icon

Snaha o otěhotnění. Jak nechat ejakulát "uvnitř", když vytéká?

marta_kovar
21. srp 2019

Ahoj holky,
omlouvám se jestli některou z Vás touto otázkou pohorším ale nijak netuším jak to vyřešit.
S partnerem se snažíme o miminko a vždy po sexu by uvnitř měl zůstat ejakulát, jenže mně příjde nechutné s tím jít spát a nevím jak to řešíte/řešili vy. Nevím jestli to řešit vložkou nebo nějakou takovou pomůckou. 🙂
Budu moc vděčná za všechny Vaše rady, které budou k tématu.

Strana
z2
nita1984
21. srp 2019

@marta_kovar jestli máš otěhotnět, otěhotníš. Jinak by ženské netehotnely na diskotéce na WC, ve sprše a při sexu ve stoje 🤣🤣🤣 takže bych si klidně dala sprchu a šla v klidu spát. Představa cpát si tam ještě po sexu vložku, brrrrrr

mimi1004
21. srp 2019

Taky mi nebylo příjemné vzbudit se uprostřed noci nebo ráno s mokrými kalhotkami, i když jsem si po tom došla na wc, ale tak jsem si jednoduše vzala čisté a bylo po problému. Fakt by mě nenapadlo psát to na net.

marta_kovar
autor
21. srp 2019

@mimi1004 Zajímalo mě jestli nemáte nějaké vychytávky. 😀

marta_kovar
autor
21. srp 2019

@nita1984 To je taky pravda...😀

mimi1004
21. srp 2019

@marta_kovar Na gravitaci vychytávky nejsou 😉

anirij332
21. srp 2019

Já si dala intimku a dobrý. Jinak náš prcek vznikl pravděpodobně ve sprše takže žádný stres :D

marta_kovar
autor
21. srp 2019

@anirij332 😀 Tak pokud tomu je tak je to asi doopravdy jedno.

areh
21. srp 2019

Kdysi jsem četla, že doporučují po sexu zůstat třeba 20-30 min ležet a třeba si podložit zadek, ale rozhodně otěhotníš i bez toho 😉

marta_kovar
autor
21. srp 2019

@areh Super, tak když to nepůjde tak si vzpomenu na tuto radu. 🙂 Děkuji.

tercasv
21. srp 2019

Já zůstala asi 5minut ležet a pak šla do sprchy 🙂 a otěhotněla jsem 🙂

marta_kovar
autor
21. srp 2019

@tercasv Děkuji ti za radu, já právě vůbec nevěděla co se má dělat. Každý radí něco jiného takže pro mě lépe že je to tvá osobní zkušenost. 🙂

aurelie34
21. srp 2019

@marta_kovar vždy jsem ležela třeba 20 minut po sexu a pak se šla normálně osprchovat. Teď jsme v 13 tt, tak že to na otěhotnění fakt vliv nemělo. Neumím si představit jít si lehnout a neosprchovat se.

denca033
21. srp 2019

@marta_kovar po sexu zustat lezet treba jen 20min. radi taky dat nohy nahoru jako do svicky. ale kazda jsme uvnitr jina takze pokud chces otehotnet tak dat hlavne na sebe. a tolik na to nemyslet. jednou se urcite zadari

adreistea
21. srp 2019

Hele, ja jsem mela sex par dni po tom, co jsem prestala po 10 letech v kuse brat antinu, normalne jsem sla hned do sprchy, par hodin na to vzala jeste postinor a stejne jsem v tom. Takze to fakt nezavisi na tom, jestli jdes pak do sprchy nebo ne, do krcku se stejne vzdy neco dostane si myslim 🙂

marta_kovar
autor
21. srp 2019

@aurelie34 No právě já si to taky nedokážu představit proto jsem se zeptala. Jak dlouho jste se snažili? Pokud to tedy nevadí, že se ptám. 🙂

marta_kovar
autor
21. srp 2019

@adreistea Tak to jsi měla asi "peška", teda pokud prcek byl nečekané překvápko. 🙂 Ale hold osudu člověk nepřikáže..

marta_kovar
autor
21. srp 2019

@denca033 Děkuji!

widowblack
21. srp 2019

@adreistea i přes postinor 😯 tak to je hustý ... když to vemu tak že to je tabletka " záchrany" tak to by mě upřímě nasr .... 🤭

denca033
21. srp 2019

@marta_kovar my osobne jsme se snazili uz loni ale nejak to neslo. asi to bylo taky tim ze jsme na to mysleli ta psychika taky dela hodne. tak jsme to vzdali a ejhle letos v unoru se zadarilo. ted jsem 26tt.

