icon

Pozitivní ovulační test, může být sex až druhý den večer?

penny91
22. srp 2016

Dobrý den, dnes jsem mela cca kolem 12hod pozitivni ovulacni test, muze byt sex az ZITRA VECER nebo musi byt jen dnes a zitra uz je to k nicemu?

Strana
z7
kkatee
2. zář 2016

@penny91 tak bych zkusila o vikendu clearblue 🙂

penny91
autor
3. zář 2016

@kkatee ja uz sem to vzdala, kdyz to nedojde v pondelí tak bych si udelala, ale jen tak abych se presvedcila, ale uz sem se smirila po tom ctvrtku ze nic ... a celkove uz je mi lip a zacinam mit spise stav kdy to mam vetsinou takto pred ms takze spis pocitam s ni no

dyslovka
3. zář 2016

Ahoj holky, jsem 4dpo a silene me picha tam dole. Ale silene, mam nafoukle bricho a otekle nohy, nerikam ze je to potencionalni tehu nebo tak, tomu uz neverim 😀 ale spis by me zajimalo, jestli neznate nejake cviky na to pichani ☹ je to strasne neprijemne, jak kdyby mne nekdo vevnitr pichal jehlama :-/ nafoukle bricho mam od ovulace, ale to pichani zaclo od vcera ☹ neznate nejake cviceni na to? ☹

penny91
autor
5. zář 2016

tak dneska 13 dpo, dnes mam dostat ms, ta zatím nikde, test negativní, takze mrcha bud dojde dneska nebo se akorat trosku opozdi kazdopadne z me strany NIC ....

bradacpetra
5. zář 2016

Tak držím pěsti, mně má MS přijít v sobotu, tak snad nepřijde =)

luj89
5. zář 2016

@dyslovka Podle mě na to cvičení není... ale co mě třeba pomáhá při MS bolestech je tu část podního břicha co nejvíc uvolnit, takže třeba si lehnout na záda a nohy dát jako když děláš turecký sed, jen chodidla u sebe. Zkus to a uvidíš 🙂.
Já jsem dnes 8 DPO a dosud jsem si myslela, že si příznaky jako citlivé bradavky a větší hlad jen vsugerovávám, ale dnes se dostavil slabounký růžový výtok a mám nateklá (+ bolestivá) prsa i bříško. Žeby se zadařilo? 🙂

dyslovka
5. zář 2016

@luj89 : ja ms nemam, jeste mam cas na tu potvoru 🙂 taky trosku vic jim a boli me bradavka, jen jedna :-/ ale vytok nic ☹ jako dneska jsem mela divne spinave kalhotky, ale jsem z toho takova zmatena, uplne lehounce. Me se tento mesic zase urcite nezadarilo ☹ ale u tebe to vidim jako jistotu 😉 drzim palce at jen sili a je v poradku 🙂

luj89
5. zář 2016

@dyslovka Já bych ještě neházela flintu do žita ;). Mě taky víc bolela jedna bradavka a i teď mám jedno prso nateklé víc než to druhé :D. A zarůžovělý výtok jsem taky měla jen malinko (a to jen 2 x vždy po WC). Třeba se zadaří nám oběma 🙂. Kdy to máš dostat?

dyslovka
5. zář 2016

@luj89 : ja uz vim, ze u me to neklaplo ☹ minulej mesic jsem mela uplne nalite a bolestive prsa a zada bolela a tak a ms nikde a po tydne par dnu krev a cucky, ale krev jen kdyz sly ty drcky, uplne jina ms nez kdy jindy a samej kov, smrdelo to kovem, nesnasim smrad kovu 😀 nejak mi zmutovalo telo asi ☹ dostat to mam bud 9.9 nebo 13.9, mam 4 aplikace na ms a kazda to ukazuje jinak ☹ mela jsem celkem pravidelnej cyklus, ale ten minulej mesic se to rozhazelo nejak :-/

bradacpetra
6. zář 2016

Mě od včera bolí na levé straně v podbřišku, ale výtok žádný, ani citlivá prsa. Někdy mi přijde, že to vyšlo, někdy že ne, no, budu muset ještě počkat =/

dyslovka
6. zář 2016

@bradacpetra : treba klaplo 😉 kdy budes testovat? Az v sobotu nebo driv? 🙂

bradacpetra
6. zář 2016

@dyslovka V sobotu bych měla dostat MS, tak to testnu

dyslovka
6. zář 2016

@bradacpetra : drzim pesti

luj89
6. zář 2016

@dyslovka To mě mrzí :-/. Zkoušela jsi Nosifol nebo tak něco? Jinak já dnes měla zase trošku růžové krve na papíru po WC, dnes o něco víc než včera, tak začínám mít strach... Navíc už nemám nateklá prsa... No, bude to dlouhý týden do testu 😀

dyslovka
6. zář 2016

@luj89 : nezkousela, ani nevim co to je a k cemu to je? 🙂

dyslovka
6. zář 2016

@luj89 : to bude v poradku, cetla jsem, ze nektere priznaky zmizi a vrati se ke konci tehu 🙂

luj89
6. zář 2016

@dyslovka Kéž bys měla pravdu 🙂. Nosifol si hodně chválej holky, co nemůžou otěhotnět 🙂. Je to kombinace různých vitamínů vč. listovky ve formě sypkého prášku, který se rozmíchá ve vodě. Ale není nejlevnější..

dyslovka
6. zář 2016

@luj89 : drzim pesti pro stesti 🙂 i kdyz na tebe uz stesti sedlo 🙂 jsem si jista, ze ti to tedkom vyjde 🙂 .... no pokud mi to nepujde do listopadu, tak ten Nofisol zkusim 🙂 dekuji 🙂

luj89
6. zář 2016

@dyslovka Děkuji 🙂. Já teda užívám nosifol asi 3 týdy, nicméně je docela drahý, prý existuje levnější obdoba Fertiprona, který má navíc listovku rozštěpenou. To byste měli krásnej dáreček na Vánoce, kdyby to vyšlo třeba v tom listopadu 🙂. Já úplně vidím ty dárky rodině ve stylu fotky z ultrazvuku atd., i proto bych ráda otěhotněla do Vánoc 😀

dyslovka
6. zář 2016

@luj89 : tak jestli to uzivas tri tydny a ted se to povedlo, tak to kupuju hned zitra :-O ne fakt, jak budes mit pozitivni test, tak to hned kupuju 🙂 .. ano, to je krasny darek na vanoce, kdysi jsme si rikali s ted uz byvalim, ze se posnazime, abysme dali jeho rodicum pod stromecek fotku z ultrazvuku 🙂 ted jsem rada, ze to nevyslo 🙂

luj89
6. zář 2016

@dyslovka Vidíš, všechno zlé je pro něco dobré 🙂. No, doporučoval mi to i gynekolog ;) a celkově jsem na to slyšela jen samou chválu. Skoro se mi to až zdá nemožný, že by se tak brzo zadařilo... Nechci se tomu poddávat, ale člověk si neporučí 😀

dyslovka
6. zář 2016

@luj89 : to chapu, taky by mi to neslo 😀 kdyz ono vsechno nasvedcuje tomu, ze se vam to povedlo, tak se.neda myslet na to, ze nepovedlo 🙂 to jak ja si rikam, nebudu se tak tesit a stejne se tise v koutku tesim i kdyz vim, ze z toho nic nebude 😀

destovakapka
6. zář 2016

Fertiprona u Dr.Maxe stoji kolem 300Kc,ja ji uzivam uz 3 mesic.

bradacpetra
6. zář 2016

Holky, mě už druhý den bolí v podbřišku, ale přijde mi to spíš jako svaly, mám potřebu odpočívat. Jak uvolním břicho, je líp. Bylo by super, kdyby nám to všem vyšlo =)

luj89
7. zář 2016

@dyslovka Tak dnes jsem to dostala :-/. Neumím si představit jak to musí být těžký se marně snažit měsíce až roky, když já jsem skoro obrečela první neúspěšné snažení... Ale už mám v plánu jak si napíšu seznam pozitiv že to nevyšlo 😀. Zatím mě napadá: Můžu si naplno (i s alkoholem) užít firemní akci, která je za 3 týdny a nemusím hledat výmluvy proč nemůžu pít, můžu jít na střelnici, můžu jít do fitka, využiju nakoupenou zásobu ovu testů, příště vím, že se nemám upínat na případné těhot. příznaky, protože to může značit i blížící se MS.

destovakapka
7. zář 2016

Holky od kdy počitáte DPO když nevíte přesně kdy byla ovulace?Já jsem měla pozitivní ovulační test 17DC (1.9) ale asi ovulka byla 18DC nebo 19DC nevím.

marketmax
7. zář 2016

ahojky holky a kdy je nejlepší si ten test dělat? jsem četla že nejlépe odpoledne a prý nepít 2-3 hodiny žádnou vodu.? 😝

destovakapka
7. zář 2016

@marketmax Idealni doba na testovani je od 10-20hod.ja to testovala dopoledne,odpoledne a jednou na vecir.

marketmax
7. zář 2016

@destovakapka děkuji 🙂 my jsme zkoušeli druhé mimi už minulý měsíc a zatím nám to nevyšlo tak jsem si říkala že si zkusím udělat ty ovu testy 🙂

destovakapka
7. zář 2016

@marketmax Já dělám na směnny,takže když vstvávám na odpolední v 11:15hod.tak 2hod.předtím než jsem vstala jsem šla na WC abych se vyprázdnila a šla jsem spát a moc jsem nepila.

Strana
z7