icon

Pozitivní těhotenský test, ale poté zklamání. Co teď?

andrea1312
5. únor 2025

Ahojte, asi jen potřebuji zase vybrečet srdíčko.

V neděli jsem dělala test a to proto, že jsem měla na toaletním papíru růžový výtok. (Myslela jsem že uhnízdění)
Kamarádka ať si zkusím test. A kupodivu pozitivní, no moc jsem nevěřila a tak jsem si odpoledne zkusila další 2 a pozitivní.
Ráno jsem si dělala clearblue a? Pozitivní.

Dnes to vypadá že dostanu na 😓 nevím jako jo prý to může být ms v těhu, ale jsem zklamaná a ještě to pak říct doma, že to nevyšlo 😭 foto přikládám, testům jsem tak věřila, teď jsem v šoku, že by všechny mohly tak lhát. Jinak já krev čekám dnes výsledky, ikdyz myslím, že zbytečně 😔

Pozitivní těhotenský test, ale poté zklamání. Co teď?Pozitivní těhotenský test, ale poté zklamání. Co teď?
Strana
z2
lencaa11
5. únor 2025

@andrea1312 proč bys te musela dostat Ms pokud jsou nějaké menší bolesti tak ty jsou většinou právě v TT normálně tělo se připravuje ( samohrejme není nic na 100% že Ms nemůže přijít ) ale proč hned psát černé listy že je neco špatně spíš vás stres je nejhorší

andrea1312
autor
5. únor 2025

@lencaa11 protože se mi ráno objevilo krvácení, zatím ne velké. Ale no nemám úplně dobrý pocit.

misha31
5. únor 2025

Na hcg to chce 2x, obden. Ted je jaane, ze hcg je pozitivni, ale dulezite, zda a jak se bude zvysovat. Držím pesti 🍀

rozitta
5. únor 2025

Ahojky, jak dlouho se snažíte? Máte za sebou nějaká vyšetření?

luciesofiealex
5. únor 2025

Ahoj věřím že je ještě naděje, taky na začátku těhotenství s dcerou jsem krvácela a teď tu vedle mě snídá ❤ a se synem jsem byla i dvakrát v nemocnici Kvůli silnému krvácení a už mu bude za měsíc devět❤ držím palce ať všechno dobře dopadne

andrea1312
autor
5. únor 2025

@rozitta vyšetření jako taková nemáme, MS pravidelná, citoligie taky vždy c pořádku. Skoro rok.

andrea1312
autor
5. únor 2025

@luciesofiealex krásné děti 😍 naději stále neopustím, ale víte jak. 🙈

lencaa11
5. únor 2025

@andrea1312 tak pokud to není extra silné krvácení tak to nemusí hned znamenat konec tělo a děloha pracují tak je to více prokrvené ( jinak pokud vám dělá lékař klasickou cytologii té se věřit nedá je 70% že vychází negativně když už tak si každý rok zaplatit LBC cytologii je lepší já ji měla vždy negativní a šup měla jsem nalez na čípku )

andrea1312
autor
5. únor 2025

@lencaa11 taky jsem si ji dříve platila, ale pak jsem změnila doktorku a takhle že to zbytečné vyhazování peněz. Tak nevím 😳

lencaa11
5. únor 2025

@andrea1312 no lékaři to říkají ale přitom hodně žen pomohla v tom směru že na to ten test přišel dřív dokonce i psali že si udělali oba testy a jasně to dopadlo že klasika negativní placený pozitivni ...

dashyyy
5. únor 2025

Pokud to není krvácení neházela bych flintu do žita.. výtoky a špinění jsem měla v obou těhotenstvích a jsou z nich už puberťáci 😉 může se jen zabydlovat

klokanka31
5. únor 2025

@andrea1312 Testy nelhaly, ale může to být biochemko...

andrea1312
autor
5. únor 2025

Tak já nevím, teď jsem přijela domů a krvácení se teda dostavilo. No test stále pozitivní. 🤷🏼‍♀️

andrea1312
autor
5. únor 2025

A čárka silnější než včera. Jsem zmatená 🙈

lencaa11
5. únor 2025

@andrea1312 HCG je pořád v těle zajela bych k lékaři pro svůj klid

andrea1312
autor
5. únor 2025

@lencaa11 byla js k včera a vzala mi krev a v 10h tam mám volat. A jinak má dovolenou.

klokanka31
5. únor 2025

@andrea1312 To jo, k lékaři, aby to nebylo mimoděložní

lencaa11
5. únor 2025

@andrea1312 jela bych na pohotovost přesně jak se zde píše aby to nebylo mimoděložní

misha31
5. únor 2025

@andrea1312 tento test neni vice pozitivni, nez testy predesle, ma hodne barviva, takze z toho bych vubec neusuzovala. Dulezity je odber krve v rozestupu 2 dni

andrea1312
autor
5. únor 2025

Volali z gynekologie a těhotná jsem, sice na začátku 204 říkala sestra. No a tak jsem jí řekla co a jak a říkala, že některé ženy normálně mají MS , ale že krvácení není dobré. Takže no asi nekrvácím, ale dostavila se mi MS. Já to brala jako že je to stejné. 🙈 No a že mám ještě počkat, ale kdyžtak jet na pohotovost aby se podívali. A popřípadě vzali krev a podívali se znovu na hcg

misha31
5. únor 2025

@andrea1312 jako klidne dnes si nech zase nabrat hcg - uvidis aspon, zda se hodnota zvysuje ci ne

luciesofiealex
5. únor 2025

@andrea1312 moc držím palce ať je všechno v pořádku, jak jsem psala tak už si naše měla ze začátku i normální menstruaci, a dvakrát jsem byla v nemocnici protože jsem krvácela a všechno v pořádku naštěstí. Tak snad to u tebe dopadne taky tak dobře.

andrea1312
autor
5. únor 2025

@luciesofiealex děkuji, tak nějak se uklidňuji, že pokud nemám nějaké křeče a velké bolesti, mohlo by být vše v pořádku. Uvidíme co bude. Ještě počkám jak říkala setra a když to bude horší zajedu pro svůj klid a i na tu krev jak psala @misha

klokanka31
5. únor 2025

@andrea1312 Zase nespoléhej na nějaký křeče...já u mimoděložního jen špinila, žádné bolesti, nic. A když jsem jim pak v nemocnici začala kolabovat, to byly fofry na sál.

andrea1312
autor
5. únor 2025

@klokanka31 no už mi včera utz dělala. Ale nevím jestli by to viděla, když jsem ještě úplně na začátku 🤔

klokanka31
5. únor 2025

@andrea1312 Teď je asi jediná možnost chodit na krev, co dělá hcg...jestli klesá, nebo se zvyšuje...

marketa1218
5. únor 2025

@andrea1312 Takhle na začátku je to buď a nebo, může to být i biochemické a s menstruaci odejde. Mně se to stalo dvakrát. Nicméně z toho může být i zdravé, prosperující těhotenství. Držím pěsti 🙂

suzanna123
5. únor 2025

Já bych ty testy brala s rezervou - respektive věřila jim, že se v těle něco děje, ale ony odchytnou i to biochemické. Takže bych se radovala a dělila o dobré zprávy až s odstupem

petra166
8. únor 2025

@andrea1312 ja jsem takhle mela bioschemicke tehu . A pak to vyšlo po 4 měsících , takže nevěš hlavu 👍🏼❤️

andrea1312
autor
8. únor 2025

No tak těhotná jsem, HCG stoupá, MS do večera byla pryč. 26.2. mám utz, tak snad bude vše v pořádku 😊

Strana
z2