Šance nebo ne? Mohlo se opoždění ovulace projevit na testu?
Ahojky ,dnes termín ms , zatím nikde , vím že za tři měření BT se nedá moc poznat, ale předevčírem a včera 37,1, dnes 37,2 , pobolivani podbrsiku jako kdyby to mělo přijít už 3 dny ,prsa jak kdy , ovu nevím kdy byla ale měla sem začátkem měsíce atb na 3 dny , nejvíc čárka byla 9.1. Nebyly stejně silné takže asi negativní pak už sem ovu testy nedělala, včera a dnes tt je tam něco? Je možné že když by tam byl duch ue se ovu mohla opozdit ? Díky za komentare

@darkness1234 alespoň se máš na co těšit když si je koupíš zítra 😁 a pak ti může taky někdo napsat že je dobrý testovat jednou značkou což taky nerozporuju ale stejně bych si koupila ten in:time a pak ten mamatest a nebo z toho ROSSMANNa jak tady někdo radí ale s tím já zkušenost nemam
@darkness1234 věřím... A na řeči, že je brzy a netestuj se vyprdni. Já byla schopna testovat 2x denně pro jistotu 😄
Chápu úplně, že chceš vědět na čem jsi 🙂🍀
@darkness1234 tak až na tom testu z dnešního rána vidím doušíčka 👍👍
@reeeza děkuji
@bbub přesně tak ;) děkuji ;) 🍀
@janickaslepicka já mám ještě jeden in time a pak už dr max tak uvidím mamatesty nebyly teď jak sem psala a u nás je koupit nemůžu dělám s tchyni :D a ten Rossmann test byl slabý duch a pak zmizel takže nevím no pouziji ty co mám ;)
@darkness1234 nekritizujeme ťa, len si myslíme že je zbytočne robiť test každý deň a nie je to kvôli tomu, že zbytočne vyhadzuješ peniaze ale je to kvôli tomu, že hcg stúpa obdeň a preto je lepšie testovať každý 2-3 deň aby bol vidieť posun 🙂
@julie290 děkuji jen prostě zvědavost je silnější než já ;) 😑🤷♀️
@darkness1234 já teda nevím ale když jsem četla vás příspěvek píšete že 9.1 byl ovu test s ok což když by člověk řekl že ovu třeba proběhla 10.1... + cca 12-14 dní od ovulace tak zpoždění žádné zatím neni tak by to teď měli bejt cca 23.1-24.1 něco ukázat já teda nevím ale zatím testujeme celý víkend a čárka nikde když se podíváte tady na pár příspěvků tak tam se najde test z 👻 a čárkou a foťák může bejt jaký koliv a čárku by ukázal ...a kdyby bylo 4 dny zpoždění tak už by to bylo znát ...
@lencaa11 jenže 23 a 24 je zítra a pozítří ne dnes a včera...já nevím proč mě to ukazuje tam málo a gord kdxz nevím.kdy byla ovulace...a ano dnes je to 4 den co začínám spozdeni když ms měla bejt 19.1. A navíc sem psala.ze 8.1. Byla nejvíc čárka ne že byl 100 pro pozitivní.. takže tak.. takže opravdu těžko říct kdy byla...a jestli hcg stoupá ob den .. hold prostě já to vidím na testech malý posun.. jen prostě se to tady zkresli a není to tak dobře vidět..
@lencaa11 a taky nechápu jak píšete že není spoždění ale přitom je ? Takže ať čtu vás komentář i 10x tak ho nechápu...
@darkness1234 nevím, nejsem lovcem duchů.. A zároveň si myslím, že 4. den zpoždění už by měla být vidět normálně hezká druhá čárka.. Pokud bych já 4 dny meškala a vyšel mi takovýhle test, brala bych jako negativní..
@darkness1234 4 dny zpoždění bych tam vydělá úplně něco jiného u vás ty testy za celou dobu jsou negativní bohužel chápu že asi tu čárku chcete vidět ale měla bys te taky přijmout fakt že tam nic není zatím třeba tady jsem si zapůjčila zde test a tak asi paní má špatný foťák 🤔
@darkness1234 tady jde pěkně vidět a nemusi to paní ani svádět na foťák
@darkness1234 tak opět nevidím :(
@kocvarovas spíš záleží na tom kolik má kolik DPO. Pokud ovu 10.1. Tak je 12DPO. Já třeba měla douška až 13DPO. Ale zatím ze všech testů jsem malý náznak viděla jen na včerejším..
@reeeza tak třeba někdy všechny testy musí být kvalitní...sehnala sem si ještě mamatesty tak uvidím...
@lencaa11 tak asi má lepší mobil
..prostě v reálu jde vše lepe vidět...nevymlouvam se na tel ale je to tak...
@kocvarovas nevin kdy sem měla ovulaci.. o to jde ..a navíc sem ráno zjistila že to byla jen ryska..proto to jde blbě vidět...
@lencaa11 a navíc ráno sem zjistila že to byla ryska...takže vadný test...šlo vidět ohraničení. Takže zkusím ten mamatest.. a uvidím.
@reeeza a jak už sem psala ráno to byl vadný test ,ryska šlo vidět ohraničení takže zkusím ten mamatest co sem sehnala ,
@lencaa11 myslete si co chcete . My to doma vidíme lépe než tady v telefonu a téhle stránce
@darkness1234 jasně tak že vlastně nejdřív za to může mobil a teď to byla ryska už druhá v pořadi jako jo proč ne chápu to že hold pravda není příjemná ale dělat z testu a foťáku viníka je podle mě dosti dovne 🤔🫣 no uvidíte co mamatest ale při zpoždění jak píšete už by byl náznak i když vlastně všichni mají ok foťák a jen vás je na prd 🥴 přesně dr max nic ale zase vlastně foťák a nešlo by to dát vše pod sebe a dát sem fotky všech vašich testu že bys me všichni se pokochali
@darkness1234 Testy jsou negativní.
@darkness1234 samozrejme, ja som to mala podobne ale už viem, že urobiť test raz za 3-4 dni stačí 🙂
@lencaa11 omg co mám jako dělat když prostě to foťák nezachyti tak jak to dopravdy vypadá? A teď mě tam napadlo když ms měla být 19. Tak mám 3 dny špinění nebo Teda 4 ? A navíc opravdu to raní byla ryska až pi úplném zaschnutí šla vidět. Takže pardon
@darkness1234 skús počkať. Nechaj tomu čas, čiarku tam naozaj teraz nevykúzliš. Ak si tehotná tak tam čiarka bude hoc práve o tie 3-4 dni.

@darkness1234 každý má na to jiný názor asi taky podle zkušeností nevím ale podle mě limit nebo ne když jsem těhotná nebyla tak čárka nevylezla ani za hodinu za to pozitivní testy jsem si schovala na památku a čárka tam je ještě dnes 😄