Prosím o radu....Sílí tt?
Dobry den,prijde vam,ze ty tt sili? Ten prvni je 10 dpo rano,druhy 10 dpo odpoledne a 3 je 11 dpo rano. Moc dekuji za odpovedi

Jj zkusim. Dekuji
Testovat se ma minimalne obden ☺️Pak ta zmena neni moc videt☺️Sle v tuhle dobu jsem mela ja testu podobne silnou carku☺️Drzim palce🌸
Testovat alespoň za dva dny, v rozmezí pár hodin vám to nic neřekne a já osobně moc nevěřím ani na sílící testy, nic to nevypovídá
@michaelarousova dekuju. Snad to dopadne dobre
@nikca1995 hlidas si ovulaci tehotenskym testem?? Chapu to dobre?
@michaelarousova ne to právě že ne ovulaci mám v kalendáři většinou to vždy sedí.. Mám dnes ovulaci ale ráno jsem si dělala těhu a tak mě zajímá zda se ovulace na něm ukáže nebo ne? 😊
@nikca1995 tak to slysim poprve..kazdopadne proc si delat tehotensky test kdyz vim ze mam ovulaci 😂 promin ale tohle mi hlava nebere..proc si nekoupis ovulavni test?
@michaelarousova protože si nechci dělat ovulační když vím že ovulaci mám.. Já se jen ptám jestli se neukázali ty čárky kvůli ovulaci nebo jestli to může být těhu? 😊 Asi jsem to napsala blbě
@nikca1995 a jsi si jistá že je to těhotenský test? Zelený většinou bývá ovulační test.
@vladuska30 myslik ze pepino je takle zeleny☺️
@michaelarousova to máš vlastně pravdu ten je zelený. Ale tohle mi spíše přijde jako ovulacni. Ten tehu pipino si mylsim že je užší není? Ale je možné že pletu 😁😁
@vladuska30 zas takovy znalec nejsem😂
@vladuska30 ano jsem je to tenhle
@nikca1995 tak to je fakt zajímavý že udělal čárku v době ovu 🤔
@vladuska30 dnes ráno už žádná nebyla.. Tak nevím zda ještě čekat a udělat další nebo to byl prostě špatný test..
Ale je pravda že jsem teď v poslední době vypozorovala to že moji hafanci se snaží ležet mi pořád na bříšku. Nevím co si myslet jsem nějaká zmatená.. Možná už to moc řeším a chci být těhotná 😂
@nikca1995 a ty jsi mela normalne pred vca tema 14 dni menstruaci?
@michaelarousova no právě že ne jinak by mě nenapadlo dělat test.. Měla jsem 5 dní zpoždění a ještě k tomu jen 3 dny 🤔 a nikdy mě při ovulaci nebolelo v podbřišku. A teď jak kdybych to měla dostat.
@nikca1995 cele je to divne😂bychc zkusila treba digitalni test nebo nejaky lepsi nez pepino☺️
@nikca1995 píšeš strašně zmateně
@lachtanice86 hodne zmatene taky tomu vubec nerozumim
@michaelarousova @lachtanice86 omlouvám se jsem z toho sama celá zmatená.. 😂
Dostala jsem to o 5 dní později a jen 3 dny jsem krvacela. Normalne to mám tak 5-6cca
A teď když jsem měla ovu tak mi vyšel pozitivní test. Druhý den byl negativní..
A poslední 4 dny mě bolí v podbřišku jak kdybych to měla dostat. Menstruaci mám dostat až 25.2
Tak nevím jestli ještě chvilku počkat..
@nikca1995 no ale ms si dostala a nechápu, proč si v době ovulace delala těhotenský test??? Vždyť to je na hlavu. A nechápu s čím chceš čekat? S těhotenským testem? No jistě, ten si udělej až vynecha ms

Nepřijde mi, že sílí. Ale to nemusí nic znamenat, během jednoho dne nebude změna tak výrazná, aby to bylo na testu poznat. Zkus další test třeba za tři dny, to už by mohla být druhá čárka výraznější.