Pozitivní ovulační test, může být sex až druhý den večer?
Dobrý den, dnes jsem mela cca kolem 12hod pozitivni ovulacni test, muze byt sex az ZITRA VECER nebo musi byt jen dnes a zitra uz je to k nicemu?
a to se mi i chvilkama dnes motá hlava...
@maky91 tak to mame podobny :D ptz me se mota hlava co chvile, je to akorat trochu vic nez obvykle ale ja mam problem s tlakem takze se tomu nejak nedivim .... neprikladam tomu nejakou pozornost, zada v krizi me boli od 4dpo, bricho taky jak podbrisek tak popichavani na prave strane od 4dpo, zacpu mam od 5dpo a dnes se pridala tezka opuchlost no + hlava ..... ms mam mit v pondelí no tak nevim prave zda uz to neni predzvest ta hlava ms. ... uvidime no, v pondelí budu 13dpo takze bud budu testovat o vikendu nebo az v pondelí, pokud teda neprijde, pokud prijde tak nic :D
Holky to motani hlavy je snad nějaká infekce 😲 nebo je to počasím. Jsem 9 DPO a taky se tocim jak na kolotoči.
holky chci se zeptat jsem 9dpo a dnes se mi objevil husty bily vytok, mazlavy (pardon doufam ze nikdo neobedva 😀 😨 ) vetsinou mam vodnatej ale tohle jsem uz dlouho nemela ani nevim kdy naposledy takovej se objevuje pred ms normalne?
ale dneska jsem si merila bazalni teplotu rano a porad jsem mela vlastne od 1dpo az po 8dpo 36.7-36.8 a dneska 37 a tedka jsem si merila teplotu klasickou a mam 37.1 takze zvysenou, ale neni to po zadny namaze ani zadnym pohybu, normalne. Tak uvidime no
Ahoj, holciny, prosim vas. Jsem 3dpo podle fertility a dneska mam silenou bolest v krizi a jednu bradavku neskutecne citlivou. V podprsence to necitim, ale jakmile ji sundam, tak dotyk, jak rukou tak trika je az neprijemny. Neoredpokladam, ze by to znacilo tehu, to je moc brzo, ale spis se chci zeptat, jak dlouho pred MS cca zacina PMS. Nikdy jsem sice PMS nemela, ale to neznamena, ze bych ted nemohla mit 🙂 MS mam mit za cca 10 dni. Mam kolisavej cyklus, takze presne nevim, kdy prijde :-/
@xyrina : a jaky mas teplomer? Ja nedavno resila stejny problem a dneska mi bylo zle, jak kdybych mela horecku, tak jsem si zmerila teplotu klasicky podpazne (bt merim vaginalne) a teplomer mi ukazoval 35.0 a tak jsem to zkusila pozdeji znovu a zase ukazoval uplnou hovadinu, tak budu dnes kupovat novy, pac asi meri spatne :-/
kdyz jsem 9dpo test by me jeste nic neukazal ze?
@destovakapka : tak sup na to 🙂
@dyslovka Sexik byl pred chvilkou,muj mel vcera nocni a ja odpoledni.Snad to po roce snazeni vynde tedka.
@destovakapka : drzim pesti 🙂
tak dneska 10dpo a zkousela sem test, nejakej mozna malickej dusicek tam je MIKROSKOPICKEJ ale jelikoz sem uz mela takovejch dost a nikdy z toho nic nebylo tak to pokladam za negativní no ... tak snad jindy 🙂

No jako reknu Vam ze sem 8dpo a dneska me silene boli hlava, mam uz kazdy den problem jit na velkou takze zacpa, v krizi me boli a jsem opuchla jak kdyby me nekdo nafoukl .... jestlije tohle PRED menstruacni stav tak tentokrat vazne stojí za to ...... ☹ 😢 😔 a to mam mit ms az 5.9 no ....... jestli je tohle pred menstruacni tak ta mrcha bude stat za to .....