icon

Snaha o otěhotnění. Jak nechat ejakulát "uvnitř", když vytéká?

marta_kovar
21. srp 2019

Ahoj holky,
omlouvám se jestli některou z Vás touto otázkou pohorším ale nijak netuším jak to vyřešit.
S partnerem se snažíme o miminko a vždy po sexu by uvnitř měl zůstat ejakulát, jenže mně příjde nechutné s tím jít spát a nevím jak to řešíte/řešili vy. Nevím jestli to řešit vložkou nebo nějakou takovou pomůckou. 🙂
Budu moc vděčná za všechny Vaše rady, které budou k tématu.

Strana
z2
marta_kovar
autor
21. srp 2019

@adreistea Tak hlavně ať jste spokojeni. Asi to tak mělo být. 🙂 A školu doděláš..

adreistea
21. srp 2019

@denca033 jo, kdyc se clovek snazi, tak to vetsinou nejde 🙂 prave, hlavne at jsou zdrave..

@marta_kovar diky 🙂 dodelam, ale bude to masakr s ditetem no..

denca033
21. srp 2019

@adreistea tak i ta psychika dela hodne. cim vic to clovek chce tim je to horsi.

widowblack
21. srp 2019

@adreistea jojo to mě taky , až mi je někdy blbý odpovědět známým když se ptaj jak dlouho sme se snažili😏 když vím že třeba nemůžou mít a nebo jim to dlouho nejde.. jelikož sme loni měli svatbu a od té doby mě přez půl roku všichni sra*i dotazy kdy budem mít miminko - tak sem musela pokaždé odovídat že bude až já budu chtít - tak dost lidí to v mém okolí bralo tak že to nejde 😂 až sem se jednou na společný akci fakt nasr. a oznámila sem okruhu svým známým ( hlavně holkám) že s tělískem fakt neotěhotním - a od té doby byl klid ... a o co větší klid tak sem se rozhodla že teda manželovi splním jeho přání .... tak hlavně ať jste zdraví a osud se nedá obelstít

andrejicek24
21. srp 2019

Nemusíš si nic nechávat a otěhotnis stejně.. Je to docela rychlý 😂😂 u nás jsem dávala dokonce nohy nahoru aby to mělo super účinek 😂😂😂

karkulka1283
25. srp 2019

Ty správné spermie uz sou davno v tobe,ty zbytkové vytečou. Ja jdu vzdy po sexu na zachod a samo ,,to vyjde ven'' 😂😂😂

andrejicek24
25. srp 2019

Já dávala nohy nahoru a mělo to super účinek, hned na první dobrou 😁🙂🙂

Strana
z2