icon

Snažení o mimčo od srpna 2019. Kdo také začíná?

serenna30
9. srp 2019

Ahojte🙂 je to nekdo kdo se zacina čerstve snažit o mimčo? Me dnes konči MS a zacneme se s manzelem snažit o druhe dite. První nam trvalo přes rok, tak snad se zadaři dřiv.

rohac
27. srp 2019

@vladienka preji,at tam mas 2 čárky😉

sluckynek
27. srp 2019

@vladienka počkám až po termínu ms , ale nevím 🤔 doufám pořád ale moc si naděje nedělám už jsem z toho byla tolikrát zklamaná

dareenn
27. srp 2019

Ahoj, přidávám se, sice se zatím o druhátko vyloženě nesnažíme - dohodli jsme se s mužem že až ke konci roku, ale ráda se k vám připojím už teď. 🙂
Mám dlouhý nepravidelný cyklus, cca kolem 32-36 dní a co jsem vypozorovala podle vytoku a bolestí, tak ovulaci bych mohla mít kolem 18DC, myslíte že je to možný ještě takto "pozdě"? 🙂
Asi tu spíš budu zatím lovit duchy na ovu testech, ale s těmi těhu testy se brzo přidám 😉

sluckynek
27. srp 2019

@dareenn ahoj , myslím si že je to možné já mám ovulaci kolem 17-19 DC potvrzeno doktorkou na ultrazvuku docházíme do ivf kliniky a cykly mám pravidelně 32-33 dní 😉

leilinkaa
27. srp 2019

@zelenoockaa ja cca 8.9 ✌️

zelenoockaa
27. srp 2019

@dareenn pokud máš tak dlouhé cykly tak může být později 🙂

blenny
27. srp 2019

@vladienka ja taky 5.9 tak ať nepřijde 🙏😉

vladienka
27. srp 2019

@blenny tak si dame vediet 😁

katerina20
28. srp 2019

Tak pro srpen mám smůlu. Mrcha dorazila s plnou paradou a ještě o týden dřív 😢

zelenoockaa
28. srp 2019

@katerina20 to me mrzi, neni vsem dnum konec tak hlavu vzhuru 🙂

leilinkaa
28. srp 2019

@katerina20 tak to je mi lito, ach jo. Priste to treba uz vyjde.

zelenoockaa
28. srp 2019

Já čekám, nečekám potvoru v pondělí nebo v úterý 🙂

blenny
28. srp 2019

@vladienka určitě uz len par dni a uvidíme 😄

sluckynek
28. srp 2019

Tak u nás nic dnes ta mrcha dorazila

verunka15
28. srp 2019

Holky, přidávam se k vam😊máme princeznu 2 roky a začali jsme v srpnu s druhatkem.... Bohužel mrcha dorazila, ale už je pryč, tak doufám že se v září zadari❤️držím vám všem pesticky a co nejdříve dvě //

rohac
28. srp 2019

@verunka15 Taky držím pesticky😉

dareenn
Autor odpověď smazal
verunka15
Autor odpověď smazal
dareenn
29. srp 2019

Holky prosím vy máte určitě větší zkušenost s ovu testy, dělala jsem první v životě 😆 za jak dlouho myslíte že by mohla být ovulace? Dnes jsem 10DC, co pozoruji tak ovu mívám kolem 18DC, tak mi přijde divné, že už je čárka tolik vidět.. Co myslíte? 🙂

verunka15
29. srp 2019

@dareenn vidět je už hezky, nicméně u Ovu testu Musí Byt čárka buď stejně Silná Jako kontrolni, v nejlepším případě ještě tmavší.... Nicméně když na to už vlitnete, nic se tím nepokazi😉přeji hodně štěstí!

dareenn
29. srp 2019

@verunka15 jj vím že musí být silnější 🙂👍🏻 spíš mi přišlo zvláštní že je tak brzo tolik vidět, jsem zvyklá na pusto prázdno bílé těhu testy tak tohle je pro mě neprobadane území 😆 tak jsem zvědavá kdy tentokrát ovu přijde, jestli je to vůbec to co si dva roky myslím že je ovulace 😆

verunka15
29. srp 2019

@dareenn 🤣🤣Jasný, vypadá to že se ti blíží, tak teď bych testovala každý den, ale vlitla bych na to už teď, není čas ztrácet cas🤣držím palce ať to "dopadne" 🙏

addik112
29. srp 2019

Holky taky se k Vam pridavam, ale zatim nejsem ani na puli cesty jako vy 😞 pomalu rok od porodu, bez MS, beru uz mesic a neco nosifol a nic...kojim uz jen pres noc a nejaka nadeje, ze by MS mohla prijit nulova...tak snad se zadari alespon s tou MS 😞

zelenoockaa
29. srp 2019

@addik112 ja dostala prvni ms az 18 mesicu po porodu. V te dobe zacala mala spat celou noc a dost se omezilo kojeni 🙂

addik112
29. srp 2019

@zelenoockaa chjo..18 mesicu je silene! Nechci moc dlouho cekat...roky clovek nezastavi...😞 ted kojim jen v noci...tak to treba pomuze a naskoci..budu muset doufat

aselluska
29. srp 2019

Ahoj snažilky, jste tu některá co dostala Clostilbegyt? Kolik jste dopláceli v lékárně? Četla jsem v diskuzích 10 Kč nebo nic a po mě chtěli přes 300, se slevou kartou 250 ... To mi přijde docela dost!

serenna30
autor
29. srp 2019

Ahoj holky, zkusila jsem teda ty ovu testy, ale asi uz bylo pozde nebo nevim, carka byla slabsi nez kontrolni, ale zacala jsem testovat az 15 DC, driv to neslo, byli jsme na dovolene. U syna pred 2 roky vim, ze ovu byvala pozdeji, az kolem 17 dc, ted pocitove i jednou potvrzenou od doktorky ji mam kolem 15 DC. Kazdopadne, nejaky sex byl 16 DC, no uvidime. Mrchu NEcekam pristi tyden. Kdyz to nevyjde, hlavu vzhuru a jedem dalsi mesic. Podari se nam vsem!!! Ja si na syna pockala 1,5 roku, a vyplatilo se😉 a to nam Dr rikala ze mame 5% sanci na spontanni otehotneni. Takze tak. Jedem dal. Psychika dela hodne👍🏻

karolinka252
29. srp 2019

Ahojte holky, my se snažíme o druhé už od prosince, ale ne teda moc intenzivně. Teď jsem si ale řekla, že je už čas to podpořit. Piju kontryhel, beru vitamíny a listovku a chci si koupit ovu testy. V jaké lékárně se vyplatí je koupit a kolik je toho v balení?

zelenoockaa
30. srp 2019

@addik112 noc je nejhorší, kvůli tomu se tvoří prolaktin právě a to brzdí i menstruaci... kolegyně z práce to neměla přes dva roky. Já jsem teda poměrně mladá (27) ale už bych taky chtěla druhé 🙂

zelenoockaa
30. srp 2019

@karolinka252 já je dřív kupovala v tetě 🙂. Měli je tam tehdy často ve slevě:D

Strana