Předmenstruační příznaky a těhotenství. Měla některá a otěhotněla?

17mia17
22. únor 2021

Ahoj,
Zvyčajne mavam pred menzesom priznaky, mastnejsiu pleť, špinenie, častejšie chodím na záchod a občas má trochu už začina boliet brucho. Chcela som sa spýtať ktorá to máte tiež tak a otehotnela ste, mali ste tiež tieto príznaky akože už to máte dostať a potom ste zistili tehotenstvo alebo ste tie príznaky ako pred menzesom proste nemali?

michaelarousova
22. únor 2021

@17mia17 mam pms nekdy i cele mesice ,behem ovulace pred ms ..sle v mesici kdy jsem otehotnela mi vubec nic nebylo☺️

ema90
22. únor 2021

@17mia17 Klasicke PMS jsem mela temer vzdy. Kdyz jsem otehotnela, tak mi nebylo vubec nic.

andycr
22. únor 2021

Poprvé když jsem otěhotněla jsem měla jen poboliváni podbřišku jako před ms, ale jinak mi nebylo nic.
Když jsem otěhotněla podruhé, bylo špatně, motala se mi hlava a hrozně mě pálily bradavky. Teď když se snažíme znovu po zamlklém těhotenství, mám snad všechny možné příznaky už několik dní a test negativní 🤷😁 Takže je to fakt různé.

sebema
8. čer 2022

@andycr ahoj, uz jsi byla u dr nebo ti test vysel pozitivni? Cca od patku mam priznaky (boleni/paleni prsou, obcasne pobolivani v podbrisku, bolest v zádech, 3 dny nechut k jidlu, unava, zlepsena plet, bolest pri sexu). Test negativni. Posledni ms 16.5., ovulace pred 14 dny. Test jsem mela negativni. Jelikoz mam dve deti a jeden potrat, tak mi to prijde divne, priznaky mam stejne jako u prvniho.

andycr
8. čer 2022

@sebema Ahoj, nám se nakonec zadařilo v září a teď 14.5. jsem porodila holčičku ☺️
Teď u třetího těhotenství jsem měla jako jeden z prvních příznaků bolest prsou a podbřišku a zase ucpaný nos. Hezky pozitivní test jsem měla už 13 DPO.

sebema
10. čer 2022

@andycr gratuluji. U mě zatím nic, včera měla přijít MS a místo toho občas při utření jen slabý hnědý mazlavý výtok, není to ani na slipovku. Test byl ráno opět negativní. Od ovulace je to cca 14 dní.