Pozitivní ovu test?
Dobrý večer , prosím o radu .. delam ovulacni testy clearblue-zatím negativní a delam i ovu testy z Benu lékárny .. u každého je jiná citlivost .. myslíte ze ovu najizdi a teprve nastane. ? Děkuji , delam poprvé testy .

@leniczka23 děkuji moc , teď jsem udelala clearblue test a je tam smajlik !!!! Už jsem v to ani nedoufala !!
@ondruchovat Ať si říká kdo chce, co chce o penězích, tak smajlíkový ovulační test je prostě bomba věc. Taky ho mám a využívám především pro potvrzení ovulace, ale z těch všech běžných papírkových se to někdy zatraceně špatně odhaduje, jestli teda už nebo až zítra .... Za mě je na ClearBlue fakt spoleh a minimálně pro potvrzení pozitivity toho papírkového to za ty prašule stojí. Tak hezké snažení. 😃
@teate no uprimne jsem ho delala od 8DC(ano jsem trochu blazen) ale prvni testování a mela jsem strach abyh zachytila ..a ted rano jsem udelala!! jezisi ta radost, ano ja do takovych veci investuji s radosti, ubyde stres a jistota je jistota... dekuji moc!!! 🙂 🙂
@ondruchovat a jak dlouho se snazite o mimi, ze takto testujes od 8.dc ovulku digitalem?
@priefi teď to bude 8 měsíců , proč ?
@ondruchovat 8 DC je brzo, ale u někoho třeba ne. 🙂 Kamarádka má ovu 9 DC každý měsíc. 🙂 Je to individuální. Ze smajlíka mám taky vždycky radost. 😃
@ondruchovat ja jen, ze nektere snazilky tohle delaji uz 1.mesic snazeni a pak maji blok. Ale 8m to chapu 😉
@priefi blok z ceho??
@ondruchovat tak v nekterych pripadech to je bohuzel o tom, ze se snazi az moc, jsou v total stresu a pak najednou tehotenstvi ne a ne prijit. Ja treba otehotnela az po roce snazeni a v mesici, kdy jsem to prestala resit a necekala jsem, ze se povede a pak najednou ms meskala. Ani testovat jsem nechtela 😅 manzel uz do me hucel, at konecne testnu 😉
@priefi jo takhle, tak to u me nehrozi, sice ted testuji ale s radosti a jsem stastna ze to je tak jak ma byt , dal uz to je na prirode. 🙂
@ondruchovat ja tohle testovani u dlouhodobych snazilek chapu jako potvrzeni, zda ovu opravdu je, ale u tech, co zacnou a tohle delaji beru jako zbytecne stresy 😉
@hahahala ovulace od pozitivního testu probíhá za 12-48hod.
@natlinka27 To je mi jasne... Leda by byl pozitivni ten uprostred ... Nejde mi ovšem do hlavy,proc test deoan dnes v 1 tj. Ten dole na fotce jak jsou 3 je jakoby pozitivní a ten delany v 6 vecer je naprosto bez carky....
@hahahala no správně by se mělo testovat jednou značkou já třeba od Maxe a gs mě ani jeden nezachyti ovulaci neudělá mě pozitivní jen slabou čárku a přesto ovulka je. Na mě působí jen wondfo 😁 ty mě krásně ukazují ovulaci
@natlinka27 ze by jiny test mel az takovy vliv? Zvláštní.... Zitra zase vyzkouším ten benu
@hahahala ano je to možné já tu zkušenost aspoň mám a vím. Že i více holek proto se doporučuje stejnou značku aby se viděl ten rozdíl

@ondruchovat podle me.bude ovulka zitra..😉