Příznaky. Kdy jít na krevní testy?

17. srp 2020

Zdravím, dnes sem 6DPO a mám větší bolesti břicha už tak 2 dny, často se mi motá hlava a občas je mi na zvracení.
S mužem se snažíme o druhé mimčo, při prvním synovi sem takové příznaky nevnímala jelikož sem ani nevěděla, že sem těhotná, zjistila sem to až v 6tt 😃
Měla jste to taky tak některá ? Dnes sem testovala jen tak pro moji zvědavost a nic, přijde mi to brzo.
Kdy jít na krevní testy ? Děkuji.

tasimia
17. srp 2020

Po vynechání MS.

dashyyy
17. srp 2020

na krev po vynechání MS a testík až tak nejdřív 10DPO (to už jsem v obou případech měla pozitivního ducha na testu)

autor
17. srp 2020

@dashyyy No mě pokaždé řekla doktorka, že jediný krevní test se dělá před ms, po vynechání normální test.
Já očekávám ms příští týden tak mám prý přijít ve Čtvrtek nebo v Pondělí na kt

themuffin
17. srp 2020

Já jsem to taky tak měla a do pár dní se dostavila MS

kachna001
17. srp 2020

Nesleduj se tolik, tyhle "příznaky" můžou být taky z tlaku a toho vedra, co je venku... Počkej týden a udělej test, pak bude jasno

autor
17. srp 2020

@kachna001 No to bych měla pokaždé v létě, což se mi nikdy nedělo.
A nesleduji se, akorát když si člověk dá věci dohromady tak to z toho vyplývá.

autor
17. srp 2020

@themuffin To se mi před MS nikdy nestalo.
Kdyby se mi to dělo, tak se neptám.

nina004
17. srp 2020

Ja som mala test pozit.na 10 DPO. Tak predpokladám,že z krvi by to bolo vidieť aspoň o deň-dva dopredu.

autor
17. srp 2020

@nina004 Děkuji za potvrzení mé myšlenky 😃 Nesleduji se ale jen mě to zajímá, protože se snažíme už delší dobu 😊

themuffin
17. srp 2020

Ani já tohle nikdy neregistrovala, dokonce mě bolely i bradavky, což mě ještě nikdy předtím nebolely. Ale nejspíš to bylo i mimoděk vsugerované, protože jsem si to moc přála. Držím ti palce

tynka9
17. srp 2020

Ani u jednoho těhotenství jsem na krvi nebyla... proste vyšel pozitivní test, zavolala jsem k dr a objednali mě na nějaký cca 8.tt. Přijde mi to i jako zbytečné vyšetření navíc. Chápala bych to třeba u nějakým způsobem rizikových maminek (např. po mimoděložním), ale jinak?

loylii
17. srp 2020

Mě by moje gyndařka poslala do haje, když bych chtěla na krevní test před vynechánou MS!😉 to kdyby tam chodili takhle všichni, tak ostatní co mají vážně problém, mají smůlu. A jestli jdeš na krevní test jako samoplatce, tak mi to přijde jako vyhazování peněz.. Mě papírový i digitální test vyšel 3 dny před MS a na gyndu jsem se objednala hned.. Pro potvrzení.

zavodnice
17. srp 2020

Já jsem měla 9 DPO test negativní, 11 DPO pozitivní, rovnou šla na krev jako samoplátce a bylo to tam. Pak jsem šla ještě jednou na krev, hcg rostlo, tak jsem se objednala na prohlídku.

puhelin
17. srp 2020

Moje gynekolozka dela krevni testy jen pri podezreni na mimodelozni tehotenstvi. Jinak objednava nejdriv 7tt, stejne do te doby neni nic videt a je to takova loterie. Testovala jsem ve vsech pripadech cca 10 dni po ovulaci, to uz byla slaba carka. Priznaky jsem nemela nikdy.

rebe
17. srp 2020

Nevěřím, že pocit na zvracení může být příznak těhotenství 6 DPO. To tvoje tělo ještě o těhotenství ani neví. Vzhledem k množství různých odběrů v těhotenství se na krev nežeň, zbytečný píchanec, víc těhotná nebudeš. Jen se budeš stresovat, kdy už bude na UZ srdíčko. Třetí den vynechání test a 7.-8. týden kontrola u gyndaře - za mě ideál bez zbytečého stresu.

autor
17. srp 2020

Dámy, já sem se neptala jestli je to zbytečný nebo ne, já to mám domluvené s lékařem ale ptám se jestli má některá zkušenost s těmito příznaky.

mimig
18. srp 2020

Já mám od 3DPO tlaky v podbřišku a velmi citlivé prsa, nikdy jsem to tak neměla, snažíme se už rok, tak uvidíme, jestli z toho už konečně něco bude 🙂

loylii
18. srp 2020

6 DPO jsem měla zimnici a bolest břicha, která mi vydržela až do testu. Pokud mas ovulaci cca 14.den, tak si teď 20 den cyklu. Udělat za 5 dnů test. V den testu už mi bylo “chripkově” proto jsem si ho udělala. Těhotná jsem byla 3x.

autor
18. srp 2020

@loylii Děkuji za rozumnou odpověď.