icon

Snažení a partnerova iniciativa. Jak to u Vás probíhalo/probíhá?

akila999
13. kvě 2020

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak to u vás probíhalo/probíhá, když jste si s partnerem řekli, že se začnete snažit o miminko? Jestli se sám aktivně snažil, nebo jen čekal na vaši iniciativu? Děkuji za odpovědi 😉

hezz17
•
13. kvě 2020

😀 asi stejně jako předtím. Někdy já, někdy on.

e7
•
13. kvě 2020

Asi to řešil víc než já bych řekla 😁

jjasmina
•
13. kvě 2020

My se prvně snažili, prvně já, pak on a nešlo to, pak sme se na to vykašlali a spali sme spolu , když sme chtěli a podařilo se

mmichaella
•
13. kvě 2020

Tak vitaminy a stravu si "nasadil" sám, kdy mam ovulaci jsem si hlídala já a podle vysledku ovu testu jsme zvýšili intenzitu sexu- což vlastně je tím pádem iniciativa ženy, kt. si test dělá.

miba10
•
13. kvě 2020

@akila999 neřešili jsme to.

dzalli
•
13. kvě 2020

ja hlavne resim trochu "neaktivitu" pri snazeni, co se tyce sexu. Dohodli jsme se, ze to proste co dva dny zkusime, ale on neni moc iniciativni a vetsinou musim zacinat ja a vytvaret ty situace. Chapu ho, protoze je unaveny z prace, nase dvouleta nam dava zabrat atd. Ale i tak me to stve a byla bych radsi, kdyby se trochu vice zhostil te muzske role🙂

tez83
•
13. kvě 2020

@dzalli Tohle mě u nás také štve...

dzalli
•
13. kvě 2020

@tez83 hrozne to ve mne zabiji ten pocit zenstvi, jako bych ho mela dobyvat. Ale jak rikam, chapu, ze je unaveny...

akila999
autor
•
13. kvě 2020

@dzalli mluvíš mi z duše..

dzalli
•
13. kvě 2020

@akila999 doporucuju tuto pani, ma hodne zajimavych videi o vztazich🙂

v nektere prednasce rikala, ze zena ma muze proste vyzyvat k intimnostem pomoci svych zbrani a ne nejak nasilne. A je fakt, ze kdyz si na to vzpomenu, tak si treba obliknu neco slusiveho a hodim parkrat ockem a chlap se chyti sam. Ale ne vzdycky si na to vzpomenu, a pak jsem nas*ana, ze se k nicemu nema sam od sebe :D

akila999
autor
•
13. kvě 2020

@dzalli děkuji, mrknu na to 😉 ja mu jeden den rano cela stastna napsala, ze mam ovulaci, těšila se na pěkný večer a on mi pak před spaním řekl, že je unavený.. vim, ze to teda neni moc rafinovane, ale když si obléknu hezké prádlo, tak to kolikrát dopadne podobně.. 🤷‍♀️

dzalli
•
13. kvě 2020

@akila999 tak na kazdeho funguje asi neco jineho no...ale aspon si pak muzes pripadat jako zena a ne jako chlap:P ja jsem jednou mela zapalene svicky, hudbu...no atmosfera jak ve filmu. a ten vul se zakecal pred barakem s moji mamou 🙉 :D:D

akila999
autor
•
13. kvě 2020

@dzalli 😂😂

areh
•
13. kvě 2020

@akila999 kdybych manželovi řekla, že mám ovulaci a chci sex, tak by taky nic moc nebylo. Mě to přijde asexualní 😆 spíš mu to neříkej a prostě se na něj vrhni 😃 ani u jednoho dítěte jsem ovulaci neřešila a spali jsme spolu jak jsme chtěli. Druhý měsíc jsme byla v obou případech těhotná. Sledování ovulace a podobně chápu, pokud se několik měsíců nedaří. Ale mělo byste spolu být protože zrovna chcete a ne protože teď je to nejvhodnější 🙂

meronym
•
13. kvě 2020

@akila999 Tak napsat, ze mate ovulaci, ze sexu dela svym zpusobem povinnost a to pusobi antikoncepcne na kazdeho chlapa.

akila999
autor
•
13. kvě 2020

@areh ovulaci nehlidam, ale mám ji bolestivou,tak jsem mu to psala spíš v tomhle kontextu.. Ale možná jsem byla i zvědavá,jak se k tomu večer postaví - no, nepostavil 😂 on celkově není moc naruzivy typ, tak to bude asi na delší lokte.. ale díky 😉

inkheart
•
13. kvě 2020

U nás to tak nějak přirozeně souviselo se svatbou. Poté, co mě požádal o ruku, jsme si tak nějak oba řekli, že jdeme na to. Jinak první měsíc snažení nevyšel a byl to pro mě docela stres, protože MS neprichazela a neprichazela, ale testy negativní. Pak už to klaplo, ale se špatným koncem. A brzy poté opět, a tenkrát už úspěšně. To byl taky stres, po potratu se holt člověk boji jeste víc, ale vyšlo to hned napoprvé. Takže u mě to "nemysli na to a půjde to" nemělo na výsledek žádný vliv.

lexa2000
•
13. kvě 2020

Já první 3 měsíce si dělala ovu testy abych věděla kdy mám ovu ale spali jsme spolu stejně jako předtím, skoro denně a buď si začal on nebo já 😅🤔 ale vím že pak jeden měsíc mi řekl nemáš náhodou dnes ovulaci? Tak jdeme na to ne?😅😅 a když jsme se bavili o tom kdy začneme pracovat na mimi tak jsme se tak nějak nemohli dohodnout a pak jednou jsme se hrozně pohádali, pak byl sex a on se mě ani nezeptal a prostě se do mě udělal (nebrala jsem ani prášky ani kondomy nic, praktikovali jsme už asi 5 měsíci přerušovaný sex) a řekl tady to máš 😅😅 a od té doby jsme se snažili :D

pro89
•
13. kvě 2020

@akila999 my se snažíme rok a půl a nejdřív jsme to řešili já nemluvila kdy mám den D a teď už i manžel říká už bude správný období ne ? 😂 a je to smutné , ale i když se mu nechce tak na to jdeme, děláme si z toho už srandu 😂

veroniqess
•
14. kvě 2020

U nás žádná změna oproti předtím, jen prostě až do konce, za 14 dní sem byla těhotná 🙂

lolam10
•
14. kvě 2020

@dzalli ty jo me zas prijde super ze na me nikdo netlaci a nemusim resit zda se mi chce nebo ne,proste kdyz se mi chce prijdu za nim a on je nadsenej ale on nikdy nezacne ale jsem za to fakt rada.objeti a hlazeni z jeho strany je na dennim poradku takze nemam pocit ze by me nemel rad...jinak k tazatelce,nechtela jsem z toho mit stresy takze jsme se nesoustredili na datumy ale spali spolu kdyz se nam chtelo...