icon

Rady k otěhotnění. Jak dlouho vám trvalo než jste otěhotněly?

eleanora198
16. říj 2019

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho vám trvalo než jste otěhotněly. Vím ze je to velice individuální, ale i přesto mě zajímají vaše příběhy. Zajímalo by mě co vám třeba pomohlo k miminku co jste pro to dělali a tak. S přítelem se snažíme o miminko druhým měsícem, vím ze je to ještě krátká doba. Ale každá žena která touží po miminku by ho chtěla co nejdřív. Tak bych byla straně rada za vese rady a příběhy😊

Strana
z4
lolira1989
18. říj 2019

@eleanora198 ahoj, mne pomohlo alchemikovy čaj a také zmena polohy, snažili sme se 2 mesice

maki82
18. říj 2019

Ahoj, trvalo nám to dva menstruační cykly. Koupila jsem si ovulační testy a testovala od konce MS. Jedla jsem Femibion. Testování ovulace mne hrozně bavilo a s partnerem jsme se vždycky těšili na výsledek. Když se ukázaly dvě stejně tlusté čárky, tak jsme dva dny zadělávali. Zajela jsem raději ještě pro potvrzení ovulace ke svému Dr. ten mi sdělil, že folikul je těsně před prasknutím a dva dny bychom se teď měli začít snažit, že určitě otěhotním. O ovulaci jsem byla přesvědčená i bez testování, jelikož jsem ji měla hrozně bolestivou.

jennas
25. říj 2019

Ahoj devcata,ja otehotnela rapidne brzo,kazdy druhy mesic trikrat celkem,vzdy se zadarilo,ale neudrzelo(biochemicke tehu)alebude napotreti vydrzel chlapak a uz jsem 28tt...zkousela jsem leccos..gynex, pak jerab ptaci, o takove to,ze pred ovu jis ovesne vlocky vajicka,pijes ten grapovy dzus a pak jis ananas😂naposledy jsem zkusila i ten gel.na.podporu poceti a ten mesic se teda i mimi udrzelo...ale jestli zabral zrovna on...ten mesic jsem zkousela jen tu stravu a gel...jestli chcete nekdo vyzkouset klidne poslu postou,pouzili jsem ho dvakrat,je tam tak trictvrte,myslim ze je to 75ml....

krupka3
28. říj 2019

Dvakrat jsem otehotnela napoprve. Poprve jsem zrovna vysadila antikoncepci, podruhe jsem ted otehotnela i pres dost castou frekvenci kojeni, posledni mesice jsme mela bolestivejsi a bolestivejsi a silnejsi a silnejsi ovulace, primo jsem citila, jak me do toho hormony tlaci, takze jsem tusila, ze to bude hned a bylo. Pokazde jsem predem brala listovku, minule mesic, tentokrat vice nez 3 mesice.

kopretinovaruze
29. lis 2019

Ahoj,
u nás první dcera (já 22let,muž 27)na prvni pokus ani jsem neřešila, že nepřišla MS a test si dělala až, když se mi udělalo v práci zle od žaludku (6tt). Druhé snažení (25let,29let) jsem prožívala víc, protože jsem si to planovala, jak to zase hned pujde a byla si tím hodně jistá, ale ono to hned nešlo. Začal jsem pročítám dizkuze a panikařit, že jsem určitě neplodná a muž na špatný spermie apod. Koupila jsem si ovulační testy a začala hlidat ovulku. Uklidnilo mě to, dvě čárky jsem našla! Koupila si gel na početí a šlo se na věc 😂 nakonec to dopadlo po 4 měsicích, takže žádná doba, ale v tu dobu jsem myslela, že se nepovede nikdy ! 😂

Strana
z4