icon

Rok se snažíme o miminko a pořád nic. Co vám pomohlo?

macuska1984
13. led 2016

Zdravicko devcata a damy....je mi 31 let a s pritelem se snazime uz rok o miminko a porad nic...brala jsem HA od mych 16 let a presne na silvestra minuly rok jsem vysadila....mam porad nepravidelnou menstruaci...nedojde mi treba I mesic...od pana doktora jsem dostala prasky ktere mi upravily jen na tri mesice menstruaci...po dobrani jsem mela opet nepravidelnou menstruaci...A tehotenstvi nikde...naposledy jsem mela menstruaci 13.12. A to jen dva dny a ted zase cekam jestli prijdou...vcera jsem si delala test a byl negativni...beru i kyselinu listovou ale uz si nevim rady.....je mi uz par dni zle od zaludku....chci se zeptat zda je tady nejaka Maminka o fo mela stejne Ci podobne a co vam pomohlo....dekuji za odpovedi

Strana
z4
pandabox
19. dub 2016

@brrbrr moje kamaradka mela pdobny pribeh - jednoho dne se na to vykaslala a zacala s tuo dietou - jak jsem psala pred par dny. Dokonce byla nekolikrat v mesici na sledovani ovulace, s tim, ze ji rekli, ze zadnou nema a ejhle ten mesic se zadarilo a byla v tom - dodnesniho dne je na pana doktora nastvana. Trapila se ctyri roky s praskami a injekcemi. Ono asi zalezi. Obcas by to chtelo jineho doktora na jiny nazor.

brrbrr
19. dub 2016

@pandabox No změna doktora je taky ve hře.Už mě docela štve tím nic neděláním a jen mě prudí.Uvidím jak se ke mě bude chovat tento týden na kontrole.

brrbrr
21. dub 2016

Tak jsem mela s manzelem vcera velky rozhovor.A slibil mi,ze kdyz tak moc chci,tak pujde semnou na vysetreni do CARu 🙂 po roce co se nechal premluvit 🙂 Tak zitra jdu na vysetreni k Dr. tak doufam ze mi napise nove doporuceni do Caru.Jak dlouhe jsou tam objednavaci doby a pri prvni navsteve se deje co?Nejaky pohovor nebo hned zakladni vysetreni?U chlapa spermio a u zensky?

evulina77
21. dub 2016

@brrbrr podle mě můžete nejdřív nechat vyšetřit manželovo sperma, nemusíte hned jít do CARu. Podle toho se uvidí dál. U tebe může gynekolog udělt hormonální profil a pak by se vydělo. V CARu vás budou hned honit do umělýho a třeba to není potřeba. Nevím kolik je ti let a pokud to fakt s věkem nehoří, tak bych to nehrotila a zvolila jednodušší cestu...

tulikiss
21. dub 2016

@brrbrr zalezi CAR od CARu pocitej ze je to par mesicu, ja mela tehdy stesti ze mi do CARu volala primo doktorka tak ji dali termin uz za mesic. pri prvni konzultaci se budou jenom na vse ptat a podle cyklu urci kdy na co prijdete tusim ze 2-5 den se chodi na hormonalni profil, kolem 13 dne na UTZ a pak jsme jeste podstoupila jeden test nekdy kolem 16 dne. Spermio se da domluvit hned tam se nemusi cekat na cyklus. mesic po prvni navsteve sme meli dalsi konzultaci a tam uz byly vsechny vysledky. u nas to bylo na prd takze sem uz odchazela hned s lekama a za 4 dny zacala se stimulaci, mozna to bylo na honem ale aspon sem nemela cas resit jaka je uspesnost a moc premyslet.

tulikiss
21. dub 2016

@evulina77 ono ale dost gynekologu ten profil nechce delat a nechava to na CARu, stejne jako spermiogram delaji jen v CARu. vsak at si je do IVF nuti je na nich jak se rozhodnou nam dali na vybranou bud zacit hned nebo treba par mesicu zkouset neco jineho.

brrbrr
21. dub 2016

@evulina77 no uz jsem psala sem driv,ze jediny co mi gyndarka dala byl Duphaston po kterym se mi zacalo delat po par mesicu spatne.mam strasne dlouhy cyklus ktery povazuju spis za zadny.ovulaci jsem nemela ani s duphastonem.Ted sem zacla brat bylinky.je mi skoro 28 a snazime se rok a pul.gyndarka me furt posila do Caru ale manzel o tom nechtel ani slyset....zadny vysetreni krom ultrazvuku a prevence mi gyndarka neudelala

brrbrr
21. dub 2016

@tulikiss tyjo,nekolik mesicu?no to snad ne....tak doufam ze to u nas bude rychlejsi teda.

brrbrr
25. dub 2016

@tulikiss tak jsme objednaní...za 3týdny vstupní pohovor a první vyšetření 🙂 Jsem rada že tu nemáme tak dlouhé čekací doby....

tulikiss
25. dub 2016

@brrbrr tak to je super. drzim palce at se cyklus brzo srovna a mate brzo poradnyho pupika 😀

1306
25. dub 2016

Holky, my jdeme již ve čtvrtek,čekací dobu jsme měli 2 měsíce..Tak snad pomůžou a budeme vědět,na čem jsme. Tak na nás myslete 🙂

brrbrr
25. dub 2016

@1306 Tak urcite dejte vedet co a jak.Co vse se tam delo.Jsem z toho napjata jak ksandy a uz to chci mit za sebou a zaroven se bojim co se dozvim....

1306
25. dub 2016

@brrbrr Mám úplně stejné pocity,jako máš ty..My jsme z Liberce,takže jdeme do Gennetu,kolegyně z práce tam byla s manželem před měsícem a půl,tak mám info z první ruky. Říkala,že nám vezmou krev a moč(moč musí být 2hodiny odležená, takže 2hod před návštěvou už nesmíme čůrat 🙂 aby jsme tam nemuseli znovu další den jen kvůli moči) no a pak my udělají i ultrazvuk, předají spousty papírů s vyšetřeními, které si musíš vyběhat..Já teda ještě hned ve čtvrtek poprosím o termín pro přítele na spermio,podle mě je to to nejdůležitější...

brrbrr
29. dub 2016

@1306 no me rekli hned pri tom,kdyz jsem se na to vstupni odbednavala,ze mame prijit oba a ze me budou delat ultrazvuk a manzelovi spermio.A hlavne ze ma manzel predtim 3-5dni sexualne abstinovat.To je pro nej to nejhorsi 🙂 a jaky papiry na vysetreni nam daj?jako i k obvodakovi a tak jo?

pandabox
29. dub 2016

3 dny date🙂

brrbrr
29. dub 2016

@pandabox no ja v pohode i tech 5,ale on doted nevydrzi ani jeden den.... 🙂

nita1984
29. dub 2016

Holky, doporučuju na nic nečekat a jít do CAR. Nám zjistili příčinu hned na druhé návštěvě. Takže se vrháme do řešení.

brrbrr
29. dub 2016

@nita1984 muzu se zeptat jaka byla pricina a co vsechno ze zacatku vysetrovali a tak ?

nita1984
29. dub 2016

@brrbrr příčina je chlamydiová infekce. První návstěva já UTZ a klasické stěry na vše možné právě vč. těch chlamydií. Manžel krev (spermio už jsme měli hotové). Pak jsem šla ještě 4DC na krev kvůli dalším milionu vyšetřením. Dělali toho fakt hodně. Teďd máme oba na měsíc ATB a pak půjdu na laparku, jak moc mám po%skozené vejcovody. Podle toho se rozhodne jestli IUI nebo IVF

brrbrr
29. dub 2016

@nita1984 tak to jsem na to zvedava....jak dopadnem my...

nita1984
29. dub 2016

@brrbrr no, bohužel, chlamydie jsou velmi častá diagnoza. Obvykle to člověk vůbec neví, že je má nebo prodělal. A chytit je, je hrozně snadné.. posilovna, bazén, veřejné WC... fakt masakr. Jsem ráda, že jsem nečekala delší dobu než jsem do CAR šla

pandabox
29. dub 2016

@brrbrr no a neni to prava ta pricina, ze vam nejde otehotnet?? rika se, ze kazdy dva dny, ve snazeni, kdyz je ot castejc, tak spermie nejsou tak kvalitni.. 😒

nita1984
29. dub 2016

@pandabox nic jako nezralé spermie z častého sexu neexistuje 🙂 Bu´d jsou kvalitní nebo nejsou.... Styk ob den se doporučuje pouze u horšího výsledku spermia. Nám třeba řekli, že podle spermia můžeme klidně 2x denně 😀

1306
29. dub 2016

Vcerejsi navsteva za nami..Davali jsme moc, brali nam krev,2-3 den cyklu jdu znovu na krev-hormonalni profil,11.5 jdu na hydrolaparoskopii a ten den pritel na spermio..Tak uvidime..A nechala jsem tam 750kc za nejaky test z krve,to je jediny test ktery neproplaci pojistovna a uz nevim na co ten test je,11.5 budu platit 1600kc...takze mazec..

bielanevesta
29. dub 2016

S ex sme sa snažili takmer 8 rokov. Prešla som si ozaj kadečím, ale nič nezabralo.
No odtvedy, čo som s novým priateľom, sa mi MS ako tak spravila a v marci sa stal zázrak a ja som si našla // . Psychika prosto urobí strašne veľa.

petraa3
30. dub 2016

@t_lori Můžu se zeptat z jakého důvodu proběhlo odblokování kostrče? Skoro rok nemůžu otěhotnět a měla jsem po prvním porodu přes půl roku vpáčenou kostrč,kterou mi fyzioterapeutka pomocí Dornovky vrátila zpět, ale říkám si,že je divné,že stále nemohu otěhotnět..

t_lori
30. dub 2016

@petraa3 No,ja jsem tehdy fyzioterapeutce pri objednavani rekla,ze mam zajem o Mojzisovku vcetne odblokovani kostrce,protoze nemuzu otehotnet...jiny duvod nebyl,nejak jsme to neresily 🙂.Nebo jsem Te mozna spatne pochopila 😉?

petraa3
30. dub 2016

@t_lori Ptám se proto, zda jsi neměla problém jako já - vpáčenou kostrč. Tudíž neměla.

shine2015
30. dub 2016

My diky Bohu problem nemeli ale hodne kolem nas lidem pomohlo brat femibion a sex posledni den ms.....druhy max treti se zadarilo vsem. A taky portske 🙂)) tak hodne stesti.

brrbrr
2. kvě 2016

@pandabox Kdyz nemam cyklus a ovulaci,tak kvalita nebo vyzralost spermii tady bohuzel nehraje roli :(

Strana
z4