První příznaky. Kdy jste měly?
Kdy ste měli první příznaky těhotenství? A kdo naopak neměl žádný? Děkuji za odpovědi
@jaja01k já sem teprve 8 dnů po ovulaci takže je brzo ale jen se ptám
@jaja01k občas mě pobolívá břicho a začli prsa ale to může být že to brzo dostanu mám to mít 8.3 ale nemám to úplně na den ale ovulaci sem cítila
@kristynapokorna bolela prsa,ale to jsem měla před každou ms. Jinak mi to proflaknul pes,tak jsem šla 3dny před ms pro test a byl pozitivní. Jinak lehké nevolnosti byly až kolem 12tt,ale žádné zvracení.
@kristynapokorna teď u tehotendtvi jsem to věděla už před MS. Prostě jsem to citila, jo semtamse mi motala hlava. 2 dnyored plánovanou MS Piz. Test
Jo a pichalo mě v podbrisku
První těhotenství příznaky se projevily až tak po měsíci. Druhé těhotenství dva dny před menstruaci, o mnoho horší a drželi mne až do 5 měsíce. Jsem 37tt a není mi ještě teď pořádně dobře
@kristynapokorna ja tyden po ovulaci. normalne sem si regulerne myslela, ze mam nakou virozu. nic mi nechutnalo, bolel me zaludek, nekdy prujem, pak zas ne. a zacala sem se budit mezi 2-3 rano, pak sem nemohla spat. a jeste dalsi tyden trvalo, nez mi to doslo. protoze jsem necekala zadne priznaky tak brzy a ani mi to jako priznaky neprislo 🤷
Mě prsa nebolela, možná trochu citlivá, Jinak nevolnosti mi začali skoro v 10tt a trvali až do 7. měsíce. Ale tak od 4. měsíce mi bylo trošku lépe
U prvniho tehotenstvi jsem nic nezpozorovala, pak uz mi prislo ze mi nejak dlouho meska ms a tak jsem si udelala test. Byla jsem asi tak 6tt. Nic mi nebylo ani nadále, až po 20tt zaclo byt trochu znat bříško, a pak az v 8.m jsem zacala byt trochu dejchavicna. (Ale kolemjdouci pres zimni bundu ani nepoznali ze jsem tehotna, napr. Jsem se musela mamince s kocarkem omluvit, ze ji fakt nepomuzi do schodu, ze mam za mesic taky uz termin) Jinak mi furt nic nebylo az do porodu. Ani tvrdnuti bricha ani poslicky nic.
Mě nebolí úplně prsa ale spíš ze strany když sáhnu jinak tolik ne a občas hlava noo uvidim ale děkuji třeba u syna sem to nevěděla dokud sem neměla spoždění 7 dnů ale před tím než sem měla spoždění sem jednou zvracela. Syn má teď už 4 roky
@kristynapokorna jooo tak to já zvracela do 7. měsíce cca denně, max jeden den , že jsem se třeba po snidani nepo.. 😀
@kristynapokorna ja jsem mela 1 priznak 6 dni DPO,a to ze mi strasne ztmavly bradavky .A 2 dny na to jsem zacla zvracet 😀 A jelikoz jsme byla po Biochemickem tehu vedela jsme ze se znovu zadarilo 🙂
@kristynapokorna ahoj, první příznaky byly 11 DPO a byla to bolest prsou, kterou normálně nikdy nemívám. 13 DPO byl pozitivní těhotenský test. Potom kolem 7. týdne přišly nevolnosti, které trvaly cca týden a něco. Jinak nic. 🙂
Já začala být unavená prakticky ze dne na den a nebylo mi hej. Uplně si pamatuju, jak jsme seděli se šéfem v práci a on si ze mě dělal prdel, že na firemním večírku budu chrápat. (Ten den jsme ho měli) a já normálně přemýšlela, že nepojedu, že půjdu po práci spát 😄 Tak mě strašně bolely prsa, snad 2tydny, ale to jsem si říkala, že to bude nějaký silný PMS. Nakonec jsem jela, vožrali jsme se jak zákon káže, druhý den jsem byla zase KO, a když jsem byla hotový i v neděli, bylo mi divný, že bych to ještě měla po tý akci. Napadlo mě si udělat test, protože jsem to dlouho nedostala, což bylo u mě normální a byl pozitivní, vyskočilo to na mě hned 😄 druhý den jsem jela k Dr a byla jsem 6+3 😄 takže 7.tyden
Jako já ani nevim jestli to jsou nějaký příznaky jindy mě bolí víc bradavky před ms ale teď jen ze strany prsa a podbrisko občas a trochu hlava no 🙈 mám 5 dnů do ms
@amazonkajanik jak proflákl pes? 🙈
@kristynapokorna byl ke mě nějak opatrný. Vždycky,když si vedle mě lehal,tak se svalil plnou váhou,div mi nevyrazil dech. Vydržel u mě 5min a šel si lehnout na přítelovo půlku postele. Ale tenkrát si lehl lehce,těsně vedle a spal u mě do rána 😁
Já cítila ze mam plný prsa asi 4dny před Ms a byl tam duch...
taky mi to prozradil pes.Priznaky zadne.Ani u prvniho ani druheho.Ale pes (berňák) mě vzdycky vital tim, ze po me skakal.Kdyz citil, ze jsem asi tehotna.Tak jen prisel.Oliznul me.A ocuchal a sel se mnou vedle nohy.Coz jindy nedela.Kazde s radosti vita.Skace, lita jako zbesili.
No já jsem to teď začala cítit v den ovulace, víc mě bolelo břicho, trvalo to asi dva dny. Ale mám to dostat až kolem 13.3., tak jsem zvědavá, zda budu těhotná či zda mě jenom bolel podbřišek 😀 To by teda byly rychlý příznaky 😀
U prvního těhu jsem to cítila kolem předpokládané mens - měla jsem skvělou náladu, v duchu jsem si zpívala, prostě jsem to poznala. Pak asi od 6tt jsem byla unavená a výjimečně ráno nevolnost. Do 13tt to odeznělo a až do porodu jsem se cítila úžasně.

@kristynapokorna V prvním těhotenství mi asi v 6tt začaly nevolnosti, jiné příznaky jsem neměla. Druhé těhotenství jsem měla úplně bez příznaků.