icon

Pozitivní ovulační test, může být sex až druhý den večer?

penny91
22. srp 2016

Dobrý den, dnes jsem mela cca kolem 12hod pozitivni ovulacni test, muze byt sex az ZITRA VECER nebo musi byt jen dnes a zitra uz je to k nicemu?

Strana
z7
penny91
autor
31. srp 2016

No jako reknu Vam ze sem 8dpo a dneska me silene boli hlava, mam uz kazdy den problem jit na velkou takze zacpa, v krizi me boli a jsem opuchla jak kdyby me nekdo nafoukl .... jestlije tohle PRED menstruacni stav tak tentokrat vazne stojí za to ...... ☹ 😢 😔 a to mam mit ms az 5.9 no ....... jestli je tohle pred menstruacni tak ta mrcha bude stat za to .....

maky91
31. srp 2016

@penny91 jsem na tom dost podobně, ale jsem asi 4dpo a taky mě dneska bolí hlava, už od minulého týdne mě pořád pobolívá podbřišek či vaječníky, nafouklá jsem děsně, taky mám problém jít na wc a druhý den mě pobolívají záda ale až dole cca jak jsou ledviny..

maky91
31. srp 2016

a to se mi i chvilkama dnes motá hlava...

penny91
autor
31. srp 2016

@maky91 tak to mame podobny :D ptz me se mota hlava co chvile, je to akorat trochu vic nez obvykle ale ja mam problem s tlakem takze se tomu nejak nedivim .... neprikladam tomu nejakou pozornost, zada v krizi me boli od 4dpo, bricho taky jak podbrisek tak popichavani na prave strane od 4dpo, zacpu mam od 5dpo a dnes se pridala tezka opuchlost no + hlava ..... ms mam mit v pondelí no tak nevim prave zda uz to neni predzvest ta hlava ms. ... uvidime no, v pondelí budu 13dpo takze bud budu testovat o vikendu nebo az v pondelí, pokud teda neprijde, pokud prijde tak nic :D

kkatee
31. srp 2016

@maky91
@penny91
Holky moc držím palce!!!!! 🙂

penny91
autor
31. srp 2016

@kkatee diky 😉

xyrina
31. srp 2016

Holky to motani hlavy je snad nějaká infekce 😲 nebo je to počasím. Jsem 9 DPO a taky se tocim jak na kolotoči.

penny91
autor
1. zář 2016

@xyrina asi mame spolecnej kolotoc :D ja jsem 9dpo dneska a mam tlak jak na houpcacce

penny91
autor
1. zář 2016

holky chci se zeptat jsem 9dpo a dnes se mi objevil husty bily vytok, mazlavy (pardon doufam ze nikdo neobedva 😀 😨 ) vetsinou mam vodnatej ale tohle jsem uz dlouho nemela ani nevim kdy naposledy takovej se objevuje pred ms normalne?

xyrina
1. zář 2016

@penny91 Já už dnes z toho 'kolotoce' vysedla, ale motani vystřídala bolest hlavy. Asi můj první šílený PMS.

penny91
autor
1. zář 2016

@xyrina ja mela bolest hlavy vcera ale dneska se citim dobre (Y) jen trosku popichavani na prave strane a trosku v krizi ale jinak se citim nejak nabita energii 😀 za to od 3dpo po 8dpo tak to stalo za to

penny91
autor
1. zář 2016

ale dneska jsem si merila bazalni teplotu rano a porad jsem mela vlastne od 1dpo az po 8dpo 36.7-36.8 a dneska 37 a tedka jsem si merila teplotu klasickou a mam 37.1 takze zvysenou, ale neni to po zadny namaze ani zadnym pohybu, normalne. Tak uvidime no

