a třeba se zadari😊💪
@mimamiunek zadej si do googlu délku luteální fáze, obvykle 12 až 16 dní. Velice pochybuji, že by u tebe byla těch 19 dní. A vlastně ještě víc, protože pokud píšeš, že teď testuješ, tzn. jsi alespoň 10 dní po ovulaci a říkáš, že ti zbývá 19 dní do MS, to bys musela mít tu luteální fázi nějakých 29 dní, to je holý nesmysl.
Ja jsem necetla predchozi prispevky, ale podle moji bazalni teploty jsem snad tento mesic ovulaci ani nemela (spis jsem ji ale nenasla) a svoje tehotenstvi jsem podle nevolností poznala jeste pred testem a na tt nebylo nic. O ctyri dny pozdeji slaba carka, ted uz je dalnice a priznaky mam ucebnicové 🙄🙊 tak pockej par dni a zkus testovat znovu.
@dzalli dělala jsme si test teď a je tam jen jedna / takže že by se mi zbláznili hormony?
@mimamiunek ja tam teda toho ducha nevidela, ale hormony jsou vselijake a na netu se clovek docte i o falesne pozitivnich testech, ktere muzou znacit napr. cystu. Takze tak. Kdyz je ted negativni, tak to mohla byt treba jen nejaka nerovnovaha nebo tak..
@agneska7 a nenapadlo že třeba že mohla otehotnet minulý cyklus, mít ovu jinak....některé by jste asi fakt měli uvažovat i jinak než podle tabulek....ženské tělo si dělá co chce...jak chce....nechápu že to některé nedokážete pochopit....možné je vše, když bude sílit je to tam a gratuluji
@carolineg1 😂 minuly cyklus jo tak to by tam byly dálnice ne neviditelný duch , ty by jsi mela vážit slova a ne gratulovat když na tom testu níc není
@agneska7 to je celkem nepodstatné, podstatné je že si tu matka jde pro radu a vy se mnohdy chováte jak arogantní slepice, třeba nemá načteno jak vy, třeba se k informacím neumí dostat....tak snad raději držet pusu a nevyjadřovat se....asi i chápu že sem na vás silné kafe a budete se do mě i dále strefovat, vaše reakce je v pořádku, já už vám neodpovim, pěkný den

@mimamiunek já vidím dušíka