Samovolný potrat v 5tt
Ahoj je tu někdo kdo potratil v 5tt a začal se hned snažit a vyšlo mu to další měsíc? právě jsem prodělala samovolný potrat v 5+1tt..HCG v krvi klesá..podle utz sliznice vysoko, vaječníky čisté. včera krvácení a od te doby jen špinění, doufám ze se ms sama rozjede..chceme se začít brzy snažit...
@klarinka10 asi 4 dny dostala jsem i injekci na stahování dělohy. Pak za 30 dní přišla normální menstruace
Ja potratila v cca 5-6 tt a otehotnela jsem za 5 mesicu krvaceni mi trvalo asi stejne jako ms protoze to i je vlastne opozdena ms ..
@agneska7 děkuji za odpověď, doufám že se mi ms rozjede,včera jsem měla krev a dnes jen spinim..
No tak v 5tt je to spíš jako opožděna ms a bylo mi řečeno že je to biochemicke. Krvacela jsem jako normální ms. Otěhotněla jsem za 4mesice
Ahojky, já letos v lednu samovolně potratila v 5+3 tt. Dva dny bylo krvácení hodně silné včetně kusů sliznice, plus první den silné stahy v děloze. Dále dva dny špinění. Cyklus naskočil za měsíc v únoru, to jsme se začali snažit. A v dubnu už byly na testu dvě čárky. Přeji hodně štěstí 😉
Mám za sebou tři potraty v 5 tt...po posledním potratu jsem otěhotněla až za dva roky :(
Potratila jsem v 5tt v dubnu a v květnu jsem už byla zas těhotná a miminku jsou dnes skoro 4 roky 🙂
Potratila jsem v 6.tt a krvacela jsem velmi silně tři dny, hodně velké bolesti. V nemocnici mi řekli 1 cyklus vynechat a mužem zkoušet znovu. A taky to vyšlo hned za ten měsíc a kus.
Holky, které si měříte bt po jaké době po potratu klesla.... Dnes je to druhý den od krvácení a snížení HCG v krvi,ale teplota se mi pořád drží 37-37.2..dekuji
@klarinka10 ahoj, já poprvé potratila v 6tt a podruhé v 8tt. Vlastně jsme se začli snažit hned. Nejdřív se zadařilo až po třetí MS a pak až po čtvrté. U každého potratu se mi to rozjíždělo velmi pozvolna, pak jsem krvácela velice silně a trvalo to cca týden, než jsem se “vyčistila”.
Mám pár známých, které otěhotněly po potratu hned v šestinedělí a mají zdravé děti. Myslím, že až bude tělo samo připravené, tak se opět zadaří.
Holky jak dlouho jste se po samovolném potratu čistili? já krvácela jen chvilku jasnou krví a ted už 5 dní jen špiním do tmavě hnědé barvy s kousky sliznice..ale na utz se sliznice pořád drží a hcg bohužel zase narostlo minulý čtvrtek 218 a dnes 285. a já už nevím jak to čištění podpořit, nějakou radu někdo? Jinak mě čeká revize a na tu nechci jelikož je pak dlouhá doba rekonvalescence a my se chceme začít snažit dřív.
@klarinka10 někdo na tu revizi jít musí protože to tělo samo nevypudi . Taky jsem to tak měla. A pak jsme museli nechat jen 6tydnu
Ahoj holky, tak jsem 9 dnů po revizi dělohy a 8 dní po laparoskopii levého vejcovodu, jelikož v něm bylo zjištěno mimoděložní těhotenství.. Byl někdo v podobné situaci? Kdy jste se začali snažit? Moje gyndařka mi řekla 1-2ms,ale raději po 2ms a v nemocnici mi řekli dát klid 14 dnů a pak po 1.ms začít jsem zdravá a druhý vejcovod je funkční...cítím se dobře nic mě nebolí, chut na sex se vrací...
Ahoj 20.9 jsem prodělala samovolny potrat 6.t (bez revize)kontrola u doktora po 6dnech vše v pořádku sliznice děloha....vyčkat aspoň 2 menstruace a pak se můžeme snažit dal.. no popravdě jsme to porušil...11.10jsem si dělala clerblue byl negativni...no pak 19.10 další bolela mě hlava...záda.. a najednou 2-3...došla jsem si raději na krev Hcg 97...zítra jdu opět na krev stalo se vám některé takhle rychle otěhotnět i když nepřišla menstruace dekuji...je mi 35 a tohle by bylo naše 1 vytoužené miminko...foto test dnešek
@barborat13 já otěhotněla po 3 měsících po revizi, vše už bylo v pořádku pak. Držím pěsti
@klarinka10
@klarinka10 je tak gratuluji...no já doufám že to teď vyšlo i když se bojim že je vše nak brzy No uvidíme zítra jdu na krev🍃🍀🍀🍀🍀

@klarinka10 já prodělala v 9tt a za 3 měsíce //