dyslovka
1. zář 2016

Ahoj, holciny, prosim vas. Jsem 3dpo podle fertility a dneska mam silenou bolest v krizi a jednu bradavku neskutecne citlivou. V podprsence to necitim, ale jakmile ji sundam, tak dotyk, jak rukou tak trika je az neprijemny. Neoredpokladam, ze by to znacilo tehu, to je moc brzo, ale spis se chci zeptat, jak dlouho pred MS cca zacina PMS. Nikdy jsem sice PMS nemela, ale to neznamena, ze bych ted nemohla mit 🙂 MS mam mit za cca 10 dni. Mam kolisavej cyklus, takze presne nevim, kdy prijde :-/

xyrina
1. zář 2016

@penny91 Tak to je dobre. Třeba tu energii dělá mimi. Co vis... 🙂

xyrina
1. zář 2016

@dyslovka Já četla že týden před MS.

xyrina
1. zář 2016

@dyslovka Já četla že týden před MS. A to by mi teď odpovídalo s tou bolesti a motanim hlavy.

dyslovka
1. zář 2016

@xyrina : mam mit ms za 9 max 13 dni, tak to uz by teoreticky mohl byt PMS, treba ta mrcha prijde driv, kdyz si minulej mesic dala na cas 🙂

dyslovka
1. zář 2016

@xyrina : ja bych rekla, ze to motani hlavy bude z neceho jineho, nez z PMS 🙂 ja bych rekla, ze se zadarilo 🙂 budes testovat? Nebo tise cekat, jestli mrska prijde? 🙂

xyrina
1. zář 2016

@dyslovka To by bylo skvělé, ale moje teploty po ovulaci se pořád motaji kolem 36,3 a 36,4, takže to u mě spíš bude anovulacni cyklus s PMS. ☹ . V sobotu čekám MS. Test si ani kupovat nebudu. Škoda peněz s takovými teplotami 🙂.

dyslovka
1. zář 2016

@xyrina : a jaky mas teplomer? Ja nedavno resila stejny problem a dneska mi bylo zle, jak kdybych mela horecku, tak jsem si zmerila teplotu klasicky podpazne (bt merim vaginalne) a teplomer mi ukazoval 35.0 a tak jsem to zkusila pozdeji znovu a zase ukazoval uplnou hovadinu, tak budu dnes kupovat novy, pac asi meri spatne :-/

dyslovka
1. zář 2016

@xyrina a taky jsem cetla, ze ne vzdy to musi byt teplota nad 37 🙂 ja bych jeste nevesela hlavu 🙂 nadeje umira posledni 🙂

penny91
autor
1. zář 2016

kdyz jsem 9dpo test by me jeste nic neukazal ze?

xyrina
1. zář 2016

@dyslovka To už mě taky včera napadlo, jestli v tom mém digi teploměru nedochází baterka. Ale nevím jak to jinak ověřit než koupit novou baterku. Musím někdy přijít taky dřív z práce. 🙂

dyslovka
1. zář 2016

@xyrina : ani tou baterkou to nemusi byt, ja davala nedavno novou a uz to blbne ☹ ale uz mam v tasce novej, tak jsem zvedava, co bude ukazovat 🙂

xyrina
1. zář 2016

@dyslovka Snad pravdu 🙂.

destovakapka
1. zář 2016

ahoj holky,ja jsem tento cyklus taky poprve zacla delat ovulacni testy a výsledky ovu testu jsou na fotce.

dyslovka
2. zář 2016

@destovakapka : tak sup na to 🙂

destovakapka
2. zář 2016

@dyslovka Sexik byl pred chvilkou,muj mel vcera nocni a ja odpoledni.Snad to po roce snazeni vynde tedka.

dyslovka
2. zář 2016

@destovakapka : drzim pesti 🙂

penny91
autor
2. zář 2016

tak dneska 10dpo a zkousela sem test, nejakej mozna malickej dusicek tam je MIKROSKOPICKEJ ale jelikoz sem uz mela takovejch dost a nikdy z toho nic nebylo tak to pokladam za negativní no ... tak snad jindy 🙂

Strana
z7