icon

Snažení, dostavení MS. Mohlo to i tak vyjít? Popřípadě měly jste MS a byly těhotné?

lalolita
4. črc 2021

Zdravím ženy,
Na dovolené jsme si řekli,že se začneme snažit o miminko. Je to cca 10dni zpět. MS měla podle kalendáře dojít už ve středu,ale došla až dneska ráno. Myslíte,že je nějaká šance, že to mohlo vyjít a případně udrží se prcek?
Uvidíme,jaká bude délka teď. Cykly mám co jsem včera kontrolovala 29-36. Piju kontryhel a jim listovku.
Měl tedy někdo zkušenosti, že jste se snažili, MS se dostavila a byly jste 🤰?
Díky a hezkou neděli.

mamikry
•
4. črc 2021

@lalolita Pri druhem tehotenstvi jsem mela ms a tehotna jsem byla. Obcas se to stane. Ale pokud ms meska a pak prijde, spis bych to videla na biochemicke tehotenstvi.

leniczka23
•
4. črc 2021

Ne, nejspíš nebudeš těhotná když přišla MS, tělo není stroj, je normální že se MS zpozdí. Vůbec bych se těhotenstvím nezabývala.

izzylka
•
4. črc 2021

Pokud došla normální ms, těhu to spíš nebude. Kontryhel a psychika můžou cyklus o pár dní prodloužit.

lucahv
•
4. črc 2021

@lalolita myslím ze normální menstruace u tehu ani není. Považuje se občas v tehu za menstruaci slabe krvácení ale nikdy to není ve velkém třeba 3 dny v kuse. Začali jste první měsíc ani jste se nemuseli strefit do ovulace. Dala bych tomu čas. Případně si začala měřit BT ať víš kdy mas ovu

cherie24
•
4. črc 2021

@lalolita mě se teda u první stalo, že jsem po sexu regulérně krvácela. Tmavá krev a nebylo jí vůbec málo, bylo to teda jen ten jeden večer, ráno už jsem nekrvácela
a malá se udržela. U druhého jsem asi 6 dní špinila. Ale nebyla to přímo MS. Pokud je to fakt menzes, tak bohužel těhotná nejsi.

mary_luca
•
5. črc 2021

Já jsem otěhotněla v lednu a že jsem těhotná jsem si vůbec nevšimla, jelikož v únoru jsem měla naprosto normální menstruaci, na den přesně, dlouhou a silnou jako vždy. Byla jsem z toho smutná, jelikož to bylo zrovna na mé narozeniny a o mimi jsme se snažili už skoro 5 let, no a v březnu jsem ji také dostala na den přesně, akorát to bylo prvně, kdy byla fakt slabá a trvala jen 3 dny. Příznaky těhotenství se u mě projevily až na konci 1. trimestru. Každá to holt máme jinak...

lalolita
autor
•
Autor odpověď smazal
•
lalolita
autor
•
6. črc 2021

@mary_luca tak uvidíme 😉 včera byla silná,dneska už se nezdá....uvidíme co z toho bude. Koupila jsem si ovulační testy,další vitamíny a snad to vyjde potom,jestli ne teď.