První kroky k mimču. Hledám snažilky na pokec
AHoj holky, už se snažíme dva měsíce o miminko, ale pořád nic. Nevzdávám to a určitě se brzo zadaří. Hledám snažilky na pokec, vzájemnou podporu, výměnu zkušeností....
@lgsk kéž by už u mě taky dorazila 😠 pěkně mě bolí furt hlava 😠 a nic,až se konečně uráčí,tak snad budu skákat radostí do vzduchu 😀 já udělám asi jen perníčky a nějaké drobnosti,já měla vždycky napečeno a nikdo to nejed,kolik bylo jídla 😎 tak už na to prdím,to radši udělám kopu chlebíčku,to baší všichni 😀 😀 😀 a já cukroví stejně moc nejím,z 10ti jím snad jedno 😀 😀
@silverskylady vítej,já vysadila HA na konci srpna,a snažili sme se zatím jen v říjnu,a ted nás čeká snaženíčko v prosinci,manža je doma jen na víkend,tak to je taky zajímavý,pač mám ovu v týdnu
@lgsk
@zabula No mi teď asi máme po snažení, manžel bere od minulého týdne antibiotika a má podezření na boreliozu ☹ Nikde v žádných diskuzích ani článcích jsem nenašla, jestli by to mohlo případně vadit miminku, ale raději si dáme pauzu a nebudeme nic pokoušet. Zítra až přijde od doktora, tak snad už bude moudřejší,,, No naštve to, klíště blbý... Takže se asi taky pustím do pečení 😀 Každopádně, nic se nemá přehánět, takže to letos taky omezím, abysme to nejedli ještě v únoru... 😝 Ze začátku mě to nějak víc bavilo, takže bylo všeho moc, teď už upeču jen to, co nám opravdu chutná a nemůžeme bez toho být... A na kokosky mam vytvořenou závislost 😵 😎
@sissi26 Ahoj, máme to přesně naopak, u vás je pryč manžel, u nás zase já... Prekérní situace, viď 😒 Mam takový divný pocit, že se prostě nemůžeme trefit... 😕
Ale co, jednou to musí klapnout 😉
Čauky holky, to nám ten den pěkně začíná, dorazila MS ☹ Takže mám po vánočním dárku a po práci jdu schánět něco co můžu zabalit pod stromeček 😉 Snad budete dneska úspěšnější jak já... Pěkný den
@silverskylady ahoj...hele kámoška měla borelku v těhu a taky to zmákli, tak bych to tak černě neviděla, ještě když ji nemá prokázanou 😎 no já už letos taky brzdím, máme toho horu 😀 ještě chci udělat vosí hnízda a nepečený kuličky v kokosu a prdnu na to...
holky pořád myslím na ten sen...jak sem tam viděla ty dvě čárky a byla uplně dojatá 🙂 a pak mi ten test ukázal, že budu rodit za 101 dnů a sem v 35týdnu 😀 😀 😀 😀 😀 no hlavněže už se mi nezdá, že jedu na střeše do porodnice... 😀 😀 😀
@suzza Ahoj, no jo, jsem k tomu taky přispěla 😒 Ale věř mi, že bych raději taky byla daleko větší snažilka, jako vy ostatní tady, než to mít takhle... Ale zase na druhou starnu, snažíme se vlastně taky dost 😵 Jen už teď po těch čtyřech měsících začínáme být jak na trní, když pořád nic. Kolem sebe mam kamarádky, kterým stačí si dát na noc trenky pod polštář a jsou těhu 😀 a my nic...
@lgsk Jo, pokusím se být v klidu, uvidíme, co dneska řekne ten doktor... Ale přece jen, kdybysme o tom nevěděli, tak o.k., ale když o tom víme a neznáme úplně rizika, tak je lepší nic neriskovat, abysme si pak nenadávali, kdyby se něco stalo s mimi... Pokud nám dá dokrot "požehnání", tak je o víkendu program jasnej... 😀 😵 😀 A kdyby se to stihlo do vánoc, jako to máte v plánu vy ostatní, tak bych se vůůůůbec nezlobila... 😅
@silverskylady ahojky...no to je situace pěkně napytel🙂... už jsem si říkala, že v určité dny bych za ním přijela😀 ale přece jenom je 700 km daleko...a je takovou štreku - ještě teď v zimě, to se mi moc nechce, navíc taky chodím do práce že..🙂... takže doufám, že to nějak vyjde, a přeji to i Tobě🙂
jak čtu další diskuze - že některým stačí si dát na noc trenky pod polštář - to je přesné🙂 nedávno mi kámoška říkala "poprvé když jsem čekala syna, tak se o mě chlap jen otřel a bylo"... musíme se asi více s těma chlapama třít😀
@sissi26 Jojo, někdy mě už napadají dokonce takové věci, jako že se prostě hodím marod a budu třeba měsíc v kuse doma a to by bylo, že se netrefíme... 😀 Jenže pak mě to zase přejde, uklidním se a říkám si, že ještě nebudu panikařit 😉
No moje kamarádka otěhotněla v 38 letech, nechtěně, přestože se chránili... Kde je nějaká spravedlnost....... 😨 😀
Ale ty máš manžela teda hodně "z ruky". To já to mam oproti tobě ještě relativně blízko. Asi nakoupím ovu testy a budu podnikat noční jízdy za manželem... 😅
@silverskylady 😀 no jo jenze my si nemuzem dovolit hodit si maroda😀...nechci prave aby muz byl v zahranici dlouho, takze at radsi tam je ted v kuse tak do jara a pak uz jen doma😀 jn taky si říkám, že zatím nebudu panikařit🙂 však svět se nezbortí...ale jo je to nespravedlivé, ti co mimi chtějí tak jim to nejde, a ti co nechtějí, tak stačí tak málo, nebo spíš nic😀
já tedy k těm ovu testům nedošla, tak zatím se snažíme chvíli, ale jestli to bude trvat, tak budu muset taky vyrazit do shopu😀 a nastudovat si tuto problematiku😀 a pak to by bylo aby to nebylo😀
AHojky holky,ste se nějak domluvili ne 😀 😀 😀 😀 😀 mě dnes konečně taky uráčila dojít MS 😀 😀 😀 😀 po 53DC,a dnech nervozity,jestli cysta praskne,hruza,konečně snažilkování může začít 😀 😀 😀 😀 su štastná jak blecha 😀 😀 😀 a ovu mám do jednoho týdne 12.-16.12,a jestli se zadaří,na vánoce bude krásnej dárek 😀 😀 😀 a v pátek začnu baštit clostík 😀 😀 😀 😀 jen aby to nebyli ty dvojčata 😀 😀 😀 😀
@jasminek vítej 😉
jen nevím kde to ještě bude 😀 😀 😀 malej je angličánek,a ted to možná bude švýcar 😀 😀 😀
a to nemusím mít ani chlapa cizince😀 😀 😀 😀 😀
@jasminek já vysadila HA na konci srpna,v září nic nebylo,pač manža byl na cestách,v říjnu sme se snažili,že si vzal dovču a nic,od té doby sem to neměla,pač tam byla cysta a dála problémy,po vyvolání,konečně dnes došla MS,a začne druhé snažilkování,a os vysazení HA je to 3měs.tak doufám že to vyjde,mám ted baštit clostík,aby se mi rozjela ovu po té cystě

@silverskylady ahoj, vítej 😀 my už se taky nějakej ten měsíc snažíme a furt tak nějak nic mno..ale ono se to povedeee 😀 já na tenhle měsíc plánuju ovu testy a pravidelný mazlení 😀 tak snad se nám zadaří 😀 tak miminku zdar 😀