Sex. Stačí to?
Ahoj, snažíme se o miminko a tenhle měsíc nám vyšel sex dny před ovu, v den ovu bohužel ne a pak po ovu zase jo. Doufám, ze se může zadařit i když to nevyslo v den ovu
Ahoj, jak píše
@jitkaem neřešte to, u prvního jsem žádnou ovulaci neřešila (popravdě jsem pomalu ani nevěděla, že je v její době největší šance na otěhotnění) a zadarilo se hned na poprvé, sice tehu nevyšlo, ale hned jak se mi srovnal cyklus po kyretazi, tak se zadarilo a máme tu čtyřletou treperendu, pak jsme se téměř dva roky snažili, hlídala jsem si ovu, už jsme podstoupili i konzultace na IVF a a tím že jsem na to přestala myslet, jsem najednou zjistila, že jsem těhotná a žádné IVF se ani nekonalo. Takže fakt vypnout, i když vím, že je to těžký...
A to my si to uzivame i tak ☺️ ja vim, říká se nemyslet na to, ale kdo chce otehotnet, stejne to ma trochu v hlave
Dokud jsem si počítala ovu, neotěhotněla jsem, kolikrát je to opravdu v hlavě
Tak já nejdřív odpovím na tvoji otázku, než ti budu dávat nevyžádané rady o tom jak to máš přestat řešit 😁😁
Ano ty 2 dny před ovu jsou v pohodě, šance tam rozhodně je..
A teď půjdu proti proudu, tyhle řeči o tom jak na to nemáš myslet úplně nechápu. Já jsem počítala ovulaci, hlídala každý píchnutí, testovala před ms a naprosto si to užívala 😁😁 sex jsme si užívali i tak (i když my stejně sexovali i bez snažení min. 2x denně) a víš co? Otěhotněla jsem po 3 měsících a byl to měsíc kdy jsem to řešila úplně stejně jako ty ostatní..to samé u prvního..
Asi neznám žádnou ženskou která když se vědomě snažili, na to nemyslela 😁
Tak držím palce 🍀🍀🍀
Jasné, že šance je..spermie si umí počkat. Takže sex obden je ideální.
@leniczka23 díky! ✌️ Presne tak. Samozřejmě kdo chce dítě a pozná na sobe ovulaci, tak toho vyuzije a nedá se nemyslet.. takze diky za pochopení ☺️
Jasně, že se může zadařit 🙂 Většinou se uvádí, že největší šance je, když je sex v rozmezí 3 dny před a 1 den po ovulaci. 😇
@leniczka23 Díky za Tvoje komentáře. U nich mám vždy pocit, že svět je tu ještě v pořádku 🙂. Já sama jsem otěhotněla rok po revizi - měsíc, kdy jsem to hrotila doopravdy strašně, protože už sem byla zoufalá 🙂
@tasimia to doufam 😁
At to hlidas nebo ne, at na to myslis nebo ne... Tak tvoje telo si udela po svem 😃... Odpoved na tvou otazku tu zaznela a v klidu na to klidne mysli 🙂🙂 ja na to myslela, hlidala si ovu a otehotnela hned druhy mesic po vysazeni antiny, kamaradka po roce a to na to nemyslela.... Takze si to uzivej a drzim palce at se zadari brzy 🙂🙂
@ba2te 😘😘😘
@zrzeckas děkuji! Nestacim zirat, že tu jsou i milý ženský
Nemusíte se trefit přesně do ovulace. Stačí do plodných dní a mít trochu štěstí. Ono to vyjde, pokud jste oba zdraví. Užívejte si to.
Já jsem se nikdy do dne ovulace netrefila ( 2x 1 den před a 2x 3 dny před) a stačilo to.
Segra otehotnela jen z jednoho sexu za cely mesic a to s jednou dcerkou hned po MS a s druhou chvili pred MS a ovu mela cca uprostred cyklu... Takze kdo vi, co si telo vymysli 😃 ani u jednoho to necekali tak rychle a tesila se na snazeni 😃
@andelka ona nesmi nic brat, nic met. Jedine, co muzou pouzivat jako ochranu jsou kondomy a to cely zivot tak ma. Na sobe ovu pry pozna. Jestli to zrovna nejak nepostrehla nebo si toho nevsimala protoze prisla driv/pozdeji nevim. Tak me napada, ze ai ovu pak mohla s necim splest. Ale ja ji do toho nekecam a reknu to, jak mi to rekla, pak neco reknu, kdyz se bavime a je z toho koment na x minut. Ona ma totiz vzdy pravdu 😃
My měli sex, další den mě začalo píchat v boku, udělala jsem si ovu test a zrovna se zadařilo na holčičku. Prý až 3 dny umí spermie počkat. Šance je. Někde jsem i četla, že spermie pro holčičky jsou odolnější a přežijí delší dobu, takže kdo chce holku má mít sex před ovu a klučičí jsou rychlejší, tak na kluka v den ovu nebo po 😁

Ja neumim bohuzel odpovedet, mohu jen trochu poradit. Nereste to. Takhle se akorat stresujete. Ja otehotnela zcela mimo ovulaci par dni po menstruaci. Bylo to tim, ze jsme se s manzelem normalne ozrali a uzivali jsme si to. Nebyl to sex za cilem otehotnet. Nerikam, ze to tak funguje, jen jak to bylo u me.