Prosím o recenze na Inofolic
doporučuje mi ho hodně lidí tak se ptám tady má někdo zkušenost?
pomohlo to při otěhotnění ?
Já ho taky brala, na srovnání cyklu a zabral , asi i vyvolal ovulaci.Ale to jsem v tuto chvíli nepotřebovala. Sestřenice po něm otěhotněla. To samé je myslím Nosifol 🙂
zbytečně založené vlákno, je jich tady už několik, stačí pročíst 😉
koupila jsem nosifol.obsahuje i samotný inofilic,ale má více kladných recenzí.více propěšných látek.zvažte spíš ´jeho... 😉
mě bohužel nepomohl 😒
Mě doporučila doktorka inofolic. Nosifol je úplne stejneho složení, to mi řekla i paní v lékárně. Akorát je o dost dražší. Piju ho už dva měsíce a myslím že mi pomohl. Srovnal mi cyklus a tedka jsem po transferu 8den a máme na testu krásného ducha.
Mi asi pomohl,brala jsem ho od srpna a jsem v šestém týdnu 😉 Mám doma ještě 6 krabiček,kdyby měl někdo zájem.. 🙂
Je lepší koupit inositol + kyselinu listovou - vyjde te to levněji a učinek je stejný 🙂 já beru inofolic první měsíc a zatím mám po ovulce tak uvidíme 🙂 potom kdyžtak koupím inositol + listovku 🙂 jinak samotný inositol lze objednat v lekárně Benu a nebo na internetu🙂
Já z něj mám smíšené pocity :-/ beru cca 3. měsíc... minulý cyklus mi konečně samovolně dorazila MS, cyklus nakonec 40 dní. Tak jsem doufala, že se bude cyklus zkracovat, ale dnes jsem zase 39 DC a MS nikde.. navíc myslím, že ovulace neproběhla ☹ tak nevím, jestli mi Inofolic k něčemu pomohl...
Ahoj🙂) Já s ním byla naprosto spokojena a nic jiného jsem neužívala 🙂
Mám jedno Inofolic balení navíc. Bohužel už nevyužiji. Nová krabička bez použití. Pokud by měl někdo zájem, tak se slevičkou zašlu poštou 🙂
@baru987 Ahojky, máš ještě Inofolic na prodej, děkuji 🙂
Haha, ted si tady ctu svuj prispevek z lonskeho listopadu 😀 a vite proc MS nedorazila, protoze jsem byla tehotna 😀
@errrrricka Ahoj🙂) ano mam🙂 pokud mas zajem, tak mi napis do zpravicky a muzem se domluvit🙂
@errrrricka jejda omlouvam se, az ted jsem si vsimla zesi to psala na baru987. Me to prislo do upozorneni, ze nekdo reagoval na muj prispevek, tak jsem hned odepisovala.
To nevadi🙂 v pripade zajmu napis🙂
@errrrricka ahoj, už nemám.
Ahoj, také začínám užívat inofolic tak doufám že to zabere a budeme mít vysněné miminko 🙂
Zdravím.. Za sebe inofolic mohu jen doporučit, krásně mě srovnal cyklus a navrátil ovulaci.. Věřím že i k vytouženému miminku napomůže.
Mám doma jednu krabičku inofolicu v sáčcích, které již nevyužiji, kdyby někdo chtěl, ráda podaruji dál.

Ja jsem ho brala a dvakrát jsem otěhotněla na první pokus 😉