Rady k otěhotnění. Jak dlouho vám trvalo než jste otěhotněly?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho vám trvalo než jste otěhotněly. Vím ze je to velice individuální, ale i přesto mě zajímají vaše příběhy. Zajímalo by mě co vám třeba pomohlo k miminku co jste pro to dělali a tak. S přítelem se snažíme o miminko druhým měsícem, vím ze je to ještě krátká doba. Ale každá žena která touží po miminku by ho chtěla co nejdřív. Tak bych byla straně rada za vese rady a příběhy😊
U prvniho skoro 3 a u druhého rok
Tak první byl neplánovaně, jednou si manžel nedal pozor a máme z toho 8 leteho kluka 😂🤣. Pak když už jsme to plánovali, tak asi za 4 měsíce, kde to bylo zamlkle těhotenství a od revize se nám postestilo, až po roce.
já myslím, že mne pomohl Gynex
U prvního jsem měla nýt chráněná ještě HA a ehm vše skončilo bokem asi jen náka kapka a se uchytila😂 a už je jí skoro 12 let a teď sem vytáhla nitroděložní tělísko a jednou sem měla cyklus a druhej sem už nedostala 😂 asi sem extra plodná... a tedy pokaždé jiný partner , neboť to první nebylo plánované( kdyby bylo tak by otcem byl někdo víc zodpovědný)
2 měsíc.Bohužel těhotenství nedopadlo dobře🙁Doufám,že další snažení pujde také tak rychle.
+2 měsice pred jsem jedla tablety Drmku-Forte
Poprvé jsem otěhotněla na první pokus, dva měsíce po vysazení HA. Tu jsem brala 4 roky. Druhé těhotenství s odstupem 2 a pů let, zadařilo se po 4 měsících. Trošku jsem po první zkušenosti panikařila, brala jsem Gynex, hlídala si ovulaci. Třetí těhotenství s odstupem necelých 3 let, opět na první pokus, teď jsem 33 tt.. Držím pěsti, ať se brzy zadaří.
@princezna8 je to hrozny nápor na psychiku člověk musí byt silný a nevzdavat to
@marlet01 tak přeji hodně štěstí☘️☘️✊🏻
@sivima krásny😊❤️
@marlet01 teď jsem objednala Macu od dr popov. Mate s tím někdo zkušenost?
@widowblack tak to je drsný to se asi jen tak nevidí takové případy😁👌🏻
@lela82 hodně lidi píše, ze se jim po tom rozhodil cyklus atd😏
@krystofovaa obdivuji, ze jsi tak silná a nevzdala si to. Klobouk dolu👌🏻🤗💪🏻
@petulejan vždycky to nastane, když to člověk nejmíň čeká👌🏻🤔☺️
Všem moc dekuji, ze se podělite o svůj příběh. ❤️ Určitě piště dal😊👌🏻
První ditko nebylo plánované, pouze jsme se “loucili s bytem” a podle ms kalendáře byl 1.rizikovy den k možnému otěhotnění před ovulaci😀 rikali jsme si, ze to je ještě brzo a určitě z toho nic nebude😀 no a z toho “nic nebude” tu kolem mě lítá 4-léta cacorka...druhé ditko se povedlo 4.mesic poté, co jsme tomu nechali volný průběh...a to jsem ještě kojila dcerku docela hodně...ale i ty 4 mesice mi stačili k tomu, abych si uvědomila, jak velký vliv to na ženu má, ze to tam pořad v podvědomí někde je a věřím, ze to někdy muže vytvořit i tu psychickou nepohodu, díky které se otěhotnění nedaří...a smekám před ženami, které na miminko čekají i několik let...a jsem fakt vděčná, ze jsem to nemusela zažít a to naše první ditko pro nás bylo neplánované krásné překvapeni! Jinak první ditko ve 25, druhé 27 a nebrala jsem ha...
Tak u nás buď první nebo druhý sex hned po MS.😀 Asi stačí, že se otřu o trenky. Tenkrát jsem otěhotněla dokonce přes HA.
@tee36 Krasny❤️ Taky všechny ženy obdivuji. Sama vím jake je pro me zklamani ze mi to dvakrát nevyšlo a to jsou to jenom dva měsíce.
@eleanora198 děkuji. Ono pak pomohla právě ta dovolená u prvního a druhého hlídání ovulace. Tam byli ale nějaké přestávky u druhého. Operace kolene.
@nanyh neskutečný, stejně by mě zajímalo jak to ze se to stane i přes HA.😄🤷🏻♀️
@krystofovaa Ještě by mě zajímalo, když mluvíš o ovulaci. Delala sis ovulacni testy nebo pouze měřila bazalni teplotu?
@eleanora198 jen bazální teplotu. Když jsem zkoušela ovulační proužky tak jsem je měla vždy negativní a to jsem je dělala třeba týden. Úplně mě to deptalo tak jsem je vyhodila
@eleanora198 já jsem otěhotněla 2x zatím v životě.. Pokaždé jsem přestala brát prášky v září. Prvně jsem otěhotněla v lednu, ale do listopadu jsme si "dávali pozor" a podruhé v květnu s tím, že jsem si v květnu už pohlidala ovulaci. HA jsem brala od 15 a vysadila vždy jen na tu snažící dobu. Mezi těhotenstvíma jsem je brala taky. Počítám se ale k těm šťastnějším v tomhle, řekla bych.
V obou pripadech mesic 🙂
@krystofovaa tak to já mám s ovu testy dobrou zkušenost a i přesto ze jsem si koupila teploměr na bazalni teplotu tak jsem proste lina si ji měřit a nebo na to zapomenu🤦🏻♀️ Ještě by mě zajímalo jestli má byt sex často nebo jen při ovulaci četla jsem spoustu článku a jedni říkají ze by měl byt sex jen při ovulaci aby bylo co nejvíce zralych spermii a jinde zase ze od den aby ve spermiich nebyl špatný gen tak já nevím. Jsem z toho jelen🤷🏻♀️
@nazka velké štěstí😊☘️
@kacii a delala jsi něco zvláštního nebo proste volný průběh? 😊
Já jsem se snažila ve 27 letech trvalo to 9 měsíců bohužel to skončilo mimodeloznim teď ve 31 letech se snažím třetím měsícem a uvidím jestli to taky tak dlouho potrvá nebo dil

Já otěhotněla hned na druhý cyklus,i po braní antikoncepce deset let. Bohužel to bylo zamlkle těhotenství. Po revizi jsem dva měsíce na to musela na konizaci cipku. Kvůli věku jsem nechtěla moc dlouho čekat,ale bohužel si tělo řeklo samo. Byla jsem z toho na nervy,tak jsem začala skouset vše možné. Inofolic,gynex,clostyl a pak jsem si prostě jen začala měřit teplotu. Potřebovala jsem se ujistit,že mám ovulaci. Během toho jsem se objednala i na repro kliniku. Ovulace probíhala tak jak měla,což mě vnitřně uklidnilo a na schůzce na klinice už jsem byla vlastně těhotná 😊 teď věřím,že je to hodně o hlavě 👍 hodně štěstí 🍀