Mělnická porodnice. Zkušenosti?

28. bře 2021

Dobry den,chtela jsem se zeptat,jestli mate zkusenost z porodnici melnik. Docetla jsem se,ze nez zacnete rodit jste na pokoji sestinedeli s jinou maminkou co uz ma narozene miminko,tak nevim co je na tom pravdy. Spis by me zajimalo jak to probiha od prvnich kontrakci co prijedete do porodnice,jestli jste sama na nejakem pokoji,nebo ne. Dekuji za odpovedi.

rnika
28. bře 2021

Rodila jsem zde 4x, ráda se vracím.... jak je s příjezdem při kontrakcích úplně neporadím ( 2 porody mám vyvolávané a císařem). Jen vím, že když já ležela na pokojí večer před plánovaným císařem, tak přijela rodička s kontrakcemi a byla tedy na pokoji se mnou, ale byly jsme celkem rády, že tam jsme dvě. Když jsou kontrakce častější a rodička je otevřena pro 4cm tak přesouvají na porodní box.

autor
28. bře 2021

@rnika aha dekuji. Ja poprve rodila v praze a to uz jsem byla rovnou v pokoji sama kde se rodilo,coz pro me bylo prijemnejsi.

misadan11
28. bře 2021

Rodila jsem ve 2018..ja prijela uz celkem nachystana, takze jsem sla po kontrole rovnou na sal...ale pak ve vedlejsim pokoji vim,ze byla zenska, co se teprve chystala na porod...nevim, jestli vyvolavacka nebo pomalej rozjezd.. ale celkove jsem tam byla spokojena🙂

autor
28. bře 2021

@misadan11 dekuju😊

suzy_9
28. bře 2021

Rodila jsem na Mělníku 2x - v roce 2016 a 2018. Pokaždé jsem již měla pravidelné kontrakce. Takže po kontrole mě rovnou odvedli do porodního boxu. Ale jinak za mě maximální spokojenost 🙂

autor
28. bře 2021

@misadan11 dekuji za odpoved

wendiyk
28. bře 2021

Rodila jsem 2018, přijela jsem do porodnice v 5h ráno, už si mě tam nechali, ale rozjíždělo se to pomalu. Nejdříve jsem byla na pokoji sama, dopoledne tam prisla paní na vyvolání. Nikoho jiného jsme na pokoji už neměli. Já šla na sál okolo 16h a ve 21h byla dcera na světě.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru