Růžový duch, ale nejspíš po limitu - můžu se potichounku radovat? (Test BENU Livsane)
Ahoj holky, mám týden zpoždění, včera jsem testovala večer a objevila jsem tohle druhý den ráno když jsem test chtěla vyhodit ... koukala jsem se asi 5 minut poté, co jsem ho počůrala a nic, takže nejspíš se to objevilo po limitu. Co myslíte?

Tak nevím holky jestli jsem něco nepodělala 😐😐 jako na potvoru nám zrovna dneska přijelo hodně těžkých balíků a není tu nikdo kdo by mi s tím pomohl tak jsem to musela odtahat všechno sama.... hrozně mě přitom bolel podbřišek a záda v té dolní oblasti, teď už je to lepší, ale pořád to dost cítím 🙄😕 doufám, že pokud se tam něco uchytilo tak jsem tomu nějak neublížila
@hasara33 zlato,,nestresuj se,těch stresů už je tolik,co ještě přijdou..uklidním tě..naše babičky pracovaly na poli, tahaly nadojené mlíko, kydaly hnůj apod..a s pupíkem musely obstarat vše,,když byli dědové- manželé v robotě..Když je pořádně uhnízděné, tak se nic nestane.. O víkendu o to víc odpočívej, nožky nahoru a neboj, bude to dobrý..Nesmíš krvácet..Pááá.
Asi máte pravdu holky, pokud tam něco je a je to dobře uchycené tak to vydrží ...mě to spíš vyděsilo kvůli té bolesti, pomalu narovnat jsem se nemohla
Ahoj holky, tak mi to nedalo a testila jsem ještě včera večer a neukázalo se nic ani po limitu takže teď jsem alespoň klidnější v tom aby se nejednalo o to mimoděložní 🙂 🙂
Tak holky dneska dorazila mrcha .. takže alespoň teď mám jistou, že mimoděložní to není, díky bohu

@miba10 😂 já za 10dni končím I. Trimestr tak snad to bude probíhat až dokonce takhle hezky 🙂