icon

Příznaky. Kdy jít na krevní testy?

17. srp 2020

Zdravím, dnes sem 6DPO a mám větší bolesti břicha už tak 2 dny, často se mi motá hlava a občas je mi na zvracení.
S mužem se snažíme o druhé mimčo, při prvním synovi sem takové příznaky nevnímala jelikož sem ani nevěděla, že sem těhotná, zjistila sem to až v 6tt 😃
Měla jste to taky tak některá ? Dnes sem testovala jen tak pro moji zvědavost a nic, přijde mi to brzo.
Kdy jít na krevní testy ? Děkuji.

tasimia
•
17. srp 2020

Po vynechání MS.

dashyyy
•
17. srp 2020

na krev po vynechání MS a testík až tak nejdřív 10DPO (to už jsem v obou případech měla pozitivního ducha na testu)

autor
•
17. srp 2020

@dashyyy No mě pokaždé řekla doktorka, že jediný krevní test se dělá před ms, po vynechání normální test.
Já očekávám ms příští týden tak mám prý přijít ve Čtvrtek nebo v Pondělí na kt

themuffin
•
17. srp 2020

Já jsem to taky tak měla a do pár dní se dostavila MS

kachna001
•
17. srp 2020

Nesleduj se tolik, tyhle "příznaky" můžou být taky z tlaku a toho vedra, co je venku... Počkej týden a udělej test, pak bude jasno

autor
•
17. srp 2020

@kachna001 No to bych měla pokaždé v létě, což se mi nikdy nedělo.
A nesleduji se, akorát když si člověk dá věci dohromady tak to z toho vyplývá.

autor
•
17. srp 2020

@themuffin To se mi před MS nikdy nestalo.
Kdyby se mi to dělo, tak se neptám.

nina004
•
17. srp 2020

Ja som mala test pozit.na 10 DPO. Tak predpokladám,že z krvi by to bolo vidieť aspoň o deň-dva dopredu.

autor
•
17. srp 2020

@nina004 Děkuji za potvrzení mé myšlenky 😃 Nesleduji se ale jen mě to zajímá, protože se snažíme už delší dobu 😊

themuffin
•
17. srp 2020

Ani já tohle nikdy neregistrovala, dokonce mě bolely i bradavky, což mě ještě nikdy předtím nebolely. Ale nejspíš to bylo i mimoděk vsugerované, protože jsem si to moc přála. Držím ti palce

tynka9
•
17. srp 2020

Ani u jednoho těhotenství jsem na krvi nebyla... proste vyšel pozitivní test, zavolala jsem k dr a objednali mě na nějaký cca 8.tt. Přijde mi to i jako zbytečné vyšetření navíc. Chápala bych to třeba u nějakým způsobem rizikových maminek (např. po mimoděložním), ale jinak?

loylii
•
17. srp 2020

Mě by moje gyndařka poslala do haje, když bych chtěla na krevní test před vynechánou MS!😉 to kdyby tam chodili takhle všichni, tak ostatní co mají vážně problém, mají smůlu. A jestli jdeš na krevní test jako samoplatce, tak mi to přijde jako vyhazování peněz.. Mě papírový i digitální test vyšel 3 dny před MS a na gyndu jsem se objednala hned.. Pro potvrzení.

zavodnice
•
17. srp 2020

Já jsem měla 9 DPO test negativní, 11 DPO pozitivní, rovnou šla na krev jako samoplátce a bylo to tam. Pak jsem šla ještě jednou na krev, hcg rostlo, tak jsem se objednala na prohlídku.

puhelin
•
17. srp 2020

Moje gynekolozka dela krevni testy jen pri podezreni na mimodelozni tehotenstvi. Jinak objednava nejdriv 7tt, stejne do te doby neni nic videt a je to takova loterie. Testovala jsem ve vsech pripadech cca 10 dni po ovulaci, to uz byla slaba carka. Priznaky jsem nemela nikdy.

rebe
•
17. srp 2020

Nevěřím, že pocit na zvracení může být příznak těhotenství 6 DPO. To tvoje tělo ještě o těhotenství ani neví. Vzhledem k množství různých odběrů v těhotenství se na krev nežeň, zbytečný píchanec, víc těhotná nebudeš. Jen se budeš stresovat, kdy už bude na UZ srdíčko. Třetí den vynechání test a 7.-8. týden kontrola u gyndaře - za mě ideál bez zbytečého stresu.

autor
•
17. srp 2020

Dámy, já sem se neptala jestli je to zbytečný nebo ne, já to mám domluvené s lékařem ale ptám se jestli má některá zkušenost s těmito příznaky.

mimig
•
18. srp 2020

Já mám od 3DPO tlaky v podbřišku a velmi citlivé prsa, nikdy jsem to tak neměla, snažíme se už rok, tak uvidíme, jestli z toho už konečně něco bude 🙂

loylii
•
18. srp 2020

6 DPO jsem měla zimnici a bolest břicha, která mi vydržela až do testu. Pokud mas ovulaci cca 14.den, tak si teď 20 den cyklu. Udělat za 5 dnů test. V den testu už mi bylo “chripkově” proto jsem si ho udělala. Těhotná jsem byla 3x.

autor
•
18. srp 2020

@loylii Děkuji za rozumnou odpověď.