icon

Šance nebo ne? Mohlo se opoždění ovulace projevit na testu?

darkness1234
19. led 2024

Ahojky ,dnes termín ms , zatím nikde , vím že za tři měření BT se nedá moc poznat, ale předevčírem a včera 37,1, dnes 37,2 , pobolivani podbrsiku jako kdyby to mělo přijít už 3 dny ,prsa jak kdy , ovu nevím kdy byla ale měla sem začátkem měsíce atb na 3 dny , nejvíc čárka byla 9.1. Nebyly stejně silné takže asi negativní pak už sem ovu testy nedělala, včera a dnes tt je tam něco? Je možné že když by tam byl duch ue se ovu mohla opozdit ? Díky za komentare

Šance nebo ne? Mohlo se opoždění ovulace projevit na testu?Šance nebo ne? Mohlo se opoždění ovulace projevit na testu?Šance nebo ne? Mohlo se opoždění ovulace projevit na testu?Šance nebo ne? Mohlo se opoždění ovulace projevit na testu?
Strana
z7
darkness1234
autor
Autor odpověď smazal
darkness1234
autor
22. led 2024

@julie290 děkuji , mohu má váš poprosit fb jestli máte?

julie290
22. led 2024

@darkness1234 už dávno nemám FB žiaľ. Kľudne píš správu tu na MK 🙂

darkness1234
autor
22. led 2024

@julie290 já vám chtěla poslat na fb fotky tam.to jde vidět lepe

kocvarovas
22. led 2024

@reeeza no jo, ale v tom případě by autorka neměla 4 dny zpoždění, jak píše..

darkness1234
autor
22. led 2024

@kocvarovas taak ms měla být 19.1..dnes je 22.1.

darkness1234
autor
22. led 2024

18-22.1. Testy po sobě. Samozřejmě že na těch prvních nepůjde nic vidět když tam byl malý náznak

julie290
22. led 2024

@darkness1234 vidno na posledných dvoch také tiene. Ale stále rovnaké. Preto skús počkať 2-3 dní a urob test. To už bude väčší skok vidieť

ileni
22. led 2024

@darkness1234 Lenka se ti snaží říct, že MS nemusí být ještě opožděná. Délka LF ( fáze po ovulaci)je u zdravého cyklu 12-16 dni. Ty jsi měla nejsilnější čárku na ovu testu 8.1., takže ovulace nejdříve 10.1. takže prvni reálný termín MS by byl dnes. Už tomu rozumíš? Pokud si chceš být jistá skoč si do laborky na krev a víš to určitě do večera...

darkness1234
autor
22. led 2024

@julie290 děkuji

darkness1234
autor
22. led 2024

@ileni nemám kde , u nás laborka není, my jsme vesnice,

bbub
22. led 2024

Zkoušela si dneska?

reeeza
22. led 2024

@kocvarovas no právě tím, že se jí zpozdila ovu tak automaticky bude mít i posunutou ms. Ale není to zpoždění ms z důvodu tt ( nejspíš).

reeeza
22. led 2024

@darkness1234 bohužel tam není vůbec nic :(

Právě proto ti tu některé radíme, ať tak netestuješ a myslíme to dobře. Taky jsme si tím lovením duchů prošli a víme že je to stresující a přináší to často i velké zklamání, protože tu jsou i velké naděje :(
Ale je to tvoje věc, testuj jak chceš samozřejmě. To bylo jen doporučení. Možná si na to časem přijdeš sama.

darkness1234
autor
22. led 2024

@bbub ano na poslední fotce kde jsou všechny testy

darkness1234
autor
22. led 2024

@reeeza tak to co se mi.ukazuje doma si asi maluju sama ne 😑

darkness1234
autor
22. led 2024

@reeeza zajímavé že sem četla že to na to nemá vliv..ale pokaždé čtu jinde něco jiného někde že se to automaticky posouvá jinde ne .. těžko říct..

