Slabá čárka na ovulačním testu. Je to běžné?
@littlebee124 fakt? ty jo..takze je mozny ze vubec neovuluju.. to jsem nevedela.achjo
@slunecnice156 Jestli chceš vědět, jestli ovuluješ a kdy, tak doporučuju měřit bazální teplotu, to je o mnoho spolehlivější metoda. Slabá čárka na ovulačním testu je normální i celý cyklus, jen v době ovulace by měla zesílit tak, že bude silnější než kontrolní. Je ale dost žen, kterým ovulační test ovulaci neukáže, přestože normálně ovulaci mají. Já jsem na ovulačním testu nic neměla, v době ovulace jen slaboučkou čárku (což je dle návodu negativní), přesto jsem pravidelně ovulaci dle bazální teploty i ultrazvuku normálně měla.
achjo, ja jsem toto vubec nevedela, tak to je asi dalsi mesic v haji...tak zacnu merit:-/
@slunecnice156 Proč by to bylo v háji, normálně si užívejte pravidelně sex a ovulaci nemůžete minout 🙂. To, že jsi jí nezaznamenala na testu neznamená, že ji nemáš. Buď úplně v klidu, pak můžeš zkusit začít měřit tu teplotu, ať víš, jak ti probíhá cyklus, ale neměla by to být věc, která tě bude stresovat.
@katule1990 ja vim. Snazime se o druhatko, toto byl/ je paty cyklus. Docela dlouho jsem kojila takze je mozny ze tu ovulku prave vubec nemam. MS mam pravidelnou uz dva roky. Dcera byla na poprve. Ja vim, uzivej, ono se to rekne lehce.
@slunecnice156 Ano, vím, my jsme se snažili o dítě 3 roky a máme ho přes IVF. Chtěla jsem tě jen podpořit, že to vůbec nemusí být v háji jen proto, že jsi ovulaci nezachytila na testu.
@slunecnice156 tak ono sexovat jen kvůli početí je fakt naprd 🙈
@izzylka jo je to na prd to ja vim. Ale kdyz to budem delat jednou tydne tak asi bohuzel tu sanci nemame vubec😀
@slunecnice156 Jo sexovali sme každý den, vůbec neřešili plodné či neplodné dny, proste bud a nebo a ono to pak vyšlo. 😀
@littlebee124 no u nas to tak nejde, bohuzel chlap jezdi na sluzebky a taky predelava chalupu a obcas tam spi. Takze se to musi trosku naplanovat. Ale s tou ovulaci to je teda zahada. Jestli ja ji vubec mam. Pristi mesic zkusim merit teplotu.

@slunecnice156 slabá čárka je cely cyklus.