hasara33
21. srp 2019

@marta_kovar ahojky, nám to nešlo relativně dlouhou dobu takže jsem si poté sprchu nedávala (pro jistotu 😀), ten pocit mi taky nebyl příjemný a nechtěla jsem si dávat vložky ani intimky, nepoužívám je ani při MS takže jsem to vyřešila kusem čisté bavlněné látky, je prodyšná a příjemná více než vložka 😉 můžeš to zkusit s tímhle 😉

adreistea
21. srp 2019

@marta_kovar jo, bylo to hodne necekane prekvapko :D kdyz si vemu, ze jsem nebrala tabletky par dnu jen docasne, pak je hned zpet nasadila a dal pouzivala kondomy jeste pro jistotu, byl to jen jeden sex po letech HA a co jsme zrovna zapomneli vzit kondom a tu tabletku po jsem si vzala 5 hodin po.. no, necekala jsem, ze se zadari 😀

@widowblack jo, byla jsem hodne prekvapena.. doktori si z eme ted na kazde kontrole delaji srandu, pry je sance tak 5% 😀

denca033
21. srp 2019

@adreistea co si budem povidat ono nic neni 100% aby jste do toho neprisla. ja otehotnela pred tremi roky taky pres antikoncepci a to hned s dvojcatama. ale byla jsem na preruseni.

widowblack
21. srp 2019

@adreistea tak to je prostě osud , já to měla u první holky tak že HA sem brala skoro 2 roky nepretržitě ( kvůli tomu aby mi vymizel MS ) pak sem musela ze zdr. důvodu vysadit s tím že není žádná šynce abych otěhu 😂 a po týdnu sem mela styk kdy mi " vse" skončilo na zádech ... no a jelikož sem čekala na MS ještě další týden tak mi doktor píchl vyvolávačku že to určo dostanu 😂 a jojo dostala sem pak do náruče svoje první dítko 😂 a u druhého těhu po 2 letech sem vytáhla horm.tělísko a po prvním cyklu ( který sem dostala po 2 dnech od vytažení ) sem hned otěhotněla . No můžu říct že jako i doktor koukal že se zadařilo hned - že po tělísku to většinou trvá tak půl roku 😂😂😂😂

marta_kovar
autor
21. srp 2019

@denca033 Tak to moc gratuluji! 🙂 Já nad tím také nechci přemýšlet a plánovat sex. Ale snažím se jíst pár měsíců nějaké vitamíny.

marta_kovar
autor
21. srp 2019

@hasara33 Skvělá rada!

aurelie34
21. srp 2019

@marta_kovar no u nás je to složitější. Manžel prodělal rakovinu varlete, 2 roky jsme se nemohli snažit a pak byl na spermiogramu a ten vyšel katastrofální. Šance na přirozené otěhotnění asi 1%. Doktor doporučil jedině IVF. To jsme ani jeden nechtěly tak jsme si řekli že nemáme co ztratit a že to nejdřív zkusíme přirozeně. No a zázrak se stal po 3 měsících snažení jsem měla na testu 2 čárky. Nikdo z doktorů to nechápe a berou nás jako přírodní úkaz.

denca033
21. srp 2019

@marta_kovar dekuju. neboj ono to prijde az to budes nejmin cekat uvidis.

marta_kovar
autor
21. srp 2019

@aurelie34 To je krásné! Zázraky se dějou..🙂

@denca033 My se snažíme teprve první měsíc ale z důvodu hygieny a komfortu jsem toto téma otevřela. 🙂

adreistea
21. srp 2019

@denca033
@widowblack
jojo, je jasne, ze to neni 100%, s tim clovek musi pocitat 🙂
akorat proste jak clovek vsude kolem sebe posloucha, jak se lidi po vysazeni HA snazi klidne i rok a vic, dalsim to nejde.. tak jsem necekala, ze po 10 letech to bude tak hned a jeste na prvni dobrou 🙂 navic mam polycysticke vajecniky, takze mi doktor rikal, ze bych mela otehotnet idealne co nejdriv, ze pak to bude akorat horsi a horsi a muze se stat, ze nam to uz nepujde.. jeste jsem ten Postinor vzala fakt vcas, takze jsem byla uplne bez pochybnosti, ze by se to mohlo podarit. :D No a ve tretim mesici tehotenstvi, co jsem celou dobu opet brala HA, jsem zjistila, ze teda jsem no. A jeste jako omylem. 😀 Tak to byl trochu sok. Jelikoz jsem nemela zadne priznaky a test si udelala vicemene ze srandy, tak se klidne mohlo stat, ze to zjistim az v 6. mesici, kdy mi poprve trochu vykouklo bricho a to by byl uplny sok 😂 ale s pritelem jsme spolu dlouho, takze jsme do toho sli, ze je jedno jestli ted nebo za tri roky, jen skoda, ze mi chybel rok do konce VS no.. mohlo to rok pockat 🙂 Ale presne, berem to, ze to asi tak melo byt 🙂
@widowblack ocividne jsme taky nektere superplodne 😀 o to vic mi je lito tech, ktere se snazi a nejde jim to 😔

denca033
21. srp 2019

@adreistea takze u vas je to opravdu prekvapko 😉 u nas vlastne taky kdyz jsme chteli neslo to a kdyz jsme to nejmin cekali tak sup a jsem ve 26tt. hlavne ze jsou deti zdravi at uz se to stalo kdykoli.

Strana
z2