icon

Prosím čekanky, potřebuji naději

chajdaloupka
11. bře 2015

Zdravím Vás všechny 🙂 už 9 měsíců se snažíme o miminko, řešíme to s lékařkou a ta mi nasadila clostík... posléze jsem byla na kontrole a na ultrazvuku byly dvě krasný vajíčka.. naplánovala nám milískování, od kterého uběhl týden... bolí mě břicho jako bych to měla opět dostat... jsem z toho nešťastná... dělali jsme všek jak nám řekla. před dvěma sny jsem si dělala testy, oba negativní, vím že to asi bylo brzo.. Ale já už prostě nemůžu... jsem zoufalá a začínám být zlomená....

Strana
z2
agneszka
11. bře 2015

@78marcela ježkovy vočí toš to já su slavná 🙂

78marcela
11. bře 2015

@agneszka to ses. Chodím taky do Reprofitu, víš. Tak jsem si tě všimla. A máš nádherné holčičky.

agneszka
11. bře 2015

@78marcela Posílám Vám holky všem i tobě vzpruhu...reprofitácké děti..tam se zadaří všem

agneszka
11. bře 2015

@78marcela dííky...moooooc to mně moc potěšilo..Macháč dělá krásně děti

darkwitch
11. bře 2015

@78marcela tak at uz nevolnosti brzy skonci ale to ze je mala v poradku je důležitější 🙂

darkwitch
11. bře 2015

@agneszka krasny holky... jo reprofit je vyhlaseny 🙂

78marcela
11. bře 2015

@agneszka krásné, moc, šikulky. On je borec. I když mě teda zrovna otěhotněl někdo jiný, ale oni jsou tam všichni borci.
@darkwitch ano, to je pravda. Už jsem se smířila s tím, že to bude až do porodu, ale hlavně ať je to ok. Vyšlo mi zvýšené riziko preeklampsie, ale věřím, že to v pořádku zvládneme.

darkwitch
11. bře 2015

@78marcela jasne ze to zvladnete 🙂

78marcela
11. bře 2015

@darkwitch a ty se máš jak? Od nás jsi šla do říjnu jestli se nepletu, je to tak?

jika10
11. bře 2015

@chajdaloupka Je lehké říct, nemysli na to. Tuhle větu jsem nesnášela, když jsme se snažili my. O malou jsme se snažili 3 roky a naštěstí nám pomohlo IVF a máme naší malou. O druhátko se snažíme už skoro rok, s jedným neúspěšným pokusem IVF. Teda ono se povedlo, ale asi to miminko nepatřilo k nám, takže zase od nás odešlo.
Musím říct, že úspěšné IVF bylo v době, kdy jsem začala řešit změnu práce, pořízení pejska a dovolenou.Takže rada zaměstnat hlavu a ono to půjde 😉 Držím palce, aby to už moc dlouho netrvalo

darkwitch
11. bře 2015

@78marcela od vas do října a vcera na revizi ☹ ale priste to vyjde 🙂

78marcela
11. bře 2015

@darkwitch ou, tak to je mi moc líto. Mě po revizi pomohla věta jedné známé tady z konika- až se po revizi vzbudíš po narkoze, bude to první krok na nové cestě k miminku. A bylo to tak. Další pokus se povedl a snad dojdeme do šťastného finále. Držím ti moc pěsti ať to klapne co nejdřív.

darkwitch
11. bře 2015

@78marcela Tim ze dcera ma teprv rok nemam moc casu to resit asi bylo jeste brzy zvlast kdyz to byla dvojcata, beru jako pozitivní ze jsem otehotnela prirozene a pomerne rychle takze brzy to urcite dopadne 🙂

78marcela
11. bře 2015

@darkwitch dvojčata, tak to jsem nevěděla. Po revizi je vyšší šance, tak se určitě povede. Držím pěsti.

chajdaloupka
autor
11. bře 2015

Děkuji mockrát všem za jejich příspěvky... Potřebovala jsem asi jen otevřít oči a uklidnit se. Dnes jsem měla opravdu špatný den a dalo se to vše dohromady v tuhle moji náladu... Děkuji Vám všem... ještě, že tu jste 🙂

nelly2711
11. bře 2015

@chajdaloupka ahoj,jsem na tom podobně jako ty Pm 12.2. Teď jen čekám a čekám na testu nic,Pícha ME v břiše a trápí me chripka tak jsem zvědavá co z toho bude🙂

jaruskes
12. bře 2015

Ahojky všem, chtěla bych se vás zeptat na váš nazor.27.2 jsem podstoupila prvně ET,dnes je to 13 den a od 11.3 špiním a na testu mám stále 1 čárku,myslíte že je to ztracené?

78marcela
12. bře 2015

@jaruskes obavam se, že asi ano. Slyšela jsem tedy někdy o ženách, kterým test nic neukázal a podle krve byly těhotné. Ale mě se nic takového nestalo. Buď bylo na testech a bylo i na krvi, nebo nebylo nic ani tam ani tam.
Snad máš nějaké mrazacky a zadari se příště.

nikolachalupska
12. bře 2015

Dobrý večer, potřebovala bych poradit. V září jsem přestala brát antikoncepci, od letošního roku se snažíme s manželem o mimiko. Od září jsem měla menstruaci pravidelně, max. jeden den zpoždění, nyní mám 6 dní zpoždění. Testy jsou negativní. Bolí mě v podbřišku jako když to mám dostat, dneska jsem slabě krvácela, ale nebylo to jako při menstruaci. Je pravda, že si miminko moc přeji a bohužel mi nejde na to nemyslet. Za jak dlouho si mám udělat test nebo kdy jít k doktorovi? Ta nejistota je nekonečná. Děkuji moc.

mandala
12. bře 2015

@nikolachalupska Tak pokud krvácení bylo slabé, tak těhu by to mohlo být, uvdíš sama, jestli se to rozjede, nebo ne. Test už by možná měl ukázat, ale ještě teprv ukázat může, zkus tak za 3 dny. K doktorovi nemá cenu, test je většinou spolehlivý. Když jsem zjistila, že jsem těhu, šla jsem až pak někdy v 10. týdnu poprvé, dřív nemá cenu.

nikolachalupska
12. bře 2015

@mandala dobře, děkuji za informaci, dneska jsem si test dělala a byl negativní. Zkusím za pár dní.

chajdaloupka
autor
13. bře 2015

Tak stále jsem to nedostala, podbřišek bolí. Ale clear blue negativní.... takze asi nic že holky?

nelly2711
13. bře 2015

Vidíte někdo něco??:(

ludul
13. bře 2015

@nelly2711 bohužel ani ducha nevidím☹

nelly2711
13. bře 2015

Kdyz to dam proti světlu tak tam něco je ale...

nelly2711
13. bře 2015

@ludul mam dnes 11DPO myslíš ze je ještě brzy?

kata1988
13. bře 2015

@nelly2711 zkus to zítra nebo v neděli. Já testovala 10DPO (den očekávané MS) a test negativní bez náznaku ducha, další test 14DPO s jasnou ikdyž slabou čárkou 😉

nelly2711
13. bře 2015

@kata1988 diky zkusím jestli to do te doby nedostanu,mela jsem ovulku AZ 19DC tak ani nevim kdy to teď mam čekat.

ludul
13. bře 2015

@nelly2711 to je brzi, mě se duch objevil cca v den ms - ale hoodně slabý . regulerní čárka tam byla cca týden po vynechání ms ... pokud vidíš něco proti světlu, může to prosvítat jen kontr čárka, aby jsi byla těhu by tam být regulerní čárka

Strana
z2