Pravidelná MS bez ovulace
Ahoj holky, stává se vám taky ze mate pravidelnou MS ale dle doktora bez ovulace? Také mám problém s krvácením týden před MS. Jak jste to řešili? Najde se někdo kdo má podobnou zkušenost? Mímo se nám zatím nedaří.
Beru utrogestan a clostilbegyt s utrošem mám ms pravidelnou jako hodinky a clostil dopomohl k ovulaci . Po hak jsem rok nemela ms ani ovu a díky těm lékum se mi to srovnalo.
@lucahv Ovulace může chodit klidně v rozptylu pěti dnů v rámci cyklů. Takže to není nepravidelnost. Ve chvíli, kdy máš potvrzenou ovulaci víš i na den přesně, kdy přijde menstruace. Proto se vyplatí ji sledovat 🙂 Tohle, co popisuješ, není nepravidelnost, je to normální cyklus. Uvidíš, že až si budeš jistá ovulací, tak ta celková délka cyklu přejde na druhou kolej 🙂
Ahojky holky, ubehnul měsíc a zatím nic. Měřila jsem bazalni teplotu a ovulka nejspíš nebyla. 20dc se prudce zvýšila ale měla jsme v tu dobu horečku tak to asi ovulka nebyla. Jinak byla sem teď na gynde a prý mám jeden folikul 14cm velký a ostatní malinkaty. Za tři dny jdu zase jestli roste. Tak jsem z toho jelen jestli ovulka probíhá nebo ne. Jinak čípek a Ovulacni hlen mám zrovna dneska. Jen ta teplota nesedí.

Tak jsme to teď dostala, vůbec nevím jak to ze mám takhle jednou za 5 měsíců opožděni jinak to mívám většinou dřív než dyl. Moje tělo si děla co chce. Většina má buď kratší cykly nebo delší a já oboje tak nemůžu ani zkoumat kde by mohl být problém