Proběhla ovulace - pozná to ultrazvuk?
Holky mam dotaz a docela me zajimaji Vase zkusenosti.
Byla jsem u mudr(tenkrat zastup za meho),bezna prohlidka. A jelikoz mam neprav. cykly..jeden mesic 29-30dni a dalsi mesic 38-40dni. Pekne nastridacku. Chtela se vedet jestli ovulace treba neprobiha. Tak mi udelala ultr a furt neco hledala a pak rekla,ze to asi pujde z praveho,ze tam je jedno vetsi,tak ze mozna to bude ono. Pry mozna cca za dva dny.
Tak sem si povzechla ze tento mesic nezadelame,pac bylo pondeli a sex byl v pa a manzel odjel na sluzebku. Tak sem mu to volala s tim,ze ovulka teprve bude.
No a ejhle....uz sem to ten mesic nedostala a byla sem v tom.
Resila sem to pak se svym mudr...jak je to mozny...a on ze asi ovulka byla o to vikendu. Ze to nepoznaji,jestli ovu uz probehla.
Zda se mi to divne....jake mate zkusenosti.
Manzel byl trochu prekvapeny😕
Velikostne jsme pak dle ultr odpovidali,tomu ze k oplo doslo v sobotu.
Ale mate me ta ovulka. Vazne to nevidi.
Diky za info a zkusenosti🙂
Já když Litala po doktorech aby mi zjistili zda ovu proběhla tak sem šla na krev a taky utz. Tam se dá poznat zda ovu byla nebo ne. I dle krevních testu.
Pokud si šla týden po ovu na utz tam to asi poznat nejde. Já šla ob dva dny aby to bylo vidět
U me to nepoznal....kdyz sem byla na vystreni,tak sem uz byla tak dva,tri dny tehu a taky mi rekl,ze ovu bude. A vlastne uz taky bylo po.
Takze si myslim,ze pokud ovulku nesleduji treba ob den,tak to poznat nemusi😉
Ja jsem byla u dr s takovymi divnymi priznaky, myslela jsem si, ze jsem tehotna. To jsem nebyla, ale dr poznal, ze je to tam nachystane a ze ovulace probehne za par dni, ale utz mi nedelal.
Ja jsem nikdy moc ovulaci nepozorovala ani nepocitala a ted jsem si rekla aha 🙂 tak takhle to je 🙂 a dalsi mesic uz jsem vedela a uz jsem tehotna 😀
Ahojky, obnovuji diskuzi, dnes jsem byla na utz, kdy mi dr udělal utz a řekl, že jeden v pravo, je veliký a dominantní cca 16mm a že za pár dní zřejmě doroste a praskne...ale mě už v tom pravém boku píchalo tak cca dva dny zpátky...A když jsem tam byla před měsícem, tak mi při běžné kontrole řekl, a i ukázal, že jsem měla dva dny zpátky ovulaci...taky mě předtím bolelo břicho...na té straně...a na utz byl vidět velký černý kulatý flek...myslíte, že se může poznat, jestli je to ovulace blížící a nebo proběhlá? moc děkuji
@snezenka123 jestli proběhla bude tam tekutina a folik by nebyl tak velky
@luciebx děkuji...právě že naposledy to vypadalo na utz dle mě úplně stejně jako dnes, prostě velký kulatý tmavý flek🙂tak nezbývá než čekat až bude...dnes 16mm a kdy praská cca?

Tak ja myslim,ze to poznat neni. Ale pockej co povi ostani😉