darkness1234
autor
22. led 2024

@bbub plus ty testy všechny výše ty jsou od 18 do dnes

felis
22. led 2024

Ahoj, měla jsem mít MS 18.1, test mám negativní. Dělala jsem včera večer a dnes dopoledne, ale opět jsem nestihla první ranní moč - já se prostě nechci probouzet v půl páté testováním, když jdu na toaletu - spánek je víc 😀. MS mívám pravidelnou, takže už bych vlastně teď měla mít po nebo jí končit. Mě teda Koník pomáhá k tomu, že MS nakonec přijde 😀 my bychom dítě moc chtěli, o tom žádná..
Heleď, @darkness1234 ono nemá smysl se takhle testovat, akorát vyhazuješ peníze. Tvé testy jsou negativní, bohužel. Já si třeba další udělám až ve středu ráno.
Na jednu stranu, ale příběh ze života jooo: když jsem byla těhotná, tak ještě v 5tt jsem měla HCG jen 18uml z krve a doktor říkal, že je to loterie, jestli z toho něco bude a na UZ byla vidět jen malá dutinka. No, teď ta loterie je v prváku na střední 😂
Hodím nohy nahoru a počkám. Nějaké příznaky mám, ale mohl by to být i PMS. Snažíme se už dlouho, roli v tom hrají i nějaké zdravotní komplikace a nepříjemná zkušenost s IVF klinikou... jestli Ti můžu něco poradit, protože už mám něco za sebou - tak to nech pár dní být. Čas je drahocenný. Chápu Tě, taky jsem taková byla a asi ten klid musí časem najít každá v sobě a po svém...
No a já doufám, že když už jsem to sem takhle napsala, tak se MS rozjede, jak minule a bude nový cyklus, což znamená novou naději 😍

darkness1234
autor
22. led 2024

@felis spíš by se mě hodilo aby se ovulace posunula do normálu jak sem ji mívala v půli cyklu..no uvidím...takže jako slabý duch na testu nic neznamená jo , ikdyz ten test na něco reaguje...

darkness1234
autor
22. led 2024

Vzdávám veškerou snahu sem něco dát neboť to k ničemu nevede. Prostě doma ty testy ukazují být i slabé...ale to je jedno..mažu tuhle konverzaci neboť je tak dlouhá že už se ní ztrácím. Jestli se povede či ne tak dam vědět časem.. mějte se

darkness1234
autor
22. led 2024

@felis jako ať mě se rozjede ms nebo vám? Už sem z toho zmatená..

julie290
22. led 2024

@darkness1234 myslela seba. Ženy by ti aj tak neporadili či z niečo bude alebo nie. Ani testy nevidíme priamo, obrazovka skresľuje a ak nevieš podrobne odfotiť test tak aj tak čiarku neuvidíme. Testuj sama v kľude a porovnávaj čiarky. Každopádne naozaj spomaľ. Ta silna čiarka sa ukáže ak si tehotná

felis
22. led 2024

@darkness1234 jj, myslela jsem sebe.
To co na těch testech asi vidíš, tak je ryska... u některých značek byva výrazná.

darkness1234
autor
22. led 2024

@felis a tohle je taky ryska ? Před chvílí dělaný v limitu

darkness1234
autor
22. led 2024

@felis a že bych u všech testu měla jen rysky jo ? Není to divný?

renat23
22. led 2024

@darkness1234 tohle vypadá fakt nadějně, na tomhle testu by mělo být pěkně vidět jak to sílí. Držím palce

renat23
22. led 2024

@darkness1234 jak říkám já odpo měla taky silnější čárku a tohle na živo musí být už krásná čárka

felis
22. led 2024

@darkness1234 tady už taky vidím čárku, ale na těch předtím fakt ne... každopádně přeji, ať sílí 💪🏻❤️

zuzliseek
22. led 2024

@darkness1234 oni některé testy proste dělají duchy mám za s sebou 6 těhotenství a xxx testu udělených různých značek tak mám nazkouseno hodně a ten intimed duchy proste děla a ty ducha a druhou čárku proste hledas za každou cenu. Ten máma test vypadá nadějně ale i u toho se mi stalo ze to byl jen falešný duch. Budu držet palce ať to dobře dopadne jen ty testy by jsi měla dělat ob den ale vím jak je to těžké čekat tak dlouho

Strana
z7