icon

Předmenstruační příznaky a těhotenství. Měla některá a otěhotněla?

17mia17
22. únor 2021

Ahoj,
Zvyčajne mavam pred menzesom priznaky, mastnejsiu pleť, špinenie, častejšie chodím na záchod a občas má trochu už začina boliet brucho. Chcela som sa spýtať ktorá to máte tiež tak a otehotnela ste, mali ste tiež tieto príznaky akože už to máte dostať a potom ste zistili tehotenstvo alebo ste tie príznaky ako pred menzesom proste nemali?

michaelarousova
•
22. únor 2021

@17mia17 mam pms nekdy i cele mesice ,behem ovulace pred ms ..sle v mesici kdy jsem otehotnela mi vubec nic nebylo☺️

ema90
•
22. únor 2021

@17mia17 Klasicke PMS jsem mela temer vzdy. Kdyz jsem otehotnela, tak mi nebylo vubec nic.

andycr
•
22. únor 2021

Poprvé když jsem otěhotněla jsem měla jen poboliváni podbřišku jako před ms, ale jinak mi nebylo nic.
Když jsem otěhotněla podruhé, bylo špatně, motala se mi hlava a hrozně mě pálily bradavky. Teď když se snažíme znovu po zamlklém těhotenství, mám snad všechny možné příznaky už několik dní a test negativní 🤷😁 Takže je to fakt různé.

sebema
•
8. čer 2022

@andycr ahoj, uz jsi byla u dr nebo ti test vysel pozitivni? Cca od patku mam priznaky (boleni/paleni prsou, obcasne pobolivani v podbrisku, bolest v zádech, 3 dny nechut k jidlu, unava, zlepsena plet, bolest pri sexu). Test negativni. Posledni ms 16.5., ovulace pred 14 dny. Test jsem mela negativni. Jelikoz mam dve deti a jeden potrat, tak mi to prijde divne, priznaky mam stejne jako u prvniho.

andycr
•
8. čer 2022

@sebema Ahoj, nám se nakonec zadařilo v září a teď 14.5. jsem porodila holčičku ☺️
Teď u třetího těhotenství jsem měla jako jeden z prvních příznaků bolest prsou a podbřišku a zase ucpaný nos. Hezky pozitivní test jsem měla už 13 DPO.

sebema
•
10. čer 2022

@andycr gratuluji. U mě zatím nic, včera měla přijít MS a místo toho občas při utření jen slabý hnědý mazlavý výtok, není to ani na slipovku. Test byl ráno opět negativní. Od ovulace je to cca 14 dní.