icon

Sex. Stačí to?

11. zář 2020

Ahoj, snažíme se o miminko a tenhle měsíc nám vyšel sex dny před ovu, v den ovu bohužel ne a pak po ovu zase jo. Doufám, ze se může zadařit i když to nevyslo v den ovu

jitkaem
11. zář 2020

Ja neumim bohuzel odpovedet, mohu jen trochu poradit. Nereste to. Takhle se akorat stresujete. Ja otehotnela zcela mimo ovulaci par dni po menstruaci. Bylo to tim, ze jsme se s manzelem normalne ozrali a uzivali jsme si to. Nebyl to sex za cilem otehotnet. Nerikam, ze to tak funguje, jen jak to bylo u me.

ajja87
11. zář 2020

Ahoj, jak píše
@jitkaem neřešte to, u prvního jsem žádnou ovulaci neřešila (popravdě jsem pomalu ani nevěděla, že je v její době největší šance na otěhotnění) a zadarilo se hned na poprvé, sice tehu nevyšlo, ale hned jak se mi srovnal cyklus po kyretazi, tak se zadarilo a máme tu čtyřletou treperendu, pak jsme se téměř dva roky snažili, hlídala jsem si ovu, už jsme podstoupili i konzultace na IVF a a tím že jsem na to přestala myslet, jsem najednou zjistila, že jsem těhotná a žádné IVF se ani nekonalo. Takže fakt vypnout, i když vím, že je to těžký...

autor
11. zář 2020

A to my si to uzivame i tak ☺️ ja vim, říká se nemyslet na to, ale kdo chce otehotnet, stejne to ma trochu v hlave

jjasmina
11. zář 2020

Dokud jsem si počítala ovu, neotěhotněla jsem, kolikrát je to opravdu v hlavě

leniczka23
11. zář 2020

Tak já nejdřív odpovím na tvoji otázku, než ti budu dávat nevyžádané rady o tom jak to máš přestat řešit 😁😁
Ano ty 2 dny před ovu jsou v pohodě, šance tam rozhodně je..
A teď půjdu proti proudu, tyhle řeči o tom jak na to nemáš myslet úplně nechápu. Já jsem počítala ovulaci, hlídala každý píchnutí, testovala před ms a naprosto si to užívala 😁😁 sex jsme si užívali i tak (i když my stejně sexovali i bez snažení min. 2x denně) a víš co? Otěhotněla jsem po 3 měsících a byl to měsíc kdy jsem to řešila úplně stejně jako ty ostatní..to samé u prvního..
Asi neznám žádnou ženskou která když se vědomě snažili, na to nemyslela 😁
Tak držím palce 🍀🍀🍀

tasimia
11. zář 2020

Jasné, že šance je..spermie si umí počkat. Takže sex obden je ideální.

autor
11. zář 2020

@leniczka23 díky! ✌️ Presne tak. Samozřejmě kdo chce dítě a pozná na sobe ovulaci, tak toho vyuzije a nedá se nemyslet.. takze diky za pochopení ☺️

ba2te
11. zář 2020

Jasně, že se může zadařit 🙂 Většinou se uvádí, že největší šance je, když je sex v rozmezí 3 dny před a 1 den po ovulaci. 😇
@leniczka23 Díky za Tvoje komentáře. U nich mám vždy pocit, že svět je tu ještě v pořádku 🙂. Já sama jsem otěhotněla rok po revizi - měsíc, kdy jsem to hrotila doopravdy strašně, protože už sem byla zoufalá 🙂

autor
11. zář 2020

@tasimia to doufam 😁

zrzeckas
11. zář 2020

At to hlidas nebo ne, at na to myslis nebo ne... Tak tvoje telo si udela po svem 😃... Odpoved na tvou otazku tu zaznela a v klidu na to klidne mysli 🙂🙂 ja na to myslela, hlidala si ovu a otehotnela hned druhy mesic po vysazeni antiny, kamaradka po roce a to na to nemyslela.... Takze si to uzivej a drzim palce at se zadari brzy 🙂🙂

leniczka23
11. zář 2020

@ba2te 😘😘😘

autor
11. zář 2020

@zrzeckas děkuji! Nestacim zirat, že tu jsou i milý ženský

andelka
11. zář 2020

Nemusíte se trefit přesně do ovulace. Stačí do plodných dní a mít trochu štěstí. Ono to vyjde, pokud jste oba zdraví. Užívejte si to.
Já jsem se nikdy do dne ovulace netrefila ( 2x 1 den před a 2x 3 dny před) a stačilo to.

zrzeckas
11. zář 2020

Segra otehotnela jen z jednoho sexu za cely mesic a to s jednou dcerkou hned po MS a s druhou chvili pred MS a ovu mela cca uprostred cyklu... Takze kdo vi, co si telo vymysli 😃 ani u jednoho to necekali tak rychle a tesila se na snazeni 😃

andelka
11. zář 2020

@zrzeckas jindy než při ovulaci otěhotnět nelze. V tom druhém případě ji musela mít posunutou. A v prvním zase dřív.
Ale je pravda,že ovulace může být skoro kdykoliv. Já sama jsem ji v životě měla nejdřív 14 DC a nejpozději 66 DC.

zrzeckas
12. zář 2020

@andelka ona nesmi nic brat, nic met. Jedine, co muzou pouzivat jako ochranu jsou kondomy a to cely zivot tak ma. Na sobe ovu pry pozna. Jestli to zrovna nejak nepostrehla nebo si toho nevsimala protoze prisla driv/pozdeji nevim. Tak me napada, ze ai ovu pak mohla s necim splest. Ale ja ji do toho nekecam a reknu to, jak mi to rekla, pak neco reknu, kdyz se bavime a je z toho koment na x minut. Ona ma totiz vzdy pravdu 😃

andelka
12. zář 2020

@zrzeckas no my též nic nepoužíváme,ale měřím bt,tak vím kdy ovulaci mám, v tím konkrétním cyklu,i když ji mívám různě třeba.

cherie24
12. zář 2020

My měli sex, další den mě začalo píchat v boku, udělala jsem si ovu test a zrovna se zadařilo na holčičku. Prý až 3 dny umí spermie počkat. Šance je. Někde jsem i četla, že spermie pro holčičky jsou odolnější a přežijí delší dobu, takže kdo chce holku má mít sex před ovu a klučičí jsou rychlejší, tak na kluka v den ovu nebo po 😁

andelka
13. zář 2020

@cherie24 3 dny vydrží poměrně standartne, někdy i 5. Jinak já mám z těch početí 1-3 dny před ovulací poměr 1:3 ,tedy 3 x kluk a 1x holka.