Růžový duch, ale nejspíš po limitu - můžu se potichounku radovat? (Test BENU Livsane)
Ahoj holky, mám týden zpoždění, včera jsem testovala večer a objevila jsem tohle druhý den ráno když jsem test chtěla vyhodit ... koukala jsem se asi 5 minut poté, co jsem ho počůrala a nic, takže nejspíš se to objevilo po limitu. Co myslíte?

Me se na testu taky objevila slabá carka, asi pul hodiny po limitu a byla jsem.
Vyzkouším určitě ;)
@hasara33 Taky jsem měla slaboučkého ducha až po půl hodině. Už byl dokonce v koši. Nějak mi to nedalo, vytáhla jsem ho, a byl tam. Mnohem slabší než máš ty... viditelný jen na přímém světle. Testovala jsem 9dpo. Další den už byla v limitu, a pak už jen sílila. A je z toho dcerka 🙂
Udelej si test znova z ranni moci.
Taky jsem měla ducha až po půl hodině a máme krásnou dceru 😂 test Dr. Max tak hodně štěstí.
@alkuska mě nejvíc zaráží proč se ten duch objevil až po limitu, převážně testuju právě tímhle Benu Livsane a pokud se nic nedělo tak tam skutečně nic nebylo ani po limitu ....teď se tam čárka objevila a i když to na fotce moc vidět není tak je fakt pěkně růžová takže prostě nevím co si myslet a hlavně nechápu proč se vůbec něco po limitu objevuje, proč se to neobjeví normálně v limitu
Tak jsem ráno testovala opět Benu Livsane testem a opět se tam objevuje ten samý duch akorát trvá než se ta čárka vybarví ....prostě to zase není v limitu
@hasara33 hele kamarádka si dělala test v limitu nic a měla dva dny zpoždění. Vyhodila ho do koše a pak takový šestý smysl asi po 15minutach na nej koukla a byl tam duch a z dusíkaté má teď pulrocniho Milanka 🙂 jen nevím čím testovala. Já měla taky duchy a každý den jsem si dělala test a až po asi třech dnech tam byla regulérní silná čára

@hasara33 zkusit znovu test dneska nebo líp zítra a uvidí se