Šance nebo ne? Mohlo se opoždění ovulace projevit na testu?
Ahojky ,dnes termín ms , zatím nikde , vím že za tři měření BT se nedá moc poznat, ale předevčírem a včera 37,1, dnes 37,2 , pobolivani podbrsiku jako kdyby to mělo přijít už 3 dny ,prsa jak kdy , ovu nevím kdy byla ale měla sem začátkem měsíce atb na 3 dny , nejvíc čárka byla 9.1. Nebyly stejně silné takže asi negativní pak už sem ovu testy nedělala, včera a dnes tt je tam něco? Je možné že když by tam byl duch ue se ovu mohla opozdit ? Díky za komentare

@darkness1234 testy jsou negativní zatím
@jaja01k takže se mohlo stát že byla později ovu , jinak normálně vycházela na 5.1. Ale nebyla. A od rána bublani v podbrisku, 🙈🫣🤣 to čekání buď a nebo je šílený 🫣
@lencaa11 zkusím zas zítra
@darkness1234 Možné to je. Jestli jsi brala antibiotika, ta umí rozhodit cyklus.
@jaja01k ale jen 2 dny ikdyz měly být na 3 , neboť už mě pak z nich bylo blbě, tak jeden den sem nebrala. No uvidím, buď a nebo
Mě se zdá, že tam náznak vidím 🤔
@bbub v reálu to jde lépe vidět ne kdo ví jaká čárka ale náznak ano ;) uvidíme co a jak
@darkness1234 já bych tam taky něco vykoukala, i když nechci dávat planou naději. Tyhle testy mě nezklamaly. Takhle vypadal můj test den před předpokládanou MS a teď jsem ve 32tt
Pokud 9.1 - 11.1. byla ovu, tak jsi teprve 8-11DPO. Teplotu máš zvýšenou, takže ovu zřejmě proběhla, ale těžko říct kdy.
Dej tomu 2, 3 dny do dalšího testu. Na tt je brzo. Zatím si třeba jen měř ranní teplotu, aspoň budeš vědět s předstihem, že příjde ms.
Tolik testů dělat, to je na palici. Znám to sama.
@reeeza to jsou jen dva jen ten jeden dnešní je víckrát foceny ;) fakt nevím.kdy byla, těžko říct a mohlo se tím třeba posunout i termín ms ? Jestli Teda dojde ? Když by byla ta ovu později?
@janickaslepicka mě to můj foťák blbě pobírá, proto foceno z různých úhlu ;) a je v pořádku že mě bolí jen podbrisek a prsa skoro vůbec když bych byla tehu ? Poprvé tehu mě právě bolely prsa podbrisek vůbec až později 🤷♀️
@darkness1234 to bych řekla, že je dost individuální. Já měla spíš citlivý bradavky ani ne tak bolavá prsa jako mívám při MS a podbřišek tak týden po vynechání asi. Každá to má ale jinak a nebrala bych na to ohled. Test bych zkusila pozítří. Vydrž! ☘️☘️☘️
@janickaslepicka díky zkusím ikdyz zvědavost je moc silná 🙈🙈🤣
@darkness1234 pravda, já testovala každý den celý týden 😅
@darkness1234 Mě se stalo to samé poslední 2 cykly...Ovulku jsem měla až někdy 22 DC a cyklus se mi prodloužil na 34 dní. Před tím jsem měla ovulku tak 17dc, cyklus 30 dní. Teď mám ovu 17DC takže i ms budu očekávat kolem 30 dne, ne 35. Zatím mi to tak vychází
@janickaslepicka nedalo mě to a před chvílí 😁😁😁
@darkness1234 počkala bych pár dní zatím nic ☘️
@lencaa11 duch tam je v reálu jde lépe vidět
@lencaa11 a navíc tady tohle fórum zkresluje dost fotky ;) 😉
@darkness1234 něco na tom poslednim vidím. Zkoušet dál a držím palce 🍀🍀🍀
@renat23 děkuji
@darkness1234 vidím 🍀 budu držet palce a čekat na další fotku testu 😄
@darkness1234 žiaľ nič. Možno kanálik ale na čiarku to zatiaľ nevidím
@julie290 ryska se neudělá hned po zaschnutí, jak sem psala můj foťák to špatně pobírá, v realitě jde vidět lépe
@bbub dobře 😁
@julie290 a u foto s modrým datumem 19.1. TP je dle vás ryska?
@darkness1234 já teda taky vidím na poslední fotce. Držím palce ☘️
@janickaslepicka další bude rano 😁😁

@darkness1234 Testy jsou negativní. Zkus další za pár dní, úplně bez šance to není. Držím palce 🙂