icon

Slábnoucí čárka na testu. Poradíte, prosím?

werysek3131
14. říj 2020

Ahoj holky potřebuju řadu, vkladala jsem dotaz už do první své diskuze ale nevím jestli tam někdo odpovi tak jsem založila novou. Můj dotaz zní že 9.10 jsem měla mít MS udělala jsem si test a byl pozitivní vložím sem fotku a hned první test je z toho dne. Testovala jsem do pondeli a v to pondělí jsem byla na utz (mám po mimodeloznim před 3 rokama vzali mi pravý vejcovod) doktorka viděla v děloze nějakou jakoby bylou kuličku jestli gestacni váček nevím 🤷‍♀️

Strana
z2
werysek3131
autor
15. říj 2020

@tez83 já vím, už to nebudu řešit nebudu nad tím přemýšlet počkám do pondělí co mi řekne MUDr

pepickovapavlinka
15. říj 2020

@werysek3131 mě taky ukázal 1-2 a stejně bylo něco špatně.Ty testy máš fakt hodně slabé měli by sílit

werysek3131
autor
16. říj 2020

Tak jen hlásím že jsem to dostala, nejspíš. Bolí mě bricho zatím moc ne krvacim ale myslím že se to rozjede naplno.. Chtěla bych se zeptat když už jsem zacla krvácet tak mimodelozni už nehrozí? Testy zeslabli MS dorazila tak si snad myslím že ani nemusím už v pondělí k doktorce..

pepickovapavlinka
16. říj 2020

@werysek3131 řekla bych že těhotenství odchází nejspíš jste to měla jak já

lotosek
16. říj 2020

@werysek3131 V pondělí zavolej dr. a pravděpodobně tě pošle na krev, aby byla jistota, že je hcg 0. Je mi to líto, mně už se to stalo dvakrát za půlrok. Je dobře, když to samo odejde takto na začátku, můžete se pak hned snažit dál.

Strana
z2