Příznaky těhotenství a testování. Jak jste to měly vy?

17mia17
4. led 2021

Ahoj, už druhý mesiac sa snažíme z priateľom o mimi, ale stále mám rozhodený cyklus po vysadení antiny. Minulý mesiac som dostala menzes o 13 dni neskôr potom ste mí poradili trezalkovy čaj, ktorý pravdepodobne tomu pomohol. Teraz mí zatiaľ mešká len štvrtý deň, no aj tak by som sa chcela spýtať. Čo čítam aj na fórach a aj som počula od kamarátok, rodiny atď. Že im bolo zlé, bolelo ich brucho a podobne a až potom im vyšiel pozitívny test. Či vôbec má zmysel testovať keď by mí meškal nejak výrazne menzes, ale necítila by som sa výrazne inak. Minulý mesiac som si myslela že nejaké príznaky mám, ale bolo to len psychikou a nebola to žiadna radikálna zmena. Jedine čo sa mí deje je že mí zmastnela pleť a to zvykne pred menzesom. Ako ste to mali vy? Najprv príznaky a potom pozitívny test alebo ste to nečakali, boli ste bez príznakov a vyšiel vám pozitívny?

lachtanice86
4. led 2021

@17mia17 nejdříve pozitivní test a až po 3tydnech vynechání začali nějaké příznaky.

ema90
4. led 2021

@17mia17 Nejdriv pozitivni test, opravdove tehotenske priznaky az potom.

Tady ti plno zenskych napise, jak melo priznaky uz treti den po oplodneni.
To, ze je nekomu chvili blbe, nebo ho boli bricho je uplne normalni a spise to souvisi s ovulaci nebo blizici se menstruaci.

Takze ti spatne byt ani nemusi. Mne nebylo za cely tehotenstvi vubec zle, jen jsem chodila vic curat a bolely me prsa.

vaseli16
4. led 2021

Ja jsem mela priznaky az snad nekdy od 7tt a pak prichazely dalsi a dalsi... Takze nejdriv test a pak priznaky...

syslounek
4. led 2021

Vždy když se mi zpozdila MS o týden, tak jsem vždy "pociťovala příznaky". Tak jsem si udělala test, ten byl negativní a druhý den přišla MS. Na první těhotenství jsem přišla náhodou protože jsem onemocněla a udělala si před antibiotiky test, co kdyby.
Na druhé jsem přišla na popud mé mamky. Přišli jsme na návštěvu a ona mi mezi dveřmi řekla, že su těhotná, test to pak potvrdil.
Klasické příznaky jsem neměla ani u jednoho. Od 10tt jsem přibírala a byla unavenější. Žádné nevolnosti, žádné bolesti nebo citlivější prsa. Nic.

klokanka31
4. led 2021

@17mia17 Já byla bez příznaků, jen mě strašně bolelo břicho a v zádech, jako těsně před ms. No ale když skoro tři týdny furt nic, tak jsem zkusila test, a byl pozitivní 🙂

atisak
4. led 2021

@17mia17 Měla jsem nejdřív příznaky. Uvědomila jsem si jeden den, že nemám chuť na žádné jídlo. Tomu jsem nepriklanela žádnou váhu. Pak nějaké návaly horka. Test jsem si dělala až 15.DPO a už jsem tušila, že bude pozitivní.

amazonkajanik
4. led 2021

@17mia17 taky mi nic nebylo,za to našemu psovi jo 😂 dělala jsem test 3dny před očekávanou ms,samu od sebe by mě to nenapadlo,dokud bych nemeskala aspoň týden. Lehké nevolnosti přišly až kolem 12tt

carameels
4. led 2021

My byli s manželem na “dovolené” u našich a když jsme se vraceli přes celou ČR zpět v neklimatizovaném autě v létě, myslela jsem, že za tím volantem umřu. Nechápala jsem, nedělalo mi problém odřídit 400 km v kuse, ale padla na mě šílená slabost. Pak jsem asi týden chodila z práce utahaná jak pes, nikdy v životě jsem takovou únavu nezažila (bylo to asi 3 týdny po oplodnění). No a další den jsem nevydržela a šla si udělat test, na kterém byl duch a nikdo ho neviděl, jen já :D Teď už se duch dopéká v bříšku. Jelikož to u nás nebylo plánované, MS mívám dost rozházenou, tak jsem to ani nečekala. Ale nějaké lehké příznaky se mi určitě objevily před pozitivním testem. Nevolnosti apod. začaly až od 7tt.

michaelarousova
4. led 2021

Pri dvou predeslych tehu mi zaclo byt spatne az tak tyden po pozitivnim testu☺️Ted je mi blbe ale dalko driv ☺️Ale mozma to ma spis spojitost s tim ze bych to mela dostat☺️ Zaludek na vode ,unava ,zimnice☺️ A blbe mi bylo asi do 11 tt☺️