Problém otěhotnět. Poradíte bylinky, léky, cokoliv?
Chtěla bych se zeptat..
Už skoro 2 roky se snažíme o miminko a stále nic. Před rokem sem byla na interrupci ( byli tam komplikace, ne na me přání.) ale žádný problém přitom neproběhl, vše v pořádku.
Tak se snažíme znova.
Mate nějakou radu ? Nějaké bylinky, léky, cokoliv?
Souhlas s komentářem nahoře, akorát bych s clostilbegytem počkala až na doktora, je určená doba kdy by se měl brát, delší užívání ztrácí smysl. Ale jinak vypněte (i když se to řekne lehko) mějte pestrou stravu, třeba i cvičte a zkuste si hlídat ovulaci.🙂
@pampeliska1313 tak clostík stejně musí předepsat doktor 🙂
@vitezove máte pravdu, nedošlo mi to a už jsem se děsila toho, jak se tím někdo rve horem dolem bez konzultace s lékařem, protože jsem už i četla, že to někdo nabízel, protože mu zbyl.🙂
@vitezove napsala sem to špatně. Před 2 rokama sem byla na interrupci. A rok se snažíme. Jinak děkuji
Dobrý den, pokud tam není zdravotní problém, což se zdá není, jelikož jste otěhotněla. Tak zkuste naší aplikaci Početí (https://play.google.com/store/apps/details?id=m...), která počítá nejen dny ovulace, ale kombinuje to s astrologickými plodnými dny (dle dr. Jonáše).
@jana_app to je sranda 😄
@janickapatluzek ahojky a hlidas si ovulaci? ja to nedelala, nechavala jsem to tak nejak plynout a nakonec jsem zjistila, ze jsem mela ovu tesne po ms... pritom cyklus jak hodinky... nam se podarilo po ctyrech letech a na ctvrty pokus... zadne bylinky, zadne leky, nic... jen jsem to prestala resit protoze uz me to fakt lezlo krkem 😂 asi na tom neco je nechat to být, ale znam to mela jsem obdobi kdy jsem byla uplne jetá a nemohla jsrm si pomoc, takze je jasny ze to nejde vypnout jen tak... me pomohla korona a jiny starosti s ni spojeny, jak pracovni tak rodinný
@holkaokomodra jak těsně po MS?
@lachtanice86 Proč myslíte?
@jana_app aplikace fungují na matematickém výpočtu no a metoda podle Jonáše, to je vtip sám o sobě. Nelze otěhotnět bez ovulace a jeho výpočty ovulaci neberou v potaz.. no sranda
@prcccek Určitě, zjistit ovulaci je důležité 🙂 Ovulace se zadává v rámci cyklu, tedy pokud máte cyklus 28 dní a ovulace uprostřed cyklu, pak tam dáte 14. No a pak ještě údaj, jak dlouho máte menstruaci, ale to je jen pro záznam do kalendáře, kdy ne všem může vyhovovat sex při menstruaci.
@prcccek no treba sedmy osmy den cyklu, ms mam sest dni

No ale takže se nesnažíte 2 roky. Ale rok. Vlastně ani to ne, protože po interupci si musela mít minimálně nějaké šestinedělí než jste zase začali, že?
Každopádně to znamená, že si otěhotněla. Tak to neřeš. Problém s otěhotněním nemáš, jen asi nejsi ten typ co se o něj chlap otře a je těhotná hned první měsíc. To je naprosto normální. Rok je průměrna doba po které se otěhotní. Takže buď v klidu. Zkus si najít zábavu co ti trochu zaměstná hlavu, užívej si partnera, jarní sluníčko a tak. Pokud chceš něco nutně řešit, hlídej si ovulaci (metod je více - od měření teploty, ovu testů, po lékaře). A teprve pokud opravdu neotěhotníš po roce pravidelného styku, tak jdi za lékařem a nech si udělat nějaké testy. Hlídat ovulaci si můžeš hned, případně podpořit Clostibegytem. Ale hlavní je mít hlavu v klidu.