icon

Pozitivní ovulační test, může být sex až druhý den večer?

penny91
22. srp 2016

Dobrý den, dnes jsem mela cca kolem 12hod pozitivni ovulacni test, muze byt sex az ZITRA VECER nebo musi byt jen dnes a zitra uz je to k nicemu?

Strana
z7
marketmax
7. zář 2016

@destovakapka ok no raději nebudu moc pít

bradacpetra
8. zář 2016

luj89 @dyslovka Tak já to dostala včera a obrečela jsem to =/ Tak si neumím představit, snažit se delší dobu, první dítě se nám povedlo hned na poprvé.

dyslovka
8. zář 2016

@bradacpetra : tak to me mrzi :'( me uz od vcera poboliva podbrisek, takze cekam, ze mrcha brzo dorazi ☹

destovakapka
8. zář 2016

ahoj holky,tak dneska mi doktorka v caru rekla ze ovulace u mne probiha pozdejc,ne jak vedcinou pisou 13-14 den cyklu.

bradacpetra
20. zář 2016

Ahoj holky, co nového? Mně se blíží ovulace. Stejně jako minulý měsíc mě děsně bolí břišní svaly. Moc bych chtěla, aby to už vyšlo.

betelges
22. zář 2016

Ahoj holky, ja sem asi nikdy nemela stejne zabarveny testovaci prouzek jako kontrolni. Nikdy nevim kdy sex, jestli radej hned jak zabarveni (byt svetlejsi o neco nez kontrolni carka) nebo dalsi den...mam tendenci v den "pozitivniho", aby mi neco neuteklo. Kazdopadne sex byl vcera v noci, dnes vecet zabarveni, tj snad pozitivni, tak hned nebo tentokrat zkusit zitra. Chtelo by to aspon rano, ale to je moc hekticke, bo oba s partnerem jdem do prace... Mam vzdy dilema ;)

bradacpetra
23. zář 2016

My míváme pro jistotu ob den =D

sies
24. zář 2016

Holky, když mám pozitivní test dneska, tak je nejlepší snažit se až zítra kdy dojde k ovulce? Predtim jsme se snažili v den pozitivního testu a NIC..tak nevim,jestli ho nechat abstinovat ještě jeden den..

bradacpetra
25. zář 2016

Když ho máš pozitivní dnes, ovulace přijde za 24-48hod. Když budete mít sex dnes, spermie ještě vydrží. Ale můžeš si to pojistit oběma dny =D

Strana